Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
This week the final steps will be taken before Álvaro Carreras' signing with Real Madrid is made official. @SrNaninho
Fran García's future will be discussed after the Club World Cup. All options are on the table. @marca
Fran García's future will be discussed after the Club World Cup. All options are on the table. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Dimarcot nem adja az inter meg 70 millioert sem. O es Bastoni erintheteten.Galacticos írta: Nehez kerdes ez a balhatved, nyilvan raferne egy igazolas de ezt a mostani frant nem fogjuk eladni, mendyt meg szerintem nem tudjuk.
En nem tudom hogy carreras e a megoldas de fran most teljesen mas jatekos benyomasat kelti.
Grimaldo kezen fekvo megoldas lenne, de talan dimarco is.
A holnapira nagyon kivancsi leszek, mar a kezdore is. Bappe volt csapata ellen biztos hogy jatszani akar majd mar kezdokent is, ebbe az esetbe meg nagy teszt lehet ez xabinak hogy lerakja e gonzalot a padra, vinit szerintem nem fogja. Amit viszont nem ertek es ez carlonal is problema volt szerintem hogy amikor endrick beallt rendre jobbszelso volt (bar neki a sebessege talan meg is van hozza) de gonzalo is bappe beallasa utan kihuzodott a szelre..
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Ha Rodrygo megy, akkor muszaj maradnia azon a poszton.Pad'em írta:Tegnap írták, hogy Endricket RW-ként képzeli el Xabi is.Galacticos írta: Amit viszont nem ertek es ez carlonal is problema volt szerintem hogy amikor endrick beallt rendre jobbszelso volt (bar neki a sebessege talan meg is van hozza) de gonzalo is bappe beallasa utan kihuzodott a szelre..
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
igazi szurkolo vagy, verbeli madridista, hisz azt akarod, ami jo a csapatnakFenerbacheval tárgyal. De a kedvedért most már maradhatna.

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Tegnap írták, hogy Endricket RW-ként képzeli el Xabi is.Galacticos írta: Amit viszont nem ertek es ez carlonal is problema volt szerintem hogy amikor endrick beallt rendre jobbszelso volt (bar neki a sebessege talan meg is van hozza) de gonzalo is bappe beallasa utan kihuzodott a szelre..
Fenerbacheval tárgyal. De a kedvedért most már maradhatna.hehetheoriginal írta:nyitok egy orias cumisüveg sört aznap, az biztos.Lucas Vázquez távozása pedig teljesen biztos
de annyira kemenyen edz a videok alapjan, plusz semmi hir vagy barmi, hogy erdeklodne mas csapat, vagy keresne az ugynoke neki valamit, ugyhogy a legrosszabbtol tartok.....
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Szerintem csak kicsi a minta,mert 2.felidoben nem sokat tamadtunk. En arra tippelek,hogy ott elol jobban fogjak varialni a helyeket. Bappe is volt jobb oldalon. Ardahoz tudnam hasonlítani,hogy o is 1 meccsen belul 3-4 helyen is feltűnik akár,de ugyanígy a tobbiek is. Lattam egy mozgó ábrát pl Juve ellen is,hogy kb 3-4 formacio alakult ki a meccs folyamatában, attól függően,hogy éppen mi tortenik a pályán. Gyanitom a támadók is igy lesznek majd, csak tényleg kicsi a minta, meg gondolom Xabi is probalgat. Asszem az egyik golnal pl Garcia pont jobb szélén volt. Nekem tetszik,hogy igy mozog mindenki ossze vissza (tudatosan,nem random)Galacticos írta:
Amit viszont nem ertek es ez carlonal is problema volt szerintem hogy amikor endrick beallt rendre jobbszelso volt (bar neki a sebessege talan meg is van hozza) de gonzalo is bappe beallasa utan kihuzodott a szelre..
- hehetheoriginal
nyitok egy orias cumisüveg sört aznap, az biztos.Lucas Vázquez távozása pedig teljesen biztos
de annyira kemenyen edz a videok alapjan, plusz semmi hir vagy barmi, hogy erdeklodne mas csapat, vagy keresne az ugynoke neki valamit, ugyhogy a legrosszabbtol tartok.....
thereisonly1ronaldo
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Szerintem is reálisabb, hogy Mendy rajtunk marad. Lesz ilyen sokadik opció ott hátul.Galacticos írta: Nehez kerdes ez a balhatved, nyilvan raferne egy igazolas de ezt a mostani frant nem fogjuk eladni, mendyt meg szerintem nem tudjuk.
En nem tudom hogy carreras e a megoldas de fran most teljesen mas jatekos benyomasat kelti.
Én úgy vagyok vele, hogy kezdek bízni Franban, hatalmasat küzd a srác, egyrészt le a kalappal, ha nem is a legjobb képességeiben, az alázatával, munkájával kompenzál. Ha hozzuk is Carrerast, nem is biztos, hogy baj ez. Lesz ott harc a pozícióért, aztán meglátjuk, ki akarja jobban. Pozitív hatása lehet a versenyhelyzetnek.
+1Galacticos írta: A holnapira nagyon kivancsi leszek, mar a kezdore is. Bappe volt csapata ellen biztos hogy jatszani akar majd mar kezdokent is, ebbe az esetbe meg nagy teszt lehet ez xabinak hogy lerakja e gonzalot a padra, vinit szerintem nem fogja. Amit viszont nem ertek es ez carlonal is problema volt szerintem hogy amikor endrick beallt rendre jobbszelso volt (bar neki a sebessege talan meg is van hozza) de gonzalo is bappe beallasa utan kihuzodott a szelre..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Galacticos
Nehez kerdes ez a balhatved, nyilvan raferne egy igazolas de ezt a mostani frant nem fogjuk eladni, mendyt meg szerintem nem tudjuk.
A holnapira nagyon kivancsi leszek, mar a kezdore is. Bappe volt csapata ellen biztos hogy jatszani akar majd mar kezdokent is, ebbe az esetbe meg nagy teszt lehet ez xabinak hogy lerakja e gonzalot a padra, vinit szerintem nem fogja. Amit viszont nem ertek es ez carlonal is problema volt szerintem hogy amikor endrick beallt rendre jobbszelso volt (bar neki a sebessege talan meg is van hozza) de gonzalo is bappe beallasa utan kihuzodott a szelre..
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Mennyire lehet hiteles? Azt megnéztem, hogy nem FichajesA szemünk előtt formálódik az új Real Madrid, és a klubvilágbajnokságon mutatott játék azt bizonyítja, Xabi Alonso edző határozott tervekkel vágott bele a munkába. Ha vége az amerikai tornának, ismét jelentősen átalakul a keret, és aligha az AC Milanba tartó Luka Modric lesz az egyetlen, aki elköszön.
Ha hihetünk a Diario Sport nevű spanyol újságnak, pillanatnyilag öt labdarúgó jövője bizonytalan.Balhátvéd poszton is bizonyosan valaki távozik, amennyiben befut a Benficát erősítő spanyol Álvaro Carreras.
A Francia Ferland Mendy távozásáról hallani, és könnyen lehet, hogy a Real Madrid piacra dobja a kegyvesztett Rodrygót, illetve a szintén brazil Endricket is. Az említett forrás szerint a spanyol Dani Ceballos és az osztrák David Alaba sem élvezi Alonso edző bizalmát.Lucas Vázquez távozása pedig teljesen biztos.

Bár mindjárt meg is válaszolom.
Ceba szerintem hülyeség, mert mindig becseréli. Hacsak nem jön még 1-2 ember középre.
Endricket még nem is látta, de remélem, max kölcsönbe.
Alaba és Mendy viszont remélem, hogy igaz. De eddig pont, hogy olyat lehetett olvasni, hogy ők ketten nem nagyon fognak továbbállni. Szóval nem túl reális, de örülnék, ha ez a része igaz lenne.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nem lehet valami keyword filtert beallitani, hogy eldobja az ilyen uzeneteket a motor?Pad'em írta:A heti "írd le Réjnek, hogy ne hozzon Fichajesről hírt" pillanat. Nem kellett sokat várni szerencsére, hétfőn letudtuk._Bushido_ írta: Real Madrid have initiated contact to explore the situation of 18-year-old FC Porto forward Rodrigo Mora, who has impressed with 10 goals and 4 assists in 23 Primeira Liga games during the 2024/25 season, according to a Fichajes.

- hehetheoriginal
- Pad'em
A heti "írd le Réjnek, hogy ne hozzon Fichajesről hírt" pillanat. Nem kellett sokat várni szerencsére, hétfőn letudtuk._Bushido_ írta: Real Madrid have initiated contact to explore the situation of 18-year-old FC Porto forward Rodrigo Mora, who has impressed with 10 goals and 4 assists in 23 Primeira Liga games during the 2024/25 season, according to a Fichajes.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Joao Felix szintet jósolok neki. Nyilván még fejlődhet sokat, de azt nem nálunk teszi majd meg ez fix, sokadik lenne azon a poszton.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Valójában szerintem ő nem csatár, hanem középpályás. Jelenleg még elég támadó felfogású, de szerintem tipikusan az ilyen emberekből lesznek idővel -ha létezik ilyen- a Modric stílusára hajazó játékosok._Bushido_ írta: Újabb fiatal jöhet?
Csak épp minek? Hova?
Az pont nem hiányposzt egyelőre.
Real Madrid have initiated contact to explore the situation of 18-year-old FC Porto forward Rodrigo Mora, who has impressed with 10 goals and 4 assists in 23 Primeira Liga games during the 2024/25 season, according to a Fichajes.
The versatile attacking midfielder, capable of playing as a winger, has drawn comparisons to Cristiano Ronaldo for his dribbling, speed, and ability to break defenses, prompting interest from Real Madrid’s scouting team, led by Juni Calafat.
The club sees Mora as a high-potential talent who could become a key squad member in the future, aligning with their strategy of investing in young players.
Real Madrid’s plan, if they secure Mora’s signature, is to loan him out immediately to ensure regular playing time in a competitive league, similar to their approach with players like Vinicius Jr. and Endrick in the past.
With Mora’s contract running until 2027 and his value estimated at €10 million, negotiations with Porto could be challenging, especially given interest from other European clubs like Chelsea, Tottenham, Bayern Munich, Ajax, RB Leipzig, and Olympique Marseille.
No formal offer has been made, but Real Madrid’s sporting directors are actively assessing the conditions needed to facilitate a potential transfer.
EDIT: Amúgy ennek a cikknek szinte minden állítása hibás.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Újabb fiatal jöhet?
Csak épp minek? Hova?
Csak épp minek? Hova?
Real Madrid have initiated contact to explore the situation of 18-year-old FC Porto forward Rodrigo Mora, who has impressed with 10 goals and 4 assists in 23 Primeira Liga games during the 2024/25 season, according to a Fichajes.
The versatile attacking midfielder, capable of playing as a winger, has drawn comparisons to Cristiano Ronaldo for his dribbling, speed, and ability to break defenses, prompting interest from Real Madrid’s scouting team, led by Juni Calafat.
The club sees Mora as a high-potential talent who could become a key squad member in the future, aligning with their strategy of investing in young players.
Real Madrid’s plan, if they secure Mora’s signature, is to loan him out immediately to ensure regular playing time in a competitive league, similar to their approach with players like Vinicius Jr. and Endrick in the past.
With Mora’s contract running until 2027 and his value estimated at €10 million, negotiations with Porto could be challenging, especially given interest from other European clubs like Chelsea, Tottenham, Bayern Munich, Ajax, RB Leipzig, and Olympique Marseille.
No formal offer has been made, but Real Madrid’s sporting directors are actively assessing the conditions needed to facilitate a potential transfer.
Toni Kroos: "Ami megkülönbözteti Arda Güler a többi fiatal játékostól az az, hogy ő mindig tanulni akar. Figyeli, amit csinálunk, az edzés előtt és utána is. Tényleg szeretne fejlődni."
"Ha egészséges marad, hatalmas jövő áll előtte."
"Ha egészséges marad, hatalmas jövő áll előtte."
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
rodrygo helyeben inkabb mennek a bayernbe, ott pikk pakk beton kezdo lenne, gyengebb bajnoksag, de erosebb csapat mint az arsenal peldaul
a psgben is lenne helye, de ott is megvan mar a bal oldal kvaraval, fel szezon utan kiszoritotta barcolat, aki ha nem is Zs kategoria, de nagyon tul van fujva, alig van jo dontese a kapu elott, plusz vedekezesben negyed annyit nem tesz hozza mint a gruz
a psgben is lenne helye, de ott is megvan mar a bal oldal kvaraval, fel szezon utan kiszoritotta barcolat, aki ha nem is Zs kategoria, de nagyon tul van fujva, alig van jo dontese a kapu elott, plusz vedekezesben negyed annyit nem tesz hozza mint a gruz
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Én csak annyit tudok ehhez hozzátenni, hogy Vinicius a jobb oldalon még labdát sem tudna vezetni, mert vagy jobbra tolja és elfogy a pálya a vagy belehúzza a védőbe és vége. Mondjuk most a posztján is ezt csinálja.Halfkey írta: Sokszor leírtam már, de most hogy aktuális leírom újra: szerintem egyrészt nagyon túlromantizáljátok ezt a saját posztja dolgot egy szélső támadónál, másrészt hozott ugyanolyan bújócska meccseket bal oldalon és hozott nagyon jó meccseket jobb oldalon. Számít a dolog, de nem annyit amennyire ez alapján állandóan fel van mentve.
Hagyjad már. Neymar, Robben, Ribery, Ronaldo, Bappe, Mahrez, Salah, youngest.... sorolhatnánk végtelenig, hogy kb. egy poszton tudtak kiteljesedni. Azt, hogy meg tudsz tenni egy cselt vagy sem nem jelenti azt, hogy konstans jó leszel az adott szerepkörben.hehetheoriginal írta:így.szerintem egyrészt nagyon túlromantizáljátok ezt a saját posztja dolgot egy szélső támadóná
az 1v1 mindig 1v1, tokmindegy, hogy hol van a pályán....
de ez a rodrigo egy ilyen higuain szeruen egysebességes, pluszban gyengécske fizikumú kis óvodás hatását kelti.
a kis összjátékokat nagyjából érzi, ebben emelkedik ki a mezőnyből valamennyire, de amúgy teljesen átlagos játékos, még mai szemmel nézve is.
nincs ebben semmi, csak nem így volt kezelve, remélem most ha lép, akkor is áron felül kapunk érte akkor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
bärki bärmikor a legjobb hónapjait hozza, amikor binicius nincs a pályán.Pad'em írta: Az, hogy el van e romantizálva akkor derül ki ha majd látjuk huzamosabb ideig baloldalon mert ez idáig sosem történt meg. Legjobb hónapjait akkor hozta amikor Vini sérült volt és átkerült több meccsre.
ceballos, brahim, mind.
ettől nem rodrigo ertekelodik fel.
thereisonly1ronaldo