Akkor a most ott lévő Renan Lodi mehetne át CRékhez. Nagyon furcsa! Hiába van 3-4 felpumpált csapat, mindenki az Al Hilalba megy....

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 7., hétfő 14:10
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 7., hétfő 13:47
Szerintem is mi megyunk tovabb. Bayern ellen egyaltalan nem voltak meggyozoek.hehetheoriginal írta:elrakom szilveszteribe___Samy___ írta: Kifujjuk az orrukat, calma. Itt olvastatok eloszor.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 7., hétfő 13:29
elrakom szilveszteribe___Samy___ írta: Kifujjuk az orrukat, calma. Itt olvastatok eloszor.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. július 7., hétfő 12:56
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. július 7., hétfő 0:22
Csak a szokásos alzheimeres, bipoláris, reaktív vonulat a tévedhetetlen kristálygömbbel.ToniKroos írta: ezeket úgy túl tudjátok fújni
Kb ennyi a lényeg, semmi veszíteni valónk...Xabi már bizonyított amennyit kellett elsőre (nulladikra, konkrétan). Amugy meg az alapján hogy a Bayern fèl kezdőnyi középszerrel sem volt ledominálva, ad némi reményt.lestat írta: Nyilvan ott egy kesz osszeallt csapat van, legjobb formaban kb. Duzzadva az onbizalomtol.
Mi meg most kezdunk csak neki.
Remeljuk jo meccs lesz.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. július 6., vasárnap 14:31
Trenttel a csapatban verte a pool idegenben a PSG-t. Semmi baj nincs vele, ezeket úgy túl tudjátok fújni. Lehet nem egy Maldini, de az sem korrekt, hogy folyamatosan ki van emelve. Egy átlagot simán lehoz, szerintem például Hakiminek sem jobb a védőmunkája.ferni írta: Én bizakodó voltam a PSG ellen, de Huijsen nélkül ez gatya.
Asencio meg Rüdiger sincs túl jó formában, Trent meg a védekezés hagyjuk, csúnya is lehet nagyon így
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 6., vasárnap 14:04
ugyan már. Tavaly csak Asencio és Rüdiger voltak és nem voltak rosszak. Értem, hogy nincsenek olyan nagy formában, de nem arról van szó, hogy kiesett a kezdő és LV-nek meg Mendynek kell megoldania. Xabi szerintem tudja hogy ha eléjük bedobja Tchoua-t akkor a védekezéssel nem lesz olyan nagy gond. Be kell lőni a helyzeteket, ehhez meg Viniciust a padon kell felejteni.ferni írta: Én bizakodó voltam a PSG ellen, de Huijsen nélkül ez gatya.
Asencio meg Rüdiger sincs túl jó formában, Trent meg a védekezés hagyjuk, csúnya is lehet nagyon így
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. július 6., vasárnap 13:42
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 6., vasárnap 12:04
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. július 6., vasárnap 9:57
NFL stadion, ott picit más a játéktér aránya, siedeline mérete, illetve az ideális kameraállás is más.RaúlCF írta:pont ezt akartam írni. mi ez a szar stadion.wZoLee7 írta: De jo ez a stadion, a kamerahoz kozelebbi oldalso vonalat aliglehet latni a nezok miatt![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 6., vasárnap 9:50
Bayern is sokszor uralta a jatekot ellenuk, nem lehetetlen kuldetes egyaltalan, Huijsen viszont nagyon fog hianyozni.hehetheoriginal írta: Psg ellen megyunk az elodontoben?
Nem latom, hogy jutnank tovabb, a kpjuk jobb, es a szelso tamadoik boven szuk elit, mig nalunk pont ott vagyunk a legszarabbak.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 6., vasárnap 9:49
Mert rengeteg francia bajnokit neztem, ahol sokszor ugy megy bele egy egy szituacioba, ahogyan nem lehet. Persze, szogletnel kapus az ur, taroljon, de nala rengeteg hasonlo szituacio van, ahol apolni kell az ellenfel jatekosat, mert belemegy ezekbe a vagy-vagy szituaciokba. Majd mindig jon a bunbanas, de ujra es ujra megcsinalja.LosMerengues írta:Miért olyan nehéz elhinni, hogy sokkolta hirtelen, hogy önhibáján kívül ilyen súlyos sérülést okozott? Ráadásul ő élőben látta azt nem túl messziről, amit mi csak a tv-n keresztül.realmadrid95 írta:
Szezon off. Donna kamusiras, fuj de szanalmas.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 6., vasárnap 1:33
Bayern fórumrólNika91127 írta:Az egy distal lábszár. 2 lemez, 3 hónap után terhelhet teljesen. Vékony lábon masszívan panaszos. A fém is a bör/izom alatt zavarni fogja. Jövö augusztus talán. A kérdés a szint.rikko írta:
Jobb ha nem nézed meg. Az a bal boka az durván állt![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. július 6., vasárnap 0:49
Valoszinuleg nem megyunk tovabb.hehetheoriginal írta: Psg ellen megyunk az elodontoben?
Nem latom, hogy jutnank tovabb, a kpjuk jobb, es a szelso tamadoik boven szuk elit, mig nalunk pont ott vagyunk a legszarabbak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 6., vasárnap 0:12
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. július 6., vasárnap 0:10
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 5., szombat 22:03
pont ezt akartam írni. mi ez a szar stadion.wZoLee7 írta: De jo ez a stadion, a kamerahoz kozelebbi oldalso vonalat aliglehet latni a nezok miatt![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 5., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. július 5., szombat 22:02
Match4petiamadridista írta: Hol lesz a meccs ?? (Tv)
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2025. július 5., szombat 22:02
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem