Halfkey írta:
Sokszor leírtam már, de most hogy aktuális leírom újra: szerintem egyrészt nagyon túlromantizáljátok ezt a saját posztja dolgot egy szélső támadónál, másrészt hozott ugyanolyan bújócska meccseket bal oldalon és hozott nagyon jó meccseket jobb oldalon. Számít a dolog, de nem annyit amennyire ez alapján állandóan fel van mentve.
Én csak annyit tudok ehhez hozzátenni, hogy Vinicius a jobb oldalon még labdát sem tudna vezetni, mert vagy jobbra tolja és elfogy a pálya a vagy belehúzza a védőbe és vége. Mondjuk most a posztján is ezt csinálja.
hehetheoriginal írta:
szerintem egyrészt nagyon túlromantizáljátok ezt a saját posztja dolgot egy szélső támadóná
így.
az 1v1 mindig 1v1, tokmindegy, hogy hol van a pályán....
de ez a rodrigo egy ilyen higuain szeruen egysebességes, pluszban gyengécske fizikumú kis óvodás hatását kelti.
a kis összjátékokat nagyjából érzi, ebben emelkedik ki a mezőnyből valamennyire, de amúgy teljesen átlagos játékos, még mai szemmel nézve is.
nincs ebben semmi, csak nem így volt kezelve, remélem most ha lép, akkor is áron felül kapunk érte akkor.
Hagyjad már. Neymar, Robben, Ribery, Ronaldo, Bappe, Mahrez, Salah, youngest.... sorolhatnánk végtelenig, hogy kb. egy poszton tudtak kiteljesedni. Azt, hogy meg tudsz tenni egy cselt vagy sem nem jelenti azt, hogy konstans jó leszel az adott szerepkörben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K