Abban is biztos vagyok, hogy Rodrygo taktikailag sokkal érettebb és többet hozzáadó játékos, mint Vinicius és ez azon a pár meccsen meg is látszott, amikor ott volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 7., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 7., hétfő 10:37
3 meccsnél többet egyhuzamban még nem játszott a posztján, ahol az esetek többségében teljesen más játékos benyomását keltette, úgyhogy bőven benne van a pakliban, hogy szintet lép ha végre valahol átkerül a túloldalra.Halfkey írta: Mindenki másnak: Rodrygo teljesen inkozisztens játékos, egy meccsen belül is el tud tűnni 60 percre aztán hozni 10 perc bugit. Ezt én mindig utáltam a játékosokban, és nemnagyon emlékszem senkire aki át tudta ugrani. Jobb lehet és lesz is, de az a szint amit én a Real Madridban látni szeretnék soha nem lesz. És itt nem hehe féle irreális vágyakra gondolok csúcs Ronaldokról, de Mbappé tavalyi magához képest visszafogott szezonjára pl nem képes, vagy Vinicius aranlyabda közelijére, és nem is tud úgy ott játszani mint Valverde mikor jobb szélső volt, hogy azt mondjam hogy pressinggel és egyensúlyjal kompenzálja azt hogy nem olyan elot támadó.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 7., hétfő 9:42
Szerencsére pont emiatt nem is mondtam hogy ne igazolják le kerettagnak ;) Csak arra reagáltam akik szerint jobb mindegyiküknél, mert az nem igaz.Halfkey, senki nem mondta, hogy a jelenlegi Rodrygo jobb lenne naluk, de egy szezon nem csak alapkezdo jatekosokbol all, ez az amit sokan nem ertenek meg.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 7., hétfő 9:24
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 7., hétfő 9:20
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. július 7., hétfő 9:19
A tavalyi szezont is annak veszed, amikor szinte mindig középpályást játszott Lucas előtt, hogy Vinicius a másik oldalon tudjon sétálgatni? Én akkor láttam élvezhető focit tavaly, amikor megkapta a balszélt, és Mbappéval, Bellinghammel, Brahimmal kevergettek.Halfkey írta: Rodrygonak évei voltak bizonyítania hogy meg tudja ugorni a szintet, nem tette. Csűrheted-csavarhatod hogy most pontosan hogyan nevezed meg ezt, azt mondod hogy jobb játékos vagy más szavakat használsz, de szerintem nem nagy kérdés hogy a legtöbb ember jelenleg inkább a franciág választaná a csapatába.
Persze történhet bármi a jövőben, a másik jómadár Dembele is már volt el volt temetve, erre most hozott egy olyan szezont amiről Rodrygo csak álmodik. Ez a két játékos mindenképp a brazil előtt van, és Kvara és Barcola sincs messze elmaradva.
Ettől még megvehetik persze, főleg ha azt hinnék valamiért hogy szivatnak minket vele![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 7., hétfő 9:13
Kvara is csak 3 golt lott a blben, ahol szinten a Brest lemeszarlasakor is szerzett golt.mentamas írta:Mert az nem az, 1 francia szezon után, hogy jobb játékos Rodrygótól?Rabiosa írta: Doué-ból ez volt az első szezon amit láthattunk top szinten, azért róla kijelenteni hogy nem jobb játékos erős.
Hát pont ez az, a francia bajnokság nem mérvadó. A BL-ben 3 gólig jutott, amiből egyet a Brest lemészárlásakor szerzett.realmadrid95 írta:
Raadasul, a francia bajnoksag egyaltalan nem acelos, siman hozna olyan szamokat, mint barmelyik szelsojuk, talan Barcolat leszamitva. (14 gol, 10 golpassz)![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 7., hétfő 9:09
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. július 7., hétfő 8:59
Mert az nem az, 1 francia szezon után, hogy jobb játékos Rodrygótól?Rabiosa írta: Doué-ból ez volt az első szezon amit láthattunk top szinten, azért róla kijelenteni hogy nem jobb játékos erős.
Hát pont ez az, a francia bajnokság nem mérvadó. A BL-ben 3 gólig jutott, amiből egyet a Brest lemészárlásakor szerzett.realmadrid95 írta:Raadasul, a francia bajnoksag egyaltalan nem acelos, siman hozna olyan szamokat, mint barmelyik szelsojuk, talan Barcolat leszamitva. (14 gol, 10 golpassz)mentamas írta:
Barcola pedig ZS-kategória
![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 7., hétfő 8:29
Rodrygo erosites lenne a Psgnek egyebkent, ne vicceljunk.mentamas írta:Barcola pedig ZS-kategóriacart írta: Melyik 2 jobb nála a Kvara, Dembele, Doue, Barcola négyesből?
![]()
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2025. július 7., hétfő 7:39
Doué-ból ez volt az első szezon amit láthattunk top szinten, azért róla kijelenteni hogy nem jobb játékos erős.mentamas írta: Kvara talán jobb, Dembele élete szezonját hozta (máskülönben nagyon ingadozó, és emiatt összességében Rodrygo jobb nála), Douenak jobb a fizikuma, de nem jobb játékos, Barcola pedig ZS-kategória. Szóval lenne helye Rodrygónak náluk.
Vinícius meg – akit két lábbal rúgnék ki –, jobb, mint bármelyik.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. július 6., vasárnap 22:55
Kvara talán jobb, Dembele élete szezonját hozta (máskülönben nagyon ingadozó, és emiatt összességében Rodrygo jobb nála), Douenak jobb a fizikuma, de nem jobb játékos, Barcola pedig ZS-kategória. Szóval lenne helye Rodrygónak náluk.cart írta: Melyik 2 jobb nála a Kvara, Dembele, Doue, Barcola négyesből?
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 6., vasárnap 22:42
Azok onnan mar csak levezetni mennek majd el, vagy tularazva egy gyenge szezon utan.Galacticos írta: Legalabb javulna a ket klub kozott a viszony es meglehetne kerdezni hogy miujsag a vitinha, nunomendes parossal.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 6., vasárnap 22:40
nincs lenezve csak a hangos kisebbseget latod eppenferni írta: Nagyon le van nézve Rodrygo.
Folyamat a csapat alá dolgozott végig egy Lucas Vazquezzel a háta mögött.
Arról meg ne ő tegyen, hogy hiába melózott, mert a baloldalunk Viniciussal az élen csinálta a nagy lófaszt egész évben, de Bappé is elég ingadozó volt sokáig, Jude is sehol stb.
Rodrygonak se volt élete szezonja, de hát totál kuka volt a csapat, nem az ő szerepköre volt szarni a gólokat.
Ha nem muszáj, hogy menjen maradjon csak
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 6., vasárnap 22:31
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 6., vasárnap 22:16
Igazad van, mind a 4.cart írta: Melyik 2 jobb nála a Kvara, Dembele, Doue, Barcola négyesből?
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. július 6., vasárnap 22:10
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 6., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. július 6., vasárnap 21:47
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 6., vasárnap 21:47
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem