Tegyuk at Vinicius jobbra es nezzuk meg mit teljesitene. Igy is gyenge most, ugy meg nevetseges lenne. Csak a vonal fele cselezne mert amit behuz a bal labara abbol bedobassal jonne az ellenfel kb..Halfkey írta: Sokszor leírtam már, de most hogy aktuális leírom újra: szerintem egyrészt nagyon túlromantizáljátok ezt a saját posztja dolgot egy szélső támadónál, másrészt hozott ugyanolyan bújócska meccseket bal oldalon és hozott nagyon jó meccseket jobb oldalon. Számít a dolog, de nem annyit amennyire ez alapján állandóan fel van mentve.

Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az, hogy el van e romantizálva akkor derül ki ha majd látjuk huzamosabb ideig baloldalon mert ez idáig sosem történt meg. Legjobb hónapjait akkor hozta amikor Vini sérült volt és átkerült több meccsre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
így.szerintem egyrészt nagyon túlromantizáljátok ezt a saját posztja dolgot egy szélső támadóná
az 1v1 mindig 1v1, tokmindegy, hogy hol van a pályán....
de ez a rodrigo egy ilyen higuain szeruen egysebességes, pluszban gyengécske fizikumú kis óvodás hatását kelti.
a kis összjátékokat nagyjából érzi, ebben emelkedik ki a mezőnyből valamennyire, de amúgy teljesen átlagos játékos, még mai szemmel nézve is.
nincs ebben semmi, csak nem így volt kezelve, remélem most ha lép, akkor is áron felül kapunk érte akkor.
thereisonly1ronaldo
Sokszor leírtam már, de most hogy aktuális leírom újra: szerintem egyrészt nagyon túlromantizáljátok ezt a saját posztja dolgot egy szélső támadónál, másrészt hozott ugyanolyan bújócska meccseket bal oldalon és hozott nagyon jó meccseket jobb oldalon. Számít a dolog, de nem annyit amennyire ez alapján állandóan fel van mentve.
AMúgy ja, Rodrygot az esetek többségében 442ben jobboldali klasszikus kkp-ként használtuk. Ugye ez a felállás régen két echte csatárral működött nekünk meg a keretünkben nincs két echte csatár.
Abban is biztos vagyok, hogy Rodrygo taktikailag sokkal érettebb és többet hozzáadó játékos, mint Vinicius és ez azon a pár meccsen meg is látszott, amikor ott volt.

Abban is biztos vagyok, hogy Rodrygo taktikailag sokkal érettebb és többet hozzáadó játékos, mint Vinicius és ez azon a pár meccsen meg is látszott, amikor ott volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
3 meccsnél többet egyhuzamban még nem játszott a posztján, ahol az esetek többségében teljesen más játékos benyomását keltette, úgyhogy bőven benne van a pakliban, hogy szintet lép ha végre valahol átkerül a túloldalra.Halfkey írta: Mindenki másnak: Rodrygo teljesen inkozisztens játékos, egy meccsen belül is el tud tűnni 60 percre aztán hozni 10 perc bugit. Ezt én mindig utáltam a játékosokban, és nemnagyon emlékszem senkire aki át tudta ugrani. Jobb lehet és lesz is, de az a szint amit én a Real Madridban látni szeretnék soha nem lesz. És itt nem hehe féle irreális vágyakra gondolok csúcs Ronaldokról, de Mbappé tavalyi magához képest visszafogott szezonjára pl nem képes, vagy Vinicius aranlyabda közelijére, és nem is tud úgy ott játszani mint Valverde mikor jobb szélső volt, hogy azt mondjam hogy pressinggel és egyensúlyjal kompenzálja azt hogy nem olyan elot támadó.
Vininek az idei évet még megadnám, ha végig ilyen lassú emberhátrány lesz akkor jövőre már inkább őt adnám el és megnézném mit tud ott Rodrygo, de nem hiszem, hogy megvárja, úgyhogy ez nálunk sanszosan már sosem derül ki.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Szerencsére pont emiatt nem is mondtam hogy ne igazolják le kerettagnak ;) Csak arra reagáltam akik szerint jobb mindegyiküknél, mert az nem igaz.Halfkey, senki nem mondta, hogy a jelenlegi Rodrygo jobb lenne naluk, de egy szezon nem csak alapkezdo jatekosokbol all, ez az amit sokan nem ertenek meg.
Mindenki másnak: Rodrygo teljesen inkozisztens játékos, egy meccsen belül is el tud tűnni 60 percre aztán hozni 10 perc bugit. Ezt én mindig utáltam a játékosokban, és nemnagyon emlékszem senkire aki át tudta ugrani. Jobb lehet és lesz is, de az a szint amit én a Real Madridban látni szeretnék soha nem lesz. És itt nem hehe féle irreális vágyakra gondolok csúcs Ronaldokról, de Mbappé tavalyi magához képest visszafogott szezonjára pl nem képes, vagy Vinicius aranlyabda közelijére, és nem is tud úgy ott játszani mint Valverde mikor jobb szélső volt, hogy azt mondjam hogy pressinggel és egyensúlyjal kompenzálja azt hogy nem olyan elot támadó.
Ennek ellenére egy ideális világban Vinit adom el mert érte több pénzt kapok, de mivel Vini úgyse lesz eladva akkor legyen Rodrygo.
- Pad'em
Rodrygóban biztosan több van mint amit itt kihoz magából, a PSG tökéletes választás lenne neki, gyengébb bajnokságban, fiatalok közt annyira nincsenek bebetonozott helyek, a konkurencia meg azért nem legyűrhetetlen. Kvara egyszer top, aztán eltűnik fél/1 évre hasonlóan, simán kiszoríthatja baloldalon ha oda teszi magát. Másfelől 100 alatt tuti nem adnám a bűnöző elnöküknek, ha akarják perkáljanak csak.
- Galacticos
Szerintem teljesen mindegy hogy jobb e mint barmelyikojuk. (Azert a stabil jo format rodrygo sem tudta tartani soha es alapkezdokent is volt hogy 4honapig golt se rugott)
Itt az a legfontosabb kerdes szamunkra hogy tenyleg el akar e menni, ha igen akkor viszontlatas.
Mas kerdes hogy en szemely szerint elobb adnam el viniciust mint ot.
Itt az a legfontosabb kerdes szamunkra hogy tenyleg el akar e menni, ha igen akkor viszontlatas.
Mas kerdes hogy en szemely szerint elobb adnam el viniciust mint ot.
A tavalyi szezont is annak veszed, amikor szinte mindig középpályást játszott Lucas előtt, hogy Vinicius a másik oldalon tudjon sétálgatni? Én akkor láttam élvezhető focit tavaly, amikor megkapta a balszélt, és Mbappéval, Bellinghammel, Brahimmal kevergettek.Halfkey írta: Rodrygonak évei voltak bizonyítania hogy meg tudja ugorni a szintet, nem tette. Csűrheted-csavarhatod hogy most pontosan hogyan nevezed meg ezt, azt mondod hogy jobb játékos vagy más szavakat használsz, de szerintem nem nagy kérdés hogy a legtöbb ember jelenleg inkább a franciág választaná a csapatába.
Persze történhet bármi a jövőben, a másik jómadár Dembele is már volt el volt temetve, erre most hozott egy olyan szezont amiről Rodrygo csak álmodik. Ez a két játékos mindenképp a brazil előtt van, és Kvara és Barcola sincs messze elmaradva.
Ettől még megvehetik persze, főleg ha azt hinnék valamiért hogy szivatnak minket vele![]()
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kvara is csak 3 golt lott a blben, ahol szinten a Brest lemeszarlasakor is szerzett golt.mentamas írta:Mert az nem az, 1 francia szezon után, hogy jobb játékos Rodrygótól?Rabiosa írta: Doué-ból ez volt az első szezon amit láthattunk top szinten, azért róla kijelenteni hogy nem jobb játékos erős.
Hát pont ez az, a francia bajnokság nem mérvadó. A BL-ben 3 gólig jutott, amiből egyet a Brest lemészárlásakor szerzett.realmadrid95 írta:
Raadasul, a francia bajnoksag egyaltalan nem acelos, siman hozna olyan szamokat, mint barmelyik szelsojuk, talan Barcolat leszamitva. (14 gol, 10 golpassz)![]()
Attol, hogy a francia liga nem acelos nem azt jelenti, hogy nem lehet bajnoksagon belul osszehasonlitani azokat a jatekosokat, akik ott jatszottak, mert pont jo kiindulopont, hanem Rodrygo sokkal erosebb bajnoksagban jatszik, igy nyilvan sokkal jobb statokat hozna franciaorszagban.
Halfkey, senki nem mondta, hogy a jelenlegi Rodrygo jobb lenne naluk, de egy szezon nem csak alapkezdo jatekosokbol all, ez az amit sokan nem ertenek meg. Ha igazol a Psg, pont egy olyan jatekos kell, aki rotacio miatt elol barhol bevetheto. 3 szelsojuk van 2 posztra, ugy, hogy Dembelenek sem lesz helyettese, ez ilyen egyszeru.
Arrol nem beszelve, hogy ha a 3 szelsobol egy leserul akkor annyi a szezonjuknak.
Rodrygonak évei voltak bizonyítania hogy meg tudja ugorni a szintet, nem tette. Csűrheted-csavarhatod hogy most pontosan hogyan nevezed meg ezt, azt mondod hogy jobb játékos vagy más szavakat használsz, de szerintem nem nagy kérdés hogy a legtöbb ember jelenleg inkább a franciág választaná a csapatába.
Persze történhet bármi a jövőben, a másik jómadár Dembele is már volt el volt temetve, erre most hozott egy olyan szezont amiről Rodrygo csak álmodik. Ez a két játékos mindenképp a brazil előtt van, és Kvara és Barcola sincs messze elmaradva.
Ettől még megvehetik persze, főleg ha azt hinnék valamiért hogy szivatnak minket vele
Ettől még megvehetik persze, főleg ha azt hinnék valamiért hogy szivatnak minket vele

Mert az nem az, 1 francia szezon után, hogy jobb játékos Rodrygótól?Rabiosa írta: Doué-ból ez volt az első szezon amit láthattunk top szinten, azért róla kijelenteni hogy nem jobb játékos erős.
Hát pont ez az, a francia bajnokság nem mérvadó. A BL-ben 3 gólig jutott, amiből egyet a Brest lemészárlásakor szerzett.realmadrid95 írta:Raadasul, a francia bajnoksag egyaltalan nem acelos, siman hozna olyan szamokat, mint barmelyik szelsojuk, talan Barcolat leszamitva. (14 gol, 10 golpassz)mentamas írta:
Barcola pedig ZS-kategória
![]()
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Rodrygo erosites lenne a Psgnek egyebkent, ne vicceljunk.mentamas írta:Barcola pedig ZS-kategóriacart írta: Melyik 2 jobb nála a Kvara, Dembele, Doue, Barcola négyesből?
![]()
A brazil egyik legnagyobb erenye, hogy elol 3 poszton is bevetheto, de meg 10 eskent is. Ilyen jollyjoker aranyat erhet nekik, foleg azt nezve, hogy Dembelenek nincs igazan jo helyettese sem, emiatt Doue vagy Barcola jatszott a tornan kozepen, mivel G Ramosban egyre kevesbe bizik meg Enrique. Konkretan ket legutobbi merkozesen mar perceket sem kapott, varhato, hogy tavozni fog a portugal. Raadasul, a francia bajnoksag egyaltalan nem acelos, siman hozna olyan szamokat, mint barmelyik szelsojuk, talan Barcolat leszamitva. (14 gol, 10 golpassz)

Doue 31 meccsen 6 gol, 6 golpassz
Kvara 14 meccsen 4 gol, 3 golpassz
Dembele meg kozepcsatart jatszik.
Doué-ból ez volt az első szezon amit láthattunk top szinten, azért róla kijelenteni hogy nem jobb játékos erős.mentamas írta: Kvara talán jobb, Dembele élete szezonját hozta (máskülönben nagyon ingadozó, és emiatt összességében Rodrygo jobb nála), Douenak jobb a fizikuma, de nem jobb játékos, Barcola pedig ZS-kategória. Szóval lenne helye Rodrygónak náluk.
Vinícius meg – akit két lábbal rúgnék ki –, jobb, mint bármelyik.
Barcola is bőven fentebb van a ZS kategóriánál, azzal most nincs szerencséje hogy milyen konkurencia lett ott, de legtöbb BL csapatban is betonkezdő lehetne.
Nem sok értelmét látnám odavinni Párizsba (nem olcsón) ilyen felhozatal mellé, kb. egy kategória a fent említett kettővel, a másik kettő pedig egyértelműen jobb nála, amint te is írtad.
Kvara talán jobb, Dembele élete szezonját hozta (máskülönben nagyon ingadozó, és emiatt összességében Rodrygo jobb nála), Douenak jobb a fizikuma, de nem jobb játékos, Barcola pedig ZS-kategória. Szóval lenne helye Rodrygónak náluk.cart írta: Melyik 2 jobb nála a Kvara, Dembele, Doue, Barcola négyesből?
![]()
Vinícius meg – akit két lábbal rúgnék ki –, jobb, mint bármelyik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azok onnan mar csak levezetni mennek majd el, vagy tularazva egy gyenge szezon utan.Galacticos írta: Legalabb javulna a ket klub kozott a viszony es meglehetne kerdezni hogy miujsag a vitinha, nunomendes parossal.![]()
nincs lenezve csak a hangos kisebbseget latod eppenferni írta: Nagyon le van nézve Rodrygo.
Folyamat a csapat alá dolgozott végig egy Lucas Vazquezzel a háta mögött.
Arról meg ne ő tegyen, hogy hiába melózott, mert a baloldalunk Viniciussal az élen csinálta a nagy lófaszt egész évben, de Bappé is elég ingadozó volt sokáig, Jude is sehol stb.
Rodrygonak se volt élete szezonja, de hát totál kuka volt a csapat, nem az ő szerepköre volt szarni a gólokat.
Ha nem muszáj, hogy menjen maradjon csak
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Nagyon le van nézve Rodrygo.
Arról meg ne ő tegyen, hogy hiába melózott, mert a baloldalunk Viniciussal az élen csinálta a nagy lófaszt egész évben, de Bappé is elég ingadozó volt sokáig, Jude is sehol stb.
Rodrygonak se volt élete szezonja, de hát totál kuka volt a csapat, nem az ő szerepköre volt szarni a gólokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Igazad van, mind a 4.cart írta: Melyik 2 jobb nála a Kvara, Dembele, Doue, Barcola négyesből?
![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”