Szerencsére pont emiatt nem is mondtam hogy ne igazolják le kerettagnak ;) Csak arra reagáltam akik szerint jobb mindegyiküknél, mert az nem igaz.Halfkey, senki nem mondta, hogy a jelenlegi Rodrygo jobb lenne naluk, de egy szezon nem csak alapkezdo jatekosokbol all, ez az amit sokan nem ertenek meg.
Mindenki másnak: Rodrygo teljesen inkozisztens játékos, egy meccsen belül is el tud tűnni 60 percre aztán hozni 10 perc bugit. Ezt én mindig utáltam a játékosokban, és nemnagyon emlékszem senkire aki át tudta ugrani. Jobb lehet és lesz is, de az a szint amit én a Real Madridban látni szeretnék soha nem lesz. És itt nem hehe féle irreális vágyakra gondolok csúcs Ronaldokról, de Mbappé tavalyi magához képest visszafogott szezonjára pl nem képes, vagy Vinicius aranlyabda közelijére, és nem is tud úgy ott játszani mint Valverde mikor jobb szélső volt, hogy azt mondjam hogy pressinggel és egyensúlyjal kompenzálja azt hogy nem olyan elot támadó.
Ennek ellenére egy ideális világban Vinit adom el mert érte több pénzt kapok, de mivel Vini úgyse lesz eladva akkor legyen Rodrygo.