neszegeci még több velős gondolat akkor:
megélhetési versenyző.
nem szeretem az ilyet.
legalábbis forma 1ben, sztem vicc.
itt a 20 legjobb versenyző kéne legyen, akiknek mindegyiknek az a célja, hogy bajnok legyen.
korabban mindenki szarabb autoval kiscsapattal kezdte, aztan ha eleg jo volt, akkor elvitte vmi nagycsapat, ahol lehetett menni végre a vb-cimert.
de ilyen megélhetési d-kategória arcok, akik felszedik a csekket, mert tapasztaltak...
lolgeci, mi az hogy tapasztaltak? gyors legyel, hatekony, jol kezeld a gumikat, stresszt, legyel hidegveru es űrreflexű. tapasztalt geci meg stabil

az mit jelent? olyan, mint hogy mikor vki menedzser végzettségű. semmihez se ért. de stabil

....

mikor a sport lényege, hogy ki a gyorsabb
minden zsigeri dolog, ami az F1-et jelenti, akármennyire is szét akarják baszni, amit senna képviselt. meg a többiek, schumacher. győzni, bármi áron. "aki nem teszi be a nyíló résbe az autót, az nem versenyző" úgy látom tele van ilyenekkel a sport mára. nem csak ezek az emberek a hibásak amúgy, hanem ezek a balfasz kosz mindenhonnan összevásárolt lófasz csapatok a tákolt szarjaikkal, akik munkát adnak az ilyen megélhetési kisembereknek.
nagyon szép történet persze, 6700 év után felállt az ipse a dobogóra.
sztem adjunk pontot a 13. helyezettnek is, mégiscsak végigment, meg mindenkinek, aki beér a célba, simogassuk a buksiját.
mindenkinek megvan a szintje. írtátok az ember nyert lemans 24h-t, akkor hajrá, a túraautó a szintje valszeg. de ne vizezzük fel az így is langyos szar királysportot inkább....