Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 29., kedd 8:55

aztan kb errol szol a sportag a legfelso szinten, ez a lenyege :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 29., kedd 6:59

ToniKroos írta:
_Bushido_ írta:
Kiesni nem fognak, de erősen kétlem, hogy a BL hely, de még a nemzetközi porond összejönne nekik.
Xhaka gondolom menekült ETH elől. Különben semmi értelme nem lett volna egy BL csapat Leverkusenből egy angol újonchoz menni.
De most miért van így lenézve ETH? Mert a MUval nem ment neki? Azzal a csapattal nem sok mindenkinek menne. Az ajax pedig elég jól játszott mikor ott volt. Szóval nem értem ezt, hogy miért menekülne bárki is csak miatta.
A people managementje nem túl erős ha finoman akarok fogalmazni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. július 29., kedd 6:58

_Bushido_ írta:
hehetheoriginal írta: bohoc az ember :lol:

teljes hiteltelen, nulla karizma vagy tekintely :lol:

igy, hogy wirtz, pingpong, csaka lepnek, igy kockaztatok nekik egy gyonyoru kiesest a bundesbol :lol:
Kiesni nem fognak, de erősen kétlem, hogy a BL hely, de még a nemzetközi porond összejönne nekik.
Xhaka gondolom menekült ETH elől. Különben semmi értelme nem lett volna egy BL csapat Leverkusenből egy angol újonchoz menni.
De most miért van így lenézve ETH? Mert a MUval nem ment neki? Azzal a csapattal nem sok mindenkinek menne. Az ajax pedig elég jól játszott mikor ott volt. Szóval nem értem ezt, hogy miért menekülne bárki is csak miatta.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 28., hétfő 19:32

hehetheoriginal írta: bohoc az ember :lol:

igy, hogy wirtz, pingpong, csaka lepnek, igy kockaztatok nekik egy gyonyoru kiesest a bundesbol :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 28., hétfő 13:27

bohoc az ember :lol:

thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 28., hétfő 13:22

ETH egy hete: Xhaka nem megy sehova, igy is mar tavozott 3 kulcsjatekos.

MA: Granit Xhaka to Sunderland, here we go! Deal agreed between all parties involved.
Understand fee will be €20m, contract until 2027.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 27., vasárnap 17:14

Pad'em írta:
RaúlCF írta: borzasztó üzlet. a Bayern vezetése folytatja a majomkodást. ennyi pénzt egy majd 30 éves közel sem top játékosért. ok, hogy hazabeszélek de Rodrygo sokkal jobb üzlet lett volna pl. a pool meg jól csinálja. szépen költ és szépen szedi vissza a pénzeket mellette. 30 Quansah 75 Diaz. vicc pénzeket akasztanak le.
Védelmük nagyon vékony. Quansaht pl nem adtam volna el amikor Van Dijk, Konaté mögött van egy szem folyton sérült Gomez, aztán Konaté is itt köthet ki még most nyáron. Milan ellen is Gravenberch játszott védőt. Már elvertek 300 millát védőigazolás nélkül és most is még Isakról van szó.

Rodrygóval a Bayern jobban járt volna szerintem is, csak érte többet kéne perkálniuk, mi nem vagyunk eladás kényszerben mint a Pool.
En is igy gondolom, hihetetlen szamomra, hogy a vedelemet ennyire hanyagoljak. Guehi is keves lesz, mert darabszamra sem lesznek meg, raadasul Van Dijk is nyilvan egyre jobban elhasznalodik. Quansah meg eleve jobb vedo Gomeztol, nem is ertettem, hogy miert engedtek el, 35 millioert nem nagyon tudnak leakasztani hasonlo fiatal angol vedot.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 27., vasárnap 16:59

Pad'em írta: Védelmük nagyon vékony. Quansaht pl nem adtam volna el amikor Van Dijk, Konaté mögött van egy szem folyton sérült Gomez, aztán Konaté is itt köthet ki még most nyáron. Milan ellen is Gravenberch játszott védőt. Már elvertek 300 millát védőigazolás nélkül és most is még Isakról van szó.

Rodrygóval a Bayern jobban járt volna szerintem is, csak érte többet kéne perkálniuk, mi nem vagyunk eladás kényszerben mint a Pool.
még ha mondjuk 25-el több is Rodrygo akkor is jobban megéri. fiatalabb, jobb. Quansahval szerintem ők maguk se hitték el, hogy valaki ennyit ad érte. psr-be is jobb mert saját nevelés, és úgyis nézegetnek védőket. pl Guéhit akarják. ilyen pénzeket akasztanak olyan emberekért akiket nem is akarnak nagyon megtartani, elég bő a mozgásterük. azt írták, hogy ha idén 200 minuszba mennek akkor se lesz semmi psr gond. és akkor még eldobják Nunezt is 40-60 körül.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 27., vasárnap 16:53

RaúlCF írta: borzasztó üzlet. a Bayern vezetése folytatja a majomkodást. ennyi pénzt egy majd 30 éves közel sem top játékosért. ok, hogy hazabeszélek de Rodrygo sokkal jobb üzlet lett volna pl. a pool meg jól csinálja. szépen költ és szépen szedi vissza a pénzeket mellette. 30 Quansah 75 Diaz. vicc pénzeket akasztanak le.
Védelmük nagyon vékony. Quansaht pl nem adtam volna el amikor Van Dijk, Konaté mögött van egy szem folyton sérült Gomez, aztán Konaté is itt köthet ki még most nyáron. Milan ellen is Gravenberch játszott védőt. Már elvertek 300 millát védőigazolás nélkül és most is még Isakról van szó.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 27., vasárnap 15:08

borzasztó üzlet. a Bayern vezetése folytatja a majomkodást. ennyi pénzt egy majd 30 éves közel sem top játékosért. ok, hogy hazabeszélek de Rodrygo sokkal jobb üzlet lett volna pl. a pool meg jól csinálja. szépen költ és szépen szedi vissza a pénzeket mellette. 30 Quansah 75 Diaz. vicc pénzeket akasztanak le.

_Bushido_
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 27., vasárnap 15:03

Luis Diaz 75 millió euróért a Bayern München játékosa lesz. (Fabrizio)

Akkor Rodrygo oda se megy...
Bár ennek ellenére is elférne náluk.
De a Bayern szökőévente vesz drágán.
Most meg Kane után egyből újra.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 19., szombat 9:01

_Bushido_ írta: Ten Hag bekezdett a Leverkusen kispadján is!
Flamengo u20 vs Leverkusen 5-1
:mrgreen:
Remélem kiteszik innen (is)!
Érthetetlen, miért nevezték ki.
Igen, ebből sokat le lehet vonni :kalapos:

Ten Hag azért összerakott egy jó Ajaxot és a Leverkusen pöppet alkalmasabb egy ahhoz hasonló focira, mint az a szerencsétlen United.

Stabil top4re bőven elég lehet meg egy jó kis EL/BL menetelésre.

Bajnokság nem realitás.

_Bushido_
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. július 18., péntek 23:16

Ten Hag bekezdett a Leverkusen kispadján is!
Flamengo u20 vs Leverkusen 5-1
:mrgreen:
Remélem kiteszik innen (is)!
Érthetetlen, miért nevezték ki.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 6., vasárnap 22:00

RB Leipzig are demanding up to €100m for Benjamin Šeško (22)
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

EmbroZZ
Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker

HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2025. július 6., vasárnap 15:43

Ha 65-öt fizetne max a Bayern, akkor vagy elviszi más, vagy marad, gondolom én... Viniért mennyit csengetnének? :shifty:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 6., vasárnap 14:47

Annyi pénzért meg egy Sancho vagy Mudrikot se lehetett kapni évekkel ezelőtt se, vicc kategória

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. július 6., vasárnap 14:25

Kizártnak tartom, hogy a Bayern hatalmas összegekbe verje magát egy olyan emberért, akit sérülés miatt hoznának és nem azért mert bombaigazolásnak szánják alapból a kezdőbe.

Szerintem lesz itt citromba harapás, amikor meglátjuk kereslet-kínálati alapon, hogy Rodrygo mennyit is ér valójában.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 6., vasárnap 14:23

tudom, hogy minden jöttmentért fizetnek már mindenfélét, de rodrigonak ez a reális értéke a tudása alapján, bayernnél meg nem hülyék, nyilván nem fognak jóval a realitás felett fizetni érte.
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 6., vasárnap 14:10

Pad'em írta: Defensa Central szerint Rodrygot vinné a Bayern Musiala sérülése után. 65m ajánlhatnak érte.
áthoztam mert ehhez csak ennyit írnék, hogy ez egyből a humorosba is mehetne :lol:

A bayern helyében én most vagy rámennék Nico Pazra, vagy 1+1 évre adnék szerződést Isconak.

_Bushido_
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 11., szerda 17:49

gutihaz14 írta: 📰| Leroy Sané meghozta a végső döntését: Visszautasította a Bayern München javított szerződéshosszabbítási ajánlatát, így a klubvilágbajnokság végeztével szabadon igazolhatóként távozik az együttestől.

A 29 éves szélső előrehaladott tárgyalásokat folytat a Galatasaray-jal, a klubvezetők most nagyon optimisták a közös folytatást illetően. 🇩🇪🟡🔴

(Florian Plettenberg & Fabrizio Romano)
Ha ez igaz, jól leadja ő is.
Egy Bayern helyett galata.
De ők is fullon vannak támadókkal.
Mégis hova?
Gondolom mertens helyére, neki is lejár a szerződése. Ő meg megy pénzt keresni!?
Akkor Sallai marad védő jövőre is? :kivagyhe:

Vissza: