Itt az alapoktól ujat kell építeni. Ez valóban egy uj korszak kezdete lesz majd es kurva sok idő. Gracias Luka.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. július 9., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 7., hétfő 17:13
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 7., hétfő 16:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 7., hétfő 16:54
mik hát akkor a képességei?Alexander-Arnold képességeit továbbra sem maximalizálja, ha magasan a jobb szélre ragasztva kell játszania,
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 7., hétfő 16:43
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 6., vasárnap 10:00
Még ott van Neves is a túloldalt. A széleken nagyon erősek, tegnap is néha úgy hozták fel a labdát és jutottak kapuig, hogy csak néztem. Szerencsére rajtuk is át lehet menni, tegnap a Bayernek is sikerült, apró szépséghiba, hogy Courtoison kívül a másik legjobb kapus a világon van náluk. Nálunk Huijsen érvágás lesz, Rudiger nincs topformában, az eddigiek alapján Asencio sem. Habár Huijsen tegnap kevésbé latvanyosan játszott, de iszonyat pontos belépői voltak, gyakorlatilag mint egy fal, mindig oda tette a beérkező labdára a hosszú lábait, csatár szemmel nézve szerintem nagyon nehéz ellene játszani. Nálunk Vini a szélen emberhatrany, Trent sem az igazi (nem rossz, de hiányzik a tempó, frissesség). Fran Garcia habár extra eddig Xabi alatt, de a nagyobb csapatok játékosai tavaly is elverték, Dembele szerintem megoldja. Abban bízok, hogy Vini padon kezd és Asencio kifog egy állat formát, egyébként nincs verhetetlen csapat, de közel tökéletes játék kell mindenkitől.wZoLee7 írta: + legyen ember Hakimi felfutásain.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 6., vasárnap 9:55
En bizakodo vagyok a tegnapi utan, csak ugy kell vigyaznunk Huijsenre, mint egy himzett tojasra, mert az egyik, ha nem a legfontosabb eleme a Xabi fele Realnak.Kerlon írta: 4/5 élvezetes meccsünk volt a tavalyi 3 havi 1 helyett. Mas kerdes, hogy mi lesz a spanyol bunkerek ellen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 6., vasárnap 9:43
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. július 6., vasárnap 9:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 6., vasárnap 9:18
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. július 6., vasárnap 8:54
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 6., vasárnap 8:35
Nagyon csalódott lennék, ha a jelenlegi gólkirályt padra tenné. És nem azért mert Mbappenek játszania kell, hanem mert ordít, hogy Viniciust kellene padra tennie. Gonzalo megérdemli a döntőt. Most már vagy maradjon így, és álljon be Mbappé a második félidőre, vagy kezdjen Vini a padon. Minden más verzió elég nagy arconcsapás lenne és nagyjából felfestené, hogy mire is számíthatunk idén a kezdő 11-el.Galacticos írta: Gondolom szerdan a terv hogy bappe mar kezdo lesz. nehez helyzetben lesz xabi mert vinit nehez lesz a padra raknia, pesig az esdigiek alapjan sokkal inkabb ot kene mint garciat. De sajnos en ugy erzem hogy vini-bappe lesz es amikor a vegen kell a gol akkor johet gg.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 6., vasárnap 8:21
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 6., vasárnap 8:04
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. július 6., vasárnap 0:51
Reméltem hogy érted mit akarok mondani. Azt hogy mélyebben volt az alap pozíciója, de ha nem kontrázunk, hanem lassan építjük a támadást, akkor ugyan úgy oda tud érni a kapuhoz közel. Nem kell ehhez az, hogy feljebb játszon. Emellett így van hatul egy biztos pont aki mindig kéri a labdát és megjátszható. Tehát nem biztos hogy az a plusz 1-2 gólpassz annyival többet adna, mint amennyit ezen a poszton ad pluszt a csapatnak. Látható amint lement az alap középpálya szét is esett a közepe.RaúlCF írta:https://x.com/i/status/1941596330419200240 konkrétan egyet lép és a 16-oson belül van.ToniKroos írta: Nem tudom feltűnt-e de az első gólpassznál még abban a mélyebb pozícióban volt.
az első félidőben nagyon patika volt a dolog. aztán nagyon rosszl cserélt Xabi. először kivette a kp-ról Fedét amit még elbírtunk mert volt Tchouameni akinek patika meccse volt, aztán leszedte őt és kiürült kp. magunkra húztuk a Dortmundot és vártuk a sült galambot. teljesen kontrollált meccsből csináltunk cirkuszt.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 6., vasárnap 0:42
Tchouameni honapok ota tanarian jatszik, nem latvanyos, de rendkivul hasznos. Nem veletlen, hogy a lecserelese utan sokkal kevesbe volt stabil a csapat.ELSiete írta: Pozitivumok:
- Kb. a teljes első félidő. A gólok. Fran Garcia. Gonzalo. Güler. Mbappe gólja (ez már a másodikban). És persze Courtoisa.
Negatívumok:
- Amolyan Carlosan 2-0 után raültünk az eredményre és nagyon magunkra húztuk a németeket. Értem a 29 fok miatt és mert a PSG ellen muszáj hamarabb rápihenni, de nagyon ráfaraghattunk volna.
- Huijsen hibája a végén. Tanár lesz amúgy a srác, de ez a piros lapos eltiltás tényleg a lehető legrosszabbkor jön. Nem csak a javuló védelemben lett nagyon hamar alap pillér, de a támadásépítéseink is nagyon gyakran vele kezdődtek. Asencionak 100as fokozatra kell kapcsolnia, a PSG ellen csak úgy lehet.
- Vinicius: ezt most nem részletezném.
- Rudiger: nekem nem tűnik stabilnak mióta visszatért, sok eladott labdája van, és védekezési hibája is. A Dortmund első gólja az övé.
- Brahimot többet jatszatnám.
Felemás:
- Tchouameni: nem játszott rosszul, de nekem néha lassúnak tűnik. Lehet a meleg miatt volt, de néha mintha le lett volna 1 ütemmel maradva és már rég passzolnia kellett volna, de csak cipelte meg állt vele.
- Trent: néha olyan extra labdái vannak, hogy összeteszem a 2 kezem, az újabb gólpassz is megvolt. Volt viszont elég sok labdakezelési hiba, meg felesleges felívelt és rossz helyre iranyzott labdája is. Mivel többnyire hosszú labdái vannak, ezért 100%os passz pontosságot ne várjunk el tőle, de talán lehet javítani a mutatón majd ha jobban még ismeri a társak mozgását. A védelemben amúgy ma nem volt vele gond, beletette a munkáját, azt se felejtsük el, hogy fejben Jota miatt lehet nem volt 100%os állapotban.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 6., vasárnap 0:41
Szerintem pedagógiailag nagyon rossz lépés lenne most a torna gólkiralyat padra tenni. Nyilvan Vinit sem fogja, mert egyrészről szerintem (sajnos) nem is meri, másrészről Mbappe serulese miatt kvázi esély sem volt Gonzalot és a franciát összeszoktatni. Azt tudom elképzelni, hogy megyünk ugyanúgy Vinivel, de félidőben lehozza Gonzalot vagy a brazilt, ha a PSG győzelemre áll.Pad'em írta:
Huijsen jól elbaszta, nagyon kellett volna Párizs ellen. Sajnos ott már valszeg a Vini × Mbappé páros lesz, pedig egyértelmű hogy a Gonzalo, Mbappéval lenne a legjobb a játék perpillanat.
Xabi igen komoly munkát tesz le, látványos fejlődés egy hosszú és minden eddiginél fárasztóbb szezon után. Nem semmi mit építhet itt.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 6., vasárnap 0:39
Tchouameni fejelt par golt tavaly, jatszhatna o is csatart, hogy tudja fejelni a golokat.RaúlCF írta: húha látom megint beletapostam az emberek lelkébe. mi nem tetszett a Güler játszon előrébb, hogy tudja adni az assistokat vagy a 3 védő fanok sértődtek meg miután 2 gólt kaptunk a megnyert meccsen?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 6., vasárnap 0:37
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 6., vasárnap 0:37
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem