HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 6., vasárnap 0:37
Pozitivumok:
- Kb. a teljes első félidő. A gólok. Fran Garcia. Gonzalo. Güler. Mbappe gólja (ez már a másodikban). És persze Courtoisa.
Negatívumok:
- Amolyan Carlosan 2-0 után raültünk az eredményre és nagyon magunkra húztuk a németeket. Értem a 29 fok miatt és mert a PSG ellen muszáj hamarabb rápihenni, de nagyon ráfaraghattunk volna.
- Huijsen hibája a végén. Tanár lesz amúgy a srác, de ez a piros lapos eltiltás tényleg a lehető legrosszabbkor jön. Nem csak a javuló védelemben lett nagyon hamar alap pillér, de a támadásépítéseink is nagyon gyakran vele kezdődtek. Asencionak 100as fokozatra kell kapcsolnia, a PSG ellen csak úgy lehet.
- Vinicius: ezt most nem részletezném.
- Rudiger: nekem nem tűnik stabilnak mióta visszatért, sok eladott labdája van, és védekezési hibája is. A Dortmund első gólja az övé.
- Brahimot többet jatszatnám.
Felemás:
- Tchouameni: nem játszott rosszul, de nekem néha lassúnak tűnik. Lehet a meleg miatt volt, de néha mintha le lett volna 1 ütemmel maradva és már rég passzolnia kellett volna, de csak cipelte meg állt vele.
- Trent: néha olyan extra labdái vannak, hogy összeteszem a 2 kezem, az újabb gólpassz is megvolt. Volt viszont elég sok labdakezelési hiba, meg felesleges felívelt és rossz helyre iranyzott labdája is. Mivel többnyire hosszú labdái vannak, ezért 100%os passz pontosságot ne várjunk el tőle, de talán lehet javítani a mutatón majd ha jobban még ismeri a társak mozgását. A védelemben amúgy ma nem volt vele gond, beletette a munkáját, azt se felejtsük el, hogy fejben Jota miatt lehet nem volt 100%os állapotban.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”