Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 6., vasárnap 0:42

ELSiete írta: Pozitivumok:

- Kb. a teljes első félidő. A gólok. Fran Garcia. Gonzalo. Güler. Mbappe gólja (ez már a másodikban). És persze Courtoisa.

Negatívumok:

- Amolyan Carlosan 2-0 után raültünk az eredményre és nagyon magunkra húztuk a németeket. Értem a 29 fok miatt és mert a PSG ellen muszáj hamarabb rápihenni, de nagyon ráfaraghattunk volna.
- Huijsen hibája a végén. Tanár lesz amúgy a srác, de ez a piros lapos eltiltás tényleg a lehető legrosszabbkor jön. Nem csak a javuló védelemben lett nagyon hamar alap pillér, de a támadásépítéseink is nagyon gyakran vele kezdődtek. Asencionak 100as fokozatra kell kapcsolnia, a PSG ellen csak úgy lehet.
- Vinicius: ezt most nem részletezném.
- Rudiger: nekem nem tűnik stabilnak mióta visszatért, sok eladott labdája van, és védekezési hibája is. A Dortmund első gólja az övé.
- Brahimot többet jatszatnám.

Felemás:

- Tchouameni: nem játszott rosszul, de nekem néha lassúnak tűnik. Lehet a meleg miatt volt, de néha mintha le lett volna 1 ütemmel maradva és már rég passzolnia kellett volna, de csak cipelte meg állt vele.
- Trent: néha olyan extra labdái vannak, hogy összeteszem a 2 kezem, az újabb gólpassz is megvolt. Volt viszont elég sok labdakezelési hiba, meg felesleges felívelt és rossz helyre iranyzott labdája is. Mivel többnyire hosszú labdái vannak, ezért 100%os passz pontosságot ne várjunk el tőle, de talán lehet javítani a mutatón majd ha jobban még ismeri a társak mozgását. A védelemben amúgy ma nem volt vele gond, beletette a munkáját, azt se felejtsük el, hogy fejben Jota miatt lehet nem volt 100%os állapotban.
Tchouameni honapok ota tanarian jatszik, nem latvanyos, de rendkivul hasznos. Nem veletlen, hogy a lecserelese utan sokkal kevesbe volt stabil a csapat.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 6., vasárnap 0:41

Pad'em írta:
Huijsen jól elbaszta, nagyon kellett volna Párizs ellen. Sajnos ott már valszeg a Vini × Mbappé páros lesz, pedig egyértelmű hogy a Gonzalo, Mbappéval lenne a legjobb a játék perpillanat.

Xabi igen komoly munkát tesz le, látványos fejlődés egy hosszú és minden eddiginél fárasztóbb szezon után. Nem semmi mit építhet itt.
Szerintem pedagógiailag nagyon rossz lépés lenne most a torna gólkiralyat padra tenni. Nyilvan Vinit sem fogja, mert egyrészről szerintem (sajnos) nem is meri, másrészről Mbappe serulese miatt kvázi esély sem volt Gonzalot és a franciát összeszoktatni. Azt tudom elképzelni, hogy megyünk ugyanúgy Vinivel, de félidőben lehozza Gonzalot vagy a brazilt, ha a PSG győzelemre áll.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 6., vasárnap 0:39

RaúlCF írta: húha látom megint beletapostam az emberek lelkébe. mi nem tetszett a Güler játszon előrébb, hogy tudja adni az assistokat vagy a 3 védő fanok sértődtek meg miután 2 gólt kaptunk a megnyert meccsen? :lol:
Tchouameni fejelt par golt tavaly, jatszhatna o is csatart, hogy tudja fejelni a golokat.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 6., vasárnap 0:37

Fran eddig is tudta volna ezt csak taktika nélkül pályára küldve kevesen tudnak top teljesítményt letenni, gondoltam, hogy Xabinál jóval jobban fog teljesíteni, annó akarta is a Leverkusenbe amikor még a Rayoban volt. Adottságai jók, végre ki is tudja hozni magából.

Güler hihetetlen, hogy egész szezonban a pad végén szomorkodott, 5 meccs alatt megmutatta hogy kb alapemberként lehet vele számolni.

Mbappé ez már döfi volt :agree:

Huijsen jól elbaszta, nagyon kellett volna Párizs ellen. Sajnos ott már valszeg a Vini × Mbappé páros lesz, pedig egyértelmű hogy a Gonzalo, Mbappéval lenne a legjobb a játék perpillanat.

Xabi igen komoly munkát tesz le, látványos fejlődés egy hosszú és minden eddiginél fárasztóbb szezon után. Nem semmi mit építhet itt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 6., vasárnap 0:37

Pozitivumok:

- Kb. a teljes első félidő. A gólok. Fran Garcia. Gonzalo. Güler. Mbappe gólja (ez már a másodikban). És persze Courtoisa.

Negatívumok:

- Amolyan Carlosan 2-0 után raültünk az eredményre és nagyon magunkra húztuk a németeket. Értem a 29 fok miatt és mert a PSG ellen muszáj hamarabb rápihenni, de nagyon ráfaraghattunk volna.
- Huijsen hibája a végén. Tanár lesz amúgy a srác, de ez a piros lapos eltiltás tényleg a lehető legrosszabbkor jön. Nem csak a javuló védelemben lett nagyon hamar alap pillér, de a támadásépítéseink is nagyon gyakran vele kezdődtek. Asencionak 100as fokozatra kell kapcsolnia, a PSG ellen csak úgy lehet.
- Vinicius: ezt most nem részletezném.
- Rudiger: nekem nem tűnik stabilnak mióta visszatért, sok eladott labdája van, és védekezési hibája is. A Dortmund első gólja az övé.
- Brahimot többet jatszatnám.

Felemás:

- Tchouameni: nem játszott rosszul, de nekem néha lassúnak tűnik. Lehet a meleg miatt volt, de néha mintha le lett volna 1 ütemmel maradva és már rég passzolnia kellett volna, de csak cipelte meg állt vele.
- Trent: néha olyan extra labdái vannak, hogy összeteszem a 2 kezem, az újabb gólpassz is megvolt. Volt viszont elég sok labdakezelési hiba, meg felesleges felívelt és rossz helyre iranyzott labdája is. Mivel többnyire hosszú labdái vannak, ezért 100%os passz pontosságot ne várjunk el tőle, de talán lehet javítani a mutatón majd ha jobban még ismeri a társak mozgását. A védelemben amúgy ma nem volt vele gond, beletette a munkáját, azt se felejtsük el, hogy fejben Jota miatt lehet nem volt 100%os állapotban.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 6., vasárnap 0:32

ToniKroos írta: Nem tudom feltűnt-e de az első gólpassznál még abban a mélyebb pozícióban volt.
https://x.com/i/status/1941596330419200240 konkrétan egyet lép és a 16-oson belül van.

az első félidőben nagyon patika volt a dolog. aztán nagyon rosszl cserélt Xabi. először kivette a kp-ról Fedét amit még elbírtunk mert volt Tchouameni akinek patika meccse volt, aztán leszedte őt és kiürült kp. magunkra húztuk a Dortmundot és vártuk a sült galambot. teljesen kontrollált meccsből csináltunk cirkuszt.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. július 6., vasárnap 0:27

RaúlCF írta: húha látom megint beletapostam az emberek lelkébe. mi nem tetszett a Güler játszon előrébb, hogy tudja adni az assistokat vagy a 3 védő fanok sértődtek meg miután 2 gólt kaptunk a megnyert meccsen? :lol:
Nem tudom feltűnt-e de az első gólpassznál még abban a mélyebb pozícióban volt. De nem csak gólpasszokbol áll egy meccs. Sok hátránya is van annak ha feljebb kerül.
A három védős rendszerrel nem lett volna baj, ha nem Modric, Ceballos van előttük. Amúgy se értem a horvát mit keres még a pályán, de ha már felrakja Xabi, akkor ne Ceballossal párban. Se sebesség, se izom.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 6., vasárnap 0:27

Gonzalo Garcia nagyon beleillik ebbe a taktikába, addig nem venném ki a kezdőből, amíg gólt lő minden meccsen :hmmm:
fel van adva a lecke Xabinak...

Fran is egyre jobb, ha igazolunk 1 balhátvédet, oda is lesz 2 használható játékosunk

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 6., vasárnap 0:23

RealRaúl77 írta: Sokkal jobban cserél Xabi, de az a helyzet, hogy uganazt a 16 arcot látjuk minden meccsen, ugyanazzal a kezdővel. Gondolom kísérletezik még, de azt hittem, nagyobb lesz a variancia, amennyire be volt harangozva, hogy rotál, meri használni a fiatalokat is. Lehet ez év közben más lesz majd.
meg kell nyernünk a kupát, igy annyira nem variálhat :kalapos:

spanyol kis meccseken azért bízom benne, hogy megnézzük Forteát és Aguadot is :hmmm:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 6., vasárnap 0:18

húha látom megint beletapostam az emberek lelkébe. mi nem tetszett a Güler játszon előrébb, hogy tudja adni az assistokat vagy a 3 védő fanok sértődtek meg miután 2 gólt kaptunk a megnyert meccsen? :lol:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 6., vasárnap 0:13

Izgi lett a vége, a második félidőben egyértelműen visszavettünk két fokoztat, majdnem visszaütött.

Courtois a legjobb kapus a világon.

Fran hatalmasat küzd.

Trent nagyon nem tetszik egyelőre.

Güler lehet az év nagy nyertese. Két zseniális gólpassz.

Fede most szürke volt, de 5-ből egy meccs belefér.

Mbappé > Vini. Ha egészsége bírja én a franciát kezdetném, és nem Gonzalo kárára.

A kis spanyol meg akár még gólkirály is lehet.

Sokkal jobban cserél Xabi, de az a helyzet, hogy uganazt a 16 arcot látjuk minden meccsen, ugyanazzal a kezdővel. Gondolom kísérletezik még, de azt hittem, nagyobb lesz a variancia, amennyire be volt harangozva, hogy rotál, meri használni a fiatalokat is. Lehet ez év közben más lesz majd.

Azért PSG-től félek, nem vagyunk még kész.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. július 6., vasárnap 0:08

Azert ezzel az utolso 15 perces buzizassal elhuztunk valamit a regibol es Courtoisnak is kedveskedtunk, hogy legyen valami dolga. Kar Huijsen pirosaert, bar nalam nem volt az, mert elotte elrugta a labdat es Rudiger is ott volt mar. Ettol fuggetlenul oriasi kulonbseg volt a ket csapat kozott, mekoszonheti a Dortmund (foleg Vininek) hogy nem 6ot kaptak ma.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. július 6., vasárnap 0:08

Már hiányzott valami faszság valakitől.
A múltkor Asencio hozta most az új fiú. :mrgreen:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Monoton
Kedvenc játékosaid: Raúl, Beckham, Morientes, Marcelo, C.Ronaldo

HozzászólásSzerző: Monoton » 2025. július 6., vasárnap 0:06

Ez a brazil bíró szórta ki Acenciot is. :angry:

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 6., vasárnap 0:05

továbbra is tartom, hogy ha Güler játszik akkor előrébb kell lennie. 2 assist a 16os előtt. felesleges beerőszakolni olyan helyre ahova nem való. Tchouameni vkp-s ott legyen használva. ezt a 3 védős fost engedjük el. kiürül a kp, senki nem ütközik és csak ránk jönnek. Huijsen meghozta az első hibáját és ez sokba fog kerülni

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. július 6., vasárnap 0:03

Easy.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 6., vasárnap 0:01

Fasza volt minden kiveve vinit meg a vegen a piros.
Tenyleg teljesen felesleges szabalytalansag miatt kihagyni a psg elleni meccset.. kar erte.

Gonzalo, fran garcia. :agree:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 2., szerda 15:26

Toti írta: erről a güler x bellingham esetről kell beszélni? :mrgreen:
vagy tudjuk be a meccs hevének?
Nekem úgy tűnt, hogy Jude passzt kért volna, Güler meg jelezte hogy ahhoz több mozgás kellene. Valóban senki nem mozdult sehová maradt a hátra vagy oldalra passz. Jellemzője volt a meccsnek h középen nem lehetett előre menni, Trent nem nagyon szedte a lábait így Jude aki sokszor jobbra volt kitolva nem volt játékban. Igazából ez is alakul majd még, de sokkal jobbnak tűnt amikor egymás mellett vagy egymás mögött/előtt játszottak. Ez a Jude húzódjon ki a szélre nem fog működni. Beraktuk Fedet inkább középre, hogy stabilabb legyen a védekezés, de igazából simán átrohantak a kp közepén.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 2., szerda 15:04

Toti írta: erről a güler x bellingham esetről kell beszélni? :mrgreen:
35 fokban hamarabb lesz feszült az ember :lol: gyanítom meccs heve, máskor is csináltak ilyet,aztán valamelyik adott a másiknak gólpasszt,aztán szétölelték egymást a padon.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. július 2., szerda 14:24

erről a güler x bellingham esetről kell beszélni? :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: