Pont bementem a WC-be. Van róla felvétel?ELSiete írta: Musiala b.sszameg.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. július 5., szombat 18:54
Pont bementem a WC-be. Van róla felvétel?ELSiete írta: Musiala b.sszameg.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 5., szombat 18:51
Szezon off. Donna kamusiras, fuj de szanalmas.ELSiete írta: Musiala b.sszameg.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 5., szombat 18:50
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 5., szombat 18:48
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 5., szombat 18:46
Farasszak csak le egymast minel jobban.ELSiete írta:Igen, ők is nagyon jók. Most pl majdnem gól.realmadrid95 írta: Bayern veszelyesebb.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 5., szombat 18:44
Igen, ők is nagyon jók. Most pl majdnem gól.realmadrid95 írta: Bayern veszelyesebb.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 5., szombat 18:44
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 5., szombat 18:35
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 5., szombat 18:29
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 5., szombat 18:23
Serult volt, legutobb mar 30 percet jatszott, de azutani edzesen ujra erezte ugyan azt a fajdalmat a lababan, emiatt csak a padon kezd. Egyebkent o nem akar valtani, sokszor nyilatkozott rola, hogy most erzi eloszor elete soran azt, hogy otthon van.hehetheoriginal írta: Nem tudom dembi miert nem jatszik a cwc-n, de egy binicius cserere vevo lennek![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 5., szombat 18:06
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 5., szombat 9:32
tomi_b írta:Kb konferencia liga szintű csapatokkal nyomták végig.R. Carlos írta:
Nem mondanám, hogy sokkal gyengébb volt a másik ág. Arról nem tehet a Chelsea, hogy a Manchester City és az Inter idő előtt elvéreztek.![]()
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 5., szombat 9:17
Szerintem attól, hogy nem olyan magasan jegyzett csapatok ezek, még jól tolták. Kellettek ide, meg akarták mutatni, hogy vannak olyan jók mint az európai csapatok. Így a plusz tűz miatt magas szintet képviseltek.tomi_b írta:Persze, igazad van, de végső soron nem a Cityvel meg az Interrel kell(ett) jatszaniuk.R. Carlos írta:
Nem mondanám, hogy sokkal gyengébb volt a másik ág. Arról nem tehet a Chelsea, hogy a Manchester City és az Inter idő előtt elvéreztek.
Kb konferencia liga szintű csapatokkal nyomták végig.![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. július 5., szombat 9:05
Persze, igazad van, de végső soron nem a Cityvel meg az Interrel kell(ett) jatszaniuk.R. Carlos írta:Nem mondanám, hogy sokkal gyengébb volt a másik ág. Arról nem tehet a Chelsea, hogy a Manchester City és az Inter idő előtt elvéreztek.tomi_b írta: Chelsea komoly ágon juthat döntőbe..![]()
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 5., szombat 8:48
Nem mondanám, hogy sokkal gyengébb volt a másik ág. Arról nem tehet a Chelsea, hogy a Manchester City és az Inter idő előtt elvéreztek.tomi_b írta: Chelsea komoly ágon juthat döntőbe..![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. július 5., szombat 8:45
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 4., péntek 22:44
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 4., péntek 21:55
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 4., péntek 21:01
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. július 2., szerda 23:16
A pénzen kívül nem tudom mennyire lesz javunkra ha megnyerjük a tornàt... Akkor Perez be is zárja a transfer ablakot mondván jóezígyakkogutihaz14 írta:hiaba elorehozott donto. egy dontoben barmi lehet. fogjuk fel dontokent az elodontot es underdogkent picsazzuk meg a psgtwZoLee7 írta: Ez a dortmund bőven verhető jelenleg. Remélhetőleg meglesz a továbbjutás és akkor utána egy előre hozott döntő jöhet. A másik ág eléggé semmilyennek tűnik, kicsit idei bl érzésem van, aki a mi águnkról döntőbe megy az ott lesimázza. A bayern ellen azt mondom 50-50, a psg ellen azért őket esélyebbnek érezném.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem