Azt erdemes figyelembe venni, hogy Xabinal a Leverkusenben az egyik szelso inkabb egy kreativ, technikas kb. wide playmakert jatszott (Grimaldo), mig a masik Frimpong inkabb egy sokat futo, rakkolos wingert. Trenttel az egyik szerep adott a jobb oldalon, ezert valoszinuleg a masik oldalra inkabb egy Frimpong kaliberu jatekos fog erkezni. Szerintem ezert is fog Carreras erkezni es nem Miguel, vagy Grimaldo. Illetve Carreras nagy elonye a tobbi jatekossal szemben a fizikuma es hogy harom vedos rendszerben siman eljatszik bal oldali khv poszton is.KAG írta: Kicsi Guti kell vagy a Leverkusenes bhv
Carreras nem tűnik annyival jobbnak egyiknél sem hogy megerjen ra kiadni 50 millát

Fran García - 20
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Fran García - 20
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez csak akkor derülne ki, ha mind itt lennének. Sajnálom, hogy MIguelt nem próbáltuk meg 8 millióért, de igazából Mendy hosszabbítása mindennek keresztbe tett.Kerlon írta:Nekem pedig pont úgy tűnik, hogy mimdenben erősebb náluk.KAG írta: Kicsi Guti kell vagy a Leverkusenes bhv
Carreras nem tűnik annyival jobbnak egyiknél sem hogy megerjen ra kiadni 50 millát
Nekem pedig pont úgy tűnik, hogy mimdenben erősebb náluk.KAG írta: Kicsi Guti kell vagy a Leverkusenes bhv
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kicsi Guti kell vagy a Leverkusenes bhv
ZIDANE
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ezzel szerintem majd mindenki egyetértR. Carlos írta: Azt, hogy kerettagnak megfelel és ez a taktika számára jobban fekszik megértem és egyet is értek veled. Azonban semmiképp sem állandó kezdőnek való Fran. Szintet lépett az tény, az első szezonja lepkefing volt, de ez nálam nem a Real Madrid kezdő szintje. Mendyt el kell adni, ha jön rá egy arab vevőjelölt azonnal. A Xabi féle stílus nem fog neki feküdni. Helyette pedig hozni kell egy kezdő szintű balhátvéd, az, hogy ez Miguel vagy Carreras nekem mindegy (egyiket sem ismerem annyira), de ne Frannal képzeljünk el 3000 percet. Hiába nem sérülékeny, nem az a szint. El kell oszlania a játékperceknek közte és egy másik bhv között (aki nem Mendy), ez a minimum elvárásom. Aztán ha az a másik bhv nem válik be, akkor jövőre keresni kell tovább.

annyi, hogy próbálgatásnak Miguel jó lenne, mert olcsó, könnyebben tovább lehet adni, ha nem válik be
Carreras ára 50 millió, drága arra, hogy vagy beválik vagy nem…

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Azt, hogy kerettagnak megfelel és ez a taktika számára jobban fekszik megértem és egyet is értek veled. Azonban semmiképp sem állandó kezdőnek való Fran. Szintet lépett az tény, az első szezonja lepkefing volt, de ez nálam nem a Real Madrid kezdő szintje. Mendyt el kell adni, ha jön rá egy arab vevőjelölt azonnal. A Xabi féle stílus nem fog neki feküdni. Helyette pedig hozni kell egy kezdő szintű balhátvéd, az, hogy ez Miguel vagy Carreras nekem mindegy (egyiket sem ismerem annyira), de ne Frannal képzeljünk el 3000 percet. Hiába nem sérülékeny, nem az a szint. El kell oszlania a játékperceknek közte és egy másik bhv között (aki nem Mendy), ez a minimum elvárásom. Aztán ha az a másik bhv nem válik be, akkor jövőre keresni kell tovább._Bushido_ írta:Ha jól emlékszem 23-24ben volt róla szó, hogy Miguel visszajöjjön, mikor a Girona csúcson volt. De sajna sok jó játékost elengedtek, kipukkadt a lufi, így a 24-25ös idényben már nem voltak ennyire szem előtt. Így Miguel sem. Nem emelkedett ki már annyira, nem jöttek tőle a jó számok.Jim írta:
![]()
páran említettük mindig Miguelt, de csak itt a fórumon![]()
valamiért nem szimpi senkinek a vezetőségben![]()
De egyelőre úgy tűnik, Xabi taktikában Fran jobb lesz mint tavaly.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ha jól emlékszem 23-24ben volt róla szó, hogy Miguel visszajöjjön, mikor a Girona csúcson volt. De sajna sok jó játékost elengedtek, kipukkadt a lufi, így a 24-25ös idényben már nem voltak ennyire szem előtt. Így Miguel sem. Nem emelkedett ki már annyira, nem jöttek tőle a jó számok.Jim írta:untouchable írta: Továbbra is Miguelt hoznám elé az elérhető opciók közül, az ára az ötöde Carreras árának, cserébe tapasztaltabb, látványosabb, ponterősebb, mint Carreras és csak 2 évvel idősebb, valamint amikor az első csapatban játszott néhány meccset, akkor sem vallott szégyent.![]()
páran említettük mindig Miguelt, de csak itt a fórumon![]()
valamiért nem szimpi senkinek a vezetőségben![]()
De egyelőre úgy tűnik, Xabi taktikában Fran jobb lesz mint tavaly.
- Jim
untouchable írta: Továbbra is Miguelt hoznám elé az elérhető opciók közül, az ára az ötöde Carreras árának, cserébe tapasztaltabb, látványosabb, ponterősebb, mint Carreras és csak 2 évvel idősebb, valamint amikor az első csapatban játszott néhány meccset, akkor sem vallott szégyent.

páran említettük mindig Miguelt, de csak itt a fórumon

valamiért nem szimpi senkinek a vezetőségben

-
Továbbra is Miguelt hoznám elé az elérhető opciók közül, az ára az ötöde Carreras árának, cserébe tapasztaltabb, látványosabb, ponterősebb, mint Carreras és csak 2 évvel idősebb, valamint amikor az első csapatban játszott néhány meccset, akkor sem vallott szégyent.
Nálam Grimaldo is sokkal jobb opciónak számít, mint Carreras. Ha elfogadható áron jönne, akkor illeszkedne a RC, Marcelo stílusba, nyilván nem 10 évig. Láttátok már a góljait?
Nálam Grimaldo is sokkal jobb opciónak számít, mint Carreras. Ha elfogadható áron jönne, akkor illeszkedne a RC, Marcelo stílusba, nyilván nem 10 évig. Láttátok már a góljait?

Hala Madrid y nada más 
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Egész komoly a munkabírása. Az előrejátéka is kezd javulni. Nem kezdő szint, de Mendyvel szemben itt tartanám.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Négy védős rendszerben súlytalan ott nem jó, de a legutóbbi meccsen a salzburg ellen rengeteget ment és voltak támadásban is jó megoldásai, felfutásai. Ha 5 védős lesz a felállás, akkor lehet, hogy tud hasznos lenni a sok felfutással, mert azon a poszton azért kell dolgozni rendesen. Szóval Mendy az minden rendszerben szar, egyértelmű Fran. Saját nevelés is, spanyol is, fiatalabb is és nem is egy sérülékeny gyerek.krisz24 írta: Na ezutan a 3 meccs utan mit szóltok? En még most is inkább őt tartanam meg mint a 29 eves félévetaltalabanserult vagyok mendyt..
valamelyik arab csapatra csak ra kene sozniBlancoMark írta: Mendybe semmilyen csapat nem fog invesztalni. Szerintem eselyes, hogy Carreras erkezik es harom balhatveddel indulunk neki a szezonnak.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ebben az esetben lehetséges, hogy Mendy lesz a 6. CB (7., ha Militao használható).BlancoMark írta: Mendybe semmilyen csapat nem fog invesztalni. Szerintem eselyes, hogy Carreras erkezik es harom balhatveddel indulunk neki a szezonnak.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Max ha Zizou vállal egy klubcsapatotBlancoMark írta: Mendybe semmilyen csapat nem fog invesztalni. Szerintem eselyes, hogy Carreras erkezik es harom balhatveddel indulunk neki a szezonnak.

-
Hátha akad valaki, és akkor az valamennyire utólag indokolja, védhetővé teszi a szeptemberi szerződéshosszabbítást is.BlancoMark írta:Mendybe semmilyen csapat nem fog invesztalni.
- BlancoMark
Mendybe semmilyen csapat nem fog invesztalni. Szerintem eselyes, hogy Carreras erkezik es harom balhatveddel indulunk neki a szezonnak.
- Jim
nem változottkrisz24 írta: Na ezutan a 3 meccs utan mit szóltok? En még most is inkább őt tartanam meg mint a 29 eves félévetaltalabanserult vagyok mendyt..

a padra jó Fran, elé kell igazolni valakit
Mendy állandóan sérült, a padra sem elég, mert ha játszania kellenek, biztos sérült…
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Semmi kerdes nincs, Mendy mar reg csak csere lett volna ha nem Carlo az edzo. De Fran csak csetenek, tehermentesitesre jo, kezdonek sajnos keves.krisz24 írta: Na ezutan a 3 meccs utan mit szóltok? En még most is inkább őt tartanam meg mint a 29 eves félévetaltalabanserult vagyok mendyt..
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Abszolút Fran > Mendy.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Szerintem ez nem is nagyon lehet kérdés.krisz24 írta: Na ezutan a 3 meccs utan mit szóltok? En még most is inkább őt tartanam meg mint a 29 eves félévetaltalabanserult vagyok mendyt..
Az ő elküldése inkább annak függvénye, hogy hozunk-e kettő valakit balosra, és menjen, vagy csak egyet, és akkor maradjon cserének.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.