Eladnam,mint a szart.Bencze írta: Miro biztos visszautasitana az uj 1200 lovas Ferrari F80-at![]()

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 4., péntek 18:07
Eladnam,mint a szart.Bencze írta: Miro biztos visszautasitana az uj 1200 lovas Ferrari F80-at![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. július 4., péntek 17:50
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 4., péntek 17:46
De ha valakinek ahhoz van kedve miert ne vegye? Nem a 600loero fog megolni hanem az aki es ahogy hasznalja.miro. írta:De ezert meg mindig nem kell egy 600 loeros auto.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 4., péntek 17:42
nyilvan nem dodzsem módban fogyatékba' vezet olyankor az ember, hiába írod körül úgy, vagy próbálod ezt éreztetni.rikko írta:Csak lehet amíg az asszonyt vagy a gyereket beviszed a kórházba, addig elcsapsz 1-2 embert, kinyírsz egy családot, mert te úgy döntöttél, hogy majd te hehe megmutatod.hehetheoriginal írta:
Ha oda kell erni a sürgősségire pl a novel vagy gyerekkel.
En aztan pont leszarom a sebesseghatarokat meg buta kis tablakat.
en meg ezt a kommunista tempot nem ertem meg, sok embernel.
Persze legyen akkor mindenkinek egy trabantja vagy wartburgja, mint anno, es kuss van.
sztem abban mindenki egyetert, hogy a buntetes merteket kell szabalyozni es a kihagas mertekevel ekvivalensse tenni.
Gondolom nem 2 hete van jogsid, azt is feltételezem, hogy tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy Te csak egy kis porszem vagy a forgalom Szaharájában. Vezethetsz te felelősségteljesen vagy idiótán, ígyis - úgyis ottmaradhatsz. A kérdés, hogy hány százalékkal akarod megemelni annak a kockázatát, hogy ez be is következzen!?
Évekig dolgoztam egy fiatal sráccal, aki mindig idióta módon vezetett, átcsúszott pár person( hisz az csak érett sárga) ...
Aztán az egyik alkalommal ottmaradt, most meg 30 évesen két amputált lábbal, fél fogyatékosan otthon a szülei gondozzák...
fizessenek a gazdagok!!!!!!! éljen sztalin!De ezert meg mindig nem kell egy 600 loeros auto.
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 4., péntek 17:36
De ezert meg mindig nem kell egy 600 loeros auto.Galacticos írta:Viszont ezzel a felfogassal akkor inkabb ne csinalj semmit mert barmikor megtortenhet a baj.rikko írta: Csak lehet amíg az asszonyt vagy a gyereket beviszed a kórházba, addig elcsapsz 1-2 embert, kinyírsz egy családot, mert te úgy döntöttél, hogy majd te hehe megmutatod.
Aztan amugy meg ember legyen a talpan aki viszi az asszonyt szulni es az elotte 40el gurulo dacia/suzuki soforjet nem akarja megolni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 4., péntek 17:32
Viszont ezzel a felfogassal akkor inkabb ne csinalj semmit mert barmikor megtortenhet a baj.rikko írta: Csak lehet amíg az asszonyt vagy a gyereket beviszed a kórházba, addig elcsapsz 1-2 embert, kinyírsz egy családot, mert te úgy döntöttél, hogy majd te hehe megmutatod.
HozzászólásSzerző: rikko » 2025. július 4., péntek 17:25
Csak lehet amíg az asszonyt vagy a gyereket beviszed a kórházba, addig elcsapsz 1-2 embert, kinyírsz egy családot, mert te úgy döntöttél, hogy majd te hehe megmutatod.hehetheoriginal írta:Ha oda kell erni a sürgősségire pl a novel vagy gyerekkel.Andrew Dawn írta: Amit nem értek hehe, hogy miért van szükség olyan autóra, ami 300-al képes menni, ha egyszerűen mindenhol szabálytalan itthon? Vagy vannak olyan szituációk, amikor pl szerinted ésszerű 250-el csapatni, attól függetlenül is, hogy szabálytalan?
En aztan pont leszarom a sebesseghatarokat meg buta kis tablakat.
en meg ezt a kommunista tempot nem ertem meg, sok embernel.mit nem értek hehe, hogy miért van szükség olyan autóra, ami 300-al képes menni,
Persze legyen akkor mindenkinek egy trabantja vagy wartburgja, mint anno, es kuss van.
sztem abban mindenki egyetert, hogy a buntetes merteket kell szabalyozni es a kihagas mertekevel ekvivalensse tenni.általános esetekben én sem hiszek a totális kontrollban, de a közlekedés során általában nem csak magadat veszélyezteted 200-250-nél..
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. július 4., péntek 16:58
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. július 4., péntek 16:06
Nagyjából ennyit kell leszűrni az egészből. Naponta kb 3200-an halnak meg az utakon. 1 év alatt többen, mint az orosz-ukrán háborúban 2014 óta. Most egy híresség, így a hír értéke magas.nmate írta:
Le is zárnám azzal, hogy közlekedjetek óvatosan, felelősségetek van a volán mögött.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 4., péntek 15:11
Persze, azzal nekitolatok egy bevásárlókocsinak és fix meghalok, de akkor sem ugyanaz a kettő, rossz példa. Kárt is kevesebbet teszek a környezetemben vele.Galacticos írta: En nem feltetlen az autoban latom a problemat, ezres suzukival is lehet ugy menni hogy halal legyen ha jon valami nem vart esemeny.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 4., péntek 15:00
Pont most kezd észhez térni az autóipar, és a könnyű, kompakt elektromosak mennek nagyot, mint pl. a Renault 5, amik "csak" 8 mp alatt vannak 100-on.h3x0r írta: Pedig igaza van hehenek, fontos a technikai fejlodes, hisz az elektromos autokkal is akkor mentjuk meg a Foldet, ha 3 masodperc alatt vannak 100-on.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 4., péntek 14:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. július 4., péntek 14:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 4., péntek 14:09
Ha oda kell erni a sürgősségire pl a novel vagy gyerekkel.Andrew Dawn írta: Amit nem értek hehe, hogy miért van szükség olyan autóra, ami 300-al képes menni, ha egyszerűen mindenhol szabálytalan itthon? Vagy vannak olyan szituációk, amikor pl szerinted ésszerű 250-el csapatni, attól függetlenül is, hogy szabálytalan?
en meg ezt a kommunista tempot nem ertem meg, sok embernel.mit nem értek hehe, hogy miért van szükség olyan autóra, ami 300-al képes menni,
sztem abban mindenki egyetert, hogy a buntetes merteket kell szabalyozni es a kihagas mertekevel ekvivalensse tenni.általános esetekben én sem hiszek a totális kontrollban, de a közlekedés során általában nem csak magadat veszélyezteted 200-250-nél..
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2025. július 4., péntek 14:00
HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2025. július 4., péntek 13:54
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 4., péntek 13:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 4., péntek 13:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 4., péntek 13:29
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 4., péntek 13:26
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem