Bár Pogba abban a real madrid mezben igen csinosan festett múltkor

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. július 4., péntek 17:58
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. július 4., péntek 17:25
Vithina vagy Joao Neves.tubatibi írta: De most csak egy KP kell, kit hoznátok?
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. július 4., péntek 17:24
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. július 4., péntek 17:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 4., péntek 17:05
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 4., péntek 17:01
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. július 4., péntek 16:35
Obrador meg vélhetően a Genoa játékosa lesz.Yusi a Castillás balhátvéd aki kinn van az USAban a csapattal a vb-n az Alaveshez igazol.
Vöri Munoz meg az Osasunával tárgyal.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 4., péntek 16:18
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 4., péntek 15:48
Mondjuk ha igaz,a fonokot nem nagyon erdekli a hosszu szezon,meg a 30 fok,meg a paratartalom.Florentino Pérez azt mondta az öltözőnek,hogy a klubvilágbajnokság szinte egyenlő a Bajnokok Ligájával.
A csapat tagjai 1 millió € bónuszt kapnak ha magasra emelik a trófeát.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 4., péntek 14:34
Nem lenne nehéz Vinicius és Fran párosának az összjáték ha a brazil nem csak annyiból állna mostanában, hogy megpróbál elmenni kívülről, mivel már senkit nem fut le inkább fék és behúzza középre a jobb lábára. Vagy kilövi a stadionból, vagy bele a védőbe, itt ott kaput is talál amik nagy részében a kapus véd, és a maradék kis mennyiségben lő egy bazinagy gólt. Nem akar nagyon összjátékban részt venni. Viszont ne legyünk vakok sem, Fran legalább annyira alkalmatlan erre, mint Mendy. Ugyan úgy elpattannak tőle a labdák, ugyan úgy nem fog 1v1-ezni. Annyival tud többet, hogy van benne hajlandóság az elfutásra a szélen és tud beadni. Persze Vinicius kisérleteihez hasonlóan, nála is a legtöbb felfutá teljesen vakvágány. Ha már vezetni is kell a labdát akkor azzal az első védőn fennakad. Mindketten tisztában vannak a képességeikkel és ezért nem is erőltetik ezt az egészet túlságosan gyakran.realbeckham írta:1.5/10, de a bal oldal védelmében felhozom, hogy vinisziusszal kurva nehéz bármilyen kombinatív focit tolni. Max ha Karim Benzema a neved, akkor megoldható.hehetheoriginal írta:
1/10.
Amugy cwc után jön, nem?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 4., péntek 14:27
Továbbra is fix érkezőként emlegetik. Vb után ledealeljük.tubatibi írta: Carreras egyébként most akkor érkezni fog vagy annyira megvagyunk elégedve Fran-nal, hogy marad Ő?![]()
KP-s hírek vannak?
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. július 4., péntek 13:57
Gondolom onnan a kérdés, hogy a Benficanak véget ért a cwc és július is elkezdődött. Elvileg ez a két dolog volt, ami a deal útjába allt.realbeckham írta: Amugy cwc után jön, nem?
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. július 4., péntek 13:54
1.5/10, de a bal oldal védelmében felhozom, hogy vinisziusszal kurva nehéz bármilyen kombinatív focit tolni. Max ha Karim Benzema a neved, akkor megoldható.hehetheoriginal írta:1/10.tubatibi írta: Carreras egyébként most akkor érkezni fog vagy annyira megvagyunk elégedve Fran-nal, hogy marad Ő?![]()
KP-s hírek vannak?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 4., péntek 13:47
1/10.tubatibi írta: Carreras egyébként most akkor érkezni fog vagy annyira megvagyunk elégedve Fran-nal, hogy marad Ő?![]()
KP-s hírek vannak?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. július 4., péntek 13:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 4., péntek 10:30
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 4., péntek 8:06
Egy dolgot felejtesz el: Már nem Ancelotti az edzőnk. Ha ő lenne, akkor azt mondanám, hogy van valami abban, amit mondasz, viszont Gonzalot most annyira nyomatja, hogy Rodrygo is padra került. Én merem azt állítani, hogy a spanyol a következő meccsen is kezdő lesz, függetlenül Mbappé felépülésétől. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy betörheti végre azt a bizonyos ajtót, mert olyan edző került a padra, aki értékeli őt.Jim írta:hiszem, ha látomPad'em írta: Gondolod, hogy ezek után visszaküldjük a Castillába?![]()
Lehozta majd minden spanyol lap, hogy leállítottuk a csatár keresést Gonzalo miatt meg, hogy kerettag lesz jövőre. Premier League top klubok vinnék, Castillába semmiképp nem megy vissza.![]()
örülnék neki, remélem kap sok játékidőt![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 3., csütörtök 22:47
hiszem, ha látomPad'em írta: Gondolod, hogy ezek után visszaküldjük a Castillába?![]()
Lehozta majd minden spanyol lap, hogy leállítottuk a csatár keresést Gonzalo miatt meg, hogy kerettag lesz jövőre. Premier League top klubok vinnék, Castillába semmiképp nem megy vissza.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. július 3., csütörtök 22:10
Endricket el is felejtettemmentamas írta:Megkönnyezném, ha ez a forgatókönyv valóra válna. Nekem már nagyon elegem van Viníciusból és abból a romlott légkörből, ami körülötte van. Az Mbappé–Rodrygo–Gonzalo trió nagyon szimpatikus lenne.sander írta:
Nagyon remelem hogy megy, sajnos egy olyan lancszem lett ebben a csapatban ami nem tud annyi pluszt adni mint amennyit elvesz. Ha meg azt hiszi hogy majd Perez becsicskul akkor sztem rossz helyen kopogtat. Nala sokkal nagyobb ertékeknek is ajtot mutatott mar.
Nekem inkabb az egy kicsit fura hogyha eladjuk, akkor vajon fognak e igazolni egy szelsot, vagy akkor tenyleg 2 csataros jatekkal probalkoznank. Mbappe-Rodrygo sztem nem lenne rossz. De sztem Mbappenak az lenne a legjobb ha egy olyan csatarral tudna jatszani aki jol erzi magat a 16oson belul. Francia valogatottnal Girud esete volt hasonlo. Ott Mbappe kapott egy szabadabb szerepkort es sztem az fekudt is neki. En meg aztis eltudnam kepzelni hogy Mbappe es Gonzalo. Mbappe egy kicsit fals 9esbe. Gonzalo meg egy kicsit statikusabb szerepkorbe.![]()
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. július 3., csütörtök 22:03
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem