nagyon passzolt volna a focijukba jó, hogy beintett nekik legalább egy évre.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 4., péntek 15:44
HozzászólásSzerző: flori » 2025. július 4., péntek 15:32
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 4., péntek 14:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. július 4., péntek 13:57
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 4., péntek 13:10
HozzászólásSzerző: schranzer » 2025. július 4., péntek 12:23
En meg nem orultem volna abszolut. Mert szerintem egyaltaln nem lett volna flop, jo szelso, ketten a youngesttal huztak volna a széleket valogatott es klubszinten is, ami szerintem sokat jelent hogy allandoan egybe vannak nyomatva. Az amugyis jol mukodo barca tamado reszleg tovabb erosodott volna. Jobb ez igy nekunk. Maradjon a helyenwZoLee7 írta: Pedig én örültem volna ha megveszik. Nagy kiadás, jó fizetés. Variálhatták volna a szerepeket is rendesen, hogy mindenki beférjen aminek a végén Raphinha vagy Olmo lett volna az áldozat. Ha meg totál flop akkor újabb bukás. Van egy olyan érzésem, azért marad, hogy télen vagy jövőre újra nekifussanak, mert most esélyük se lett volna kigazdálkodni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 4., péntek 12:13
Az o szintje. Jovanazugy. Semmit se fog nyerni soha, de hat vkinek fontosabb mas dolog.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 4., péntek 11:43
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. július 4., péntek 11:37
10 év... Nem baj, ott a másik ígéret, Haalandnak lassan kifut a szerződése, nem?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 4., péntek 11:24
HozzászólásSzerző: Buitre » 2025. június 29., vasárnap 0:17
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 28., szombat 19:26
Jó lenne, ha maradna és lehúzná őket (pénzzel).ter Stegen will only consider leaving Barça if his contract is fully terminated and he receives the entirety of his remaining salary. Barça are hopeful he might eventually reconsider his position.
[Diario Sport]
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. június 27., péntek 20:00
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. június 27., péntek 8:07
Haha, forradalmi ötlet. Fiókcsapatnak hívják meg kapcsolati tőkének.realmadrid95 írta: Maga Piqué volt az ötletgazda. [Gerard Romero]
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 27., péntek 7:36
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. június 25., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 25., szerda 19:48
Persze. Bilbao szorosan figyeli a Barca ügyeit, mert szerintük rájuk nem vonatkoznak az 1:1es szabályok.Pad'em írta: Barça president Joan Laporta: “I don't understand why Athletic Bilbao wants to speak about Barça with La Liga. I don't think it's appropriate, but that's their problem”.
Látom megy a huzavona idén nyáron is Nicóról. Bilbao mindenképp egyösszegben akarja a kivásárlási árát.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 25., szerda 19:41
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 25., szerda 18:59
Realista24 írta:Mitől jó akkor ha sérülékeny? Vagyis miért jó?realmadrid95 írta: Brazil tehetségről tárgyal a Barcelona?
Legalábbis a 'marca' Real Madridhoz közeli újságírója, José Felix Diáz erről ír. Elmondása szerint a Barcelona előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sport Recife 17 esztendős védekező középpályása, Zé Lucas megszerzéséért.
A fiatal játékos már bemutatkozott a brazil élvonalban, csapata alapemberének számít, ráadásul a brazil U17‑es válogatott kapitányaként megnyerte a dél‑amerikai bajnokságot.
Lucas szerződése 2028-ig szól, a két klub pedig tárgyal egymással. Mint a 'marca' írja, a katalánok bíznak abban, hogy sikerül megállapodniuk hamarosan. Egy fontos tényező van azonban: Zé Lucast valószínűleg legalább még egy évet Brazíliában kell hagyniuk a szabályok értelmében.
Bardghji technikas jatekos, de elegge serulekeny mar most, a Brazilrol sosem hallottam, de ket jo igazolast tudnak le gyorsan.
A brazil meg lutri mint az összes többi. 80-20 arra hogy bukó.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 25., szerda 18:48
Mitől jó akkor ha sérülékeny? Vagyis miért jó?realmadrid95 írta: Brazil tehetségről tárgyal a Barcelona?
Legalábbis a 'marca' Real Madridhoz közeli újságírója, José Felix Diáz erről ír. Elmondása szerint a Barcelona előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sport Recife 17 esztendős védekező középpályása, Zé Lucas megszerzéséért.
A fiatal játékos már bemutatkozott a brazil élvonalban, csapata alapemberének számít, ráadásul a brazil U17‑es válogatott kapitányaként megnyerte a dél‑amerikai bajnokságot.
Lucas szerződése 2028-ig szól, a két klub pedig tárgyal egymással. Mint a 'marca' írja, a katalánok bíznak abban, hogy sikerül megállapodniuk hamarosan. Egy fontos tényező van azonban: Zé Lucast valószínűleg legalább még egy évet Brazíliában kell hagyniuk a szabályok értelmében.
Bardghji technikas jatekos, de elegge serulekeny mar most, a Brazilrol sosem hallottam, de ket jo igazolast tudnak le gyorsan.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem