Csak lehet amíg az asszonyt vagy a gyereket beviszed a kórházba, addig elcsapsz 1-2 embert, kinyírsz egy családot, mert te úgy döntöttél, hogy majd te hehe megmutatod.hehetheoriginal írta:Ha oda kell erni a sürgősségire pl a novel vagy gyerekkel.Andrew Dawn írta: Amit nem értek hehe, hogy miért van szükség olyan autóra, ami 300-al képes menni, ha egyszerűen mindenhol szabálytalan itthon? Vagy vannak olyan szituációk, amikor pl szerinted ésszerű 250-el csapatni, attól függetlenül is, hogy szabálytalan?
En aztan pont leszarom a sebesseghatarokat meg buta kis tablakat.
en meg ezt a kommunista tempot nem ertem meg, sok embernel.mit nem értek hehe, hogy miért van szükség olyan autóra, ami 300-al képes menni,
Persze legyen akkor mindenkinek egy trabantja vagy wartburgja, mint anno, es kuss van.
sztem abban mindenki egyetert, hogy a buntetes merteket kell szabalyozni es a kihagas mertekevel ekvivalensse tenni.általános esetekben én sem hiszek a totális kontrollban, de a közlekedés során általában nem csak magadat veszélyezteted 200-250-nél..
Gondolom nem 2 hete van jogsid, azt is feltételezem, hogy tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy Te csak egy kis porszem vagy a forgalom Szaharájában. Vezethetsz te felelősségteljesen vagy idiótán, ígyis - úgyis ottmaradhatsz. A kérdés, hogy hány százalékkal akarod megemelni annak a kockázatát, hogy ez be is következzen!?
Évekig dolgoztam egy fiatal sráccal, aki mindig idióta módon vezetett, átcsúszott pár person( hisz az csak érett sárga) ...
Aztán az egyik alkalommal ottmaradt, most meg 30 évesen két amputált lábbal, fél fogyatékosan otthon a szülei gondozzák...