De ha valakinek ahhoz van kedve miert ne vegye? Nem a 600loero fog megolni hanem az aki es ahogy hasznalja.miro. írta:De ezert meg mindig nem kell egy 600 loeros auto.
Az nem kozveszelyes aki napkozben es nem megbantva senkit a 120ezer forintos corsajaval rallyizik a hungarian dugoba es csak azert nem tori ossze magat mert a tobbiek feltik annyira a sajat autojukat es kikerulik. Az nem veszelyes? Es nem az 1.4es corsa meg az opel a hibas hanem a sofor.
De erre mondtam hogy szerintem is van az az elethelyzet ami felulir mindent, en taxiskent egesznap a varosban latok sok mindent. A taxis sztereotipiak is mind igazak, de vittem meg be olyan not szuleszetre aki utolso hetes volt, fajdalmai voltak, az apat nem lehetett elerni es az elottem erkezo kedves kollegaim nem vittek el nehogy osszekoszolja az ulest. Akkor ebben az esetben 40el guruljak neki a soroksari uton mert a dacias hazafele nem sieto bacsi szant szandekkal a belso savban megy a tobbieket feltartva onkentes rendort jatszva? Ezek hasonlokeppen balesetveszelyesek, nem beszelve a pakisztani woltos biciklis futarokrol meg nagyon sok minden masrol.
Szerk. A vegere kicsit eltertem, de tenyleg sok a balfasz es nem auto fuggo. En azzal se feltetlen ertek egyet h akiknek premium autojuk van bunkosagbol, gizdasagbol foglalnak a tesconal ket helyet. (Nem a mozgasserult helyre beallokrol beszelek)Habem azert allnak be oda es ugy mert utana jon a bacsika nenike a kis kocsijaval es rabssza az ajtot a te autodra mert mit sem szamit senki nem figyel senkire.