nyilvan nem dodzsem módban fogyatékba' vezet olyankor az ember, hiába írod körül úgy, vagy próbálod ezt éreztetni.rikko írta:Csak lehet amíg az asszonyt vagy a gyereket beviszed a kórházba, addig elcsapsz 1-2 embert, kinyírsz egy családot, mert te úgy döntöttél, hogy majd te hehe megmutatod.hehetheoriginal írta:
Ha oda kell erni a sürgősségire pl a novel vagy gyerekkel.
En aztan pont leszarom a sebesseghatarokat meg buta kis tablakat.
en meg ezt a kommunista tempot nem ertem meg, sok embernel.
Persze legyen akkor mindenkinek egy trabantja vagy wartburgja, mint anno, es kuss van.
sztem abban mindenki egyetert, hogy a buntetes merteket kell szabalyozni es a kihagas mertekevel ekvivalensse tenni.
Gondolom nem 2 hete van jogsid, azt is feltételezem, hogy tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy Te csak egy kis porszem vagy a forgalom Szaharájában. Vezethetsz te felelősségteljesen vagy idiótán, ígyis - úgyis ottmaradhatsz. A kérdés, hogy hány százalékkal akarod megemelni annak a kockázatát, hogy ez be is következzen!?
Évekig dolgoztam egy fiatal sráccal, aki mindig idióta módon vezetett, átcsúszott pár person( hisz az csak érett sárga) ...
Aztán az egyik alkalommal ottmaradt, most meg 30 évesen két amputált lábbal, fél fogyatékosan otthon a szülei gondozzák...
érzékszervek csúcsra húzva, tudatosan és a stressztől közvetetten is max koncentráció, és szánom-bánom, de leszarom az 50es táblát.
lehet gyorsan, hatékonyan vezetni ésszel is, ez nem azt jelenti, hogy minden max gáz, és azért nem tudsz a fékekről semmit mondani, mert még soha nem használtad.... nem kell lemenni aberrált diszkóbaleset elmebetegbe, ahol viszont tényleg ön- és közveszélyes a szitu, ezt a két különböző felfogást válasszuk szét.
most az, hogy engem ismeretlenül vmi nem túl iqhuszár kisgyerekhez hasonlítasz, meg már nem is kommentálom

senki nem sérthetetlen, maximum istenkomplexusos, akármiben is ül, kellő intelligencia és értelem kell hozzá, mint az élet minden területén. a szabályok meg pont a gyengébb képességűek miatt lettek kitalálva, hogy ne hulljanak el raklapszámra, mint vmi húsdarálóban.
plusz nyilvan info jelleggel kell hasznalni, hogy latod az eles kanyar tablat, akkor nem vagodsz be 130cal, de ugye ehhez is esz kell.
fizessenek a gazdagok!!!!!!! éljen sztalin!De ezert meg mindig nem kell egy 600 loeros auto.

de amugy nyilvan aki nem autobuzi, annak felesleges magyarazni, sohasem fogja megerteni.