sőt, tiltsunk be mindent, közlekedjünk lóval meg szamáron megint.
mint ahogy a fegyvereket kell betiltani, és nem azokat, akik rossz dologra használják.....
gg.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 4., péntek 13:11
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. július 4., péntek 12:44
Én már egy ideje gondolkodom, hogy mivel lehetne megelőzni leginkább a baleseteket, mert a a hazai utakon is rengeteg van, és ez az eszköz, hogy büntetés egyáltalán nem visszatartó erő a gyorshajtás ellen.ikelemen5 írta: Azt nem értem, hogy ha a motoroknál be tudták vezetni a kategóriákat, akkor az autóknál miért nem?
200 lóerő felett már másik jogosítvány kellene.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 4., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. július 4., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. július 4., péntek 12:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 4., péntek 12:09
tavol alljon tolem, hogy egy tragédiáról vitazzak, de ez szimplan nem igaz.mert nagy az osszsuly,
ugyanez, a szar ut szetbassza egyszeruen, az autokat, felfuggesztest, felniket nem ilyen utakra talaltak ki.Az M7-esen erdemes megnezni, hogy Budapest es a hatar kozott hany defektes autot latni a leallosavban
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 4., péntek 12:05
nem az volt a hir hogy elozes kozben kapott defektet? akkor meg az elozott autos a szemtanu es onnan tudjak vagy gondoljak hogy defekt. az hogy 2 kiloval szagodoztak egy masik tema, nem beszelek inkabb errol a reszerolNekem elég fura, hogy a porig égett autóról ilyen egyértelműen kijelentik a defektet (nyomokból is maximum filmekben lehet összerakni). Itt meg a halálhírrel együtt jött már egyből, hogy defekt.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. július 4., péntek 11:37
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. július 4., péntek 11:33
Elvileg szemtanú mondta bár ezt sem tudom mennyire lehet biztosra kijelenteni ha éjszaka, korom sötétben történt.Nekem elég fura, hogy a porig égett autóról ilyen egyértelműen kijelentik a defektet
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 4., péntek 10:59
HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 4., péntek 10:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 4., péntek 10:35
Nem akarom itt nagyon boncolgatni, meg kibaszott tragikus ami történt, friss házasság és a gyerekek miatt most valahogy meg is érintett.KAG írta:nmate írta: Annyira nem lenne mindegy, az Urusnál voltak asszem visszahívások, pont kigyulladás miatt.
Off: Elég könnyű ezeket odacsapni a falhoz, de hát ugye világszerte lehet ugyanazzal a jogsival vezetni őket, amivel a Suzuki Ignisszel tanulsz...
Az a baj, ha 200-250 korul kapsz egy durrdefektet azt nem fogod meg, ulhetsz barmibe.
Utas vagy csak, hiaba ulsz a volan mogott. Onnantol meg minden a szerencsen mulik, hogy mibe mikent es hova erkezel be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 4., péntek 8:44
Ez pont olyan, hogy sok esetben a repjegy olcsobb, mint egy 20 kg borond ara...mar aki megveszi nyilvan.hehetheoriginal írta: baba ingyen, kutyáért meg felárat kell fizetni, milyen elbaszott világ![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 4., péntek 8:40
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. július 4., péntek 8:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 4., péntek 8:08
istimester írta:csak ragaszkodik hozzá, hogy én is menjek
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. július 3., csütörtök 22:12
Legjobb az anyósékkal utazni. Mindig próbálom rábeszélni a szebbik felemet közös nyaralásra, de a végén csak ragaszkodik hozzá, hogy én is menjeknmate írta: Nagyon utálok gyerekkel utazni.
De otthon lenni a lakásban rosszabb.![]()
Somebody?istimester írta:
Ha már élménybeszámoló Valaki levezetett/kompozott már Loparra(Rab sziget), mikor vágjak neki/érjek a komphoz, hogy ne idegeljem szét magama feleslegesen az araszolás/balkáni suttyóság keverékén?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. július 3., csütörtök 20:38
Aki amugy Sue Ellen volt eredetileg.hehetheoriginal írta: Be kell nyugtatozni oket, mint samantha a dallasbol![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 3., csütörtök 16:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 3., csütörtök 16:45
Halfkey írta:Azt hinnéd, de nekem pl pont az a repülés volt necces, ami full alvásidőben történt, és minden emberi számítás szerint aludnia kellett volna. Hát lófasztRealista24 írta:
Nyilvan, persze, de azert na, egy kicsinel eleg jol lehet idoziteni az alvast es kajalast.
Egyszeru praktika indulas elott megkajaltatni, aztan jon a kajakoma. Ha az ember nem vallal tobbet egy 2-3 oras repuloutnal, akkor ott bizony vegig alvas van jo esellyel.
En imadok a kolyokkel utazni, foleg, hogy egyre nagyobb es onallobb.![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem