Premier League
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Zubimendi hivatalosan ágyús.
Gyökeressel is közelednek.
Arsenal are now getting closer to signing Viktor Gyökeres after new round of talks in recent hours. Gyökeres will NOT return for training at Sporting as he’s fully focused on leaving the club; Arsenal are now advancing.
Nothing done yet but discussions underway. [Romano]
Gyökeressel is közelednek.
Arsenal are now getting closer to signing Viktor Gyökeres after new round of talks in recent hours. Gyökeres will NOT return for training at Sporting as he’s fully focused on leaving the club; Arsenal are now advancing.
Nothing done yet but discussions underway. [Romano]
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Luis Diaz és Salah sem.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Én sem lattam sehol Szobot.realmadrid95 írta:Ha van kep, ha nincs, mindenki elment a temetesere ertelemszeruen. Az osszes Liverpooli jatekos megszakitotta a nyaralasat.MorataMartin írta: Tudom ez nagyon izé kérdés lesz, de Szoboszlai elment Jota temetésére? A hírekben nem láttam.![]()
Alison sem volt ott pl…
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Ha van kep, ha nincs, mindenki elment a temetesere ertelemszeruen. Az osszes Liverpooli jatekos megszakitotta a nyaralasat.MorataMartin írta: Tudom ez nagyon izé kérdés lesz, de Szoboszlai elment Jota temetésére? A hírekben nem láttam.![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Tudom ez nagyon izé kérdés lesz, de Szoboszlai elment Jota temetésére? A hírekben nem láttam.

Thomas Parteyt 2.5 évig tartó nyomozás után 5 rendbeli erőszakkal vádolják a mai hírek szerint.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
nmate írta: Annyira nem lenne mindegy, az Urusnál voltak asszem visszahívások, pont kigyulladás miatt.
Off: Elég könnyű ezeket odacsapni a falhoz, de hát ugye világszerte lehet ugyanazzal a jogsival vezetni őket, amivel a Suzuki Ignisszel tanulsz...
Az a baj, ha 200-250 korul kapsz egy durrdefektet azt nem fogod meg, ulhetsz barmibe.
Utas vagy csak, hiaba ulsz a volan mogott. Onnantol meg minden a szerencsen mulik, hogy mibe mikent es hova erkezel be.
ZIDANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Annyira nem lenne mindegy, az Urusnál voltak asszem visszahívások, pont kigyulladás miatt.
Off: Elég könnyű ezeket odacsapni a falhoz, de hát ugye világszerte lehet ugyanazzal a jogsival vezetni őket, amivel a Suzuki Ignisszel tanulsz...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem mintha számítana de egy huracan-t vezetett.realistahuni írta: Szörnyű tragédia.![]()
Sajnos nagy lehetett a sebesség a képek alapján.
Az Urus azért nem papírból van és a képek alapján nem sok maradt belőle.
Nyugodjon békében.
Abból is a hegyes, komoly verziót.
ZIDANE
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Hozzászokhatnál ahhoz h ezen a fórumon mindenért is belédkötnek. Amíg a személyes véleményed nincs összhangban a többséggel, a maggal, addig valszeg le vagy hurrogva.BlancoMark írta:Jo hogy egy hozzaszolassal alatta jeleztem, hogy a tobbit nem lattam.realfan írta:
nem mondom, hogy jól tette, viszont itt most semmilyen elfogultságot sem érzek a részéről, se a Barca, se Yamal felé, viszont kissé paranoidnak éreztem a megjegyzésed, úgy, hogy vagy 50 másik bejegyzést is megosztott ezzel kapcsolatban![]()
szuperliga.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Liverpool confirm number 20 shirt will be immortalised to honour Diogo Jota forever.
-
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Most raneztem erre a lambora, en azt hittem valamiert hogy valamelyik sportosabb autoval mentek de ez a URUS eleg nagy dög.
Konkretan semmi nem maradt az autobol…
Azert az a defekt is erdekes kerdes de igen valoszinuleg nem gyengen nyomhatta neki.
Konkretan semmi nem maradt az autobol…
Azert az a defekt is erdekes kerdes de igen valoszinuleg nem gyengen nyomhatta neki.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Nyilván a defektes gumiról nem tehet.
De erre mondják, ha elül a fenekén és nem előz hatalmas sebességgel... BBC szerint 200al mentek.
Kigyulladt és fullra leégett a kocsi. Akkor az az Urus se "mindenható."
Szörnyű tragédia.
Amikor minden tökéletes az életében.
Bajnokságot nyertek.
Nemzetek ligáját nyertek.
Elvette gyerekkori szerelmét, 3 csodás gyerek várta otthon. Szerintem így, hogy 3 gyerek vár otthon megfontoltabban kellett volna.
De erre mondják, ha elül a fenekén és nem előz hatalmas sebességgel... BBC szerint 200al mentek.
Kigyulladt és fullra leégett a kocsi. Akkor az az Urus se "mindenható."
Szörnyű tragédia.
Amikor minden tökéletes az életében.
Bajnokságot nyertek.
Nemzetek ligáját nyertek.
Elvette gyerekkori szerelmét, 3 csodás gyerek várta otthon. Szerintem így, hogy 3 gyerek vár otthon megfontoltabban kellett volna.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szörnyű tragédia.
Nyugodjon békében.

Nyugodjon békében.
- BlancoMark
Jo hogy egy hozzaszolassal alatta jeleztem, hogy a tobbit nem lattam.realfan írta:nem mondom, hogy jól tette, viszont itt most semmilyen elfogultságot sem érzek a részéről, se a Barca, se Yamal felé, viszont kissé paranoidnak éreztem a megjegyzésed, úgy, hogy vagy 50 másik bejegyzést is megosztott ezzel kapcsolatbanBlancoMark írta:
Bevallom a tobbit nem lattam, ilyen szempontbol igazad van. Masfelol hozzatennem, hogy ez innentol mar kattintas generalas egy halalesetbol.

-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
nem mondom, hogy jól tette, viszont itt most semmilyen elfogultságot sem érzek a részéről, se a Barca, se Yamal felé, viszont kissé paranoidnak éreztem a megjegyzésed, úgy, hogy vagy 50 másik bejegyzést is megosztott ezzel kapcsolatbanBlancoMark írta:Bevallom a tobbit nem lattam, ilyen szempontbol igazad van. Masfelol hozzatennem, hogy ez innentol mar kattintas generalas egy halalesetbol.realfan írta:
anélkül, hogy védeni akarnám ezt az idiótát, de akkor ezek szerint téged az is zavar, hogy ugyanígy megosztotta Klopp, a Real Madrid, Rice, Ruben Neves és még egy csomó más reakciót is....
- BlancoMark
Bevallom a tobbit nem lattam, ilyen szempontbol igazad van. Masfelol hozzatennem, hogy ez innentol mar kattintas generalas egy halalesetbol.realfan írta:anélkül, hogy védeni akarnám ezt az idiótát, de akkor ezek szerint téged az is zavar, hogy ugyanígy megosztotta Klopp, a Real Madrid, Rice, Ruben Neves és még egy csomó más reakciót is....BlancoMark írta: https://www.facebook.com/share/p/1LkctX ... tid=wwXIfr
Jota halalanal is Yamal reakciot kell megosztani.![]()
- RealMadridFanatic
Alapvetően egyébként minek osztja meg a futballvilág szereplőinek reakcióit ilyen esetben? Persze nyilván reakciókat és kattintást generálni, de ez nekem totál ellenszenves. Fejezze ki a részvétét ha akarja és pont.
Amúgy is egy nyomorék ez a tag, amit meg Yamallal kapcsolatban csinál már komédia kategória. Nem hittem el, miket oszt meg, frankón azt hittem, hogy trollkodás, de nem, facebookon "Yamal fagyizik" és hasonló szarokat rakosgat ki. Értem, hogy tömik pénzzel, de ez szánalmas, mint egy pincsi ott lohol youngest közösségi médiás felületein, hogy 18 mp alatt megosszon mindent. Kretén.
Amúgy is egy nyomorék ez a tag, amit meg Yamallal kapcsolatban csinál már komédia kategória. Nem hittem el, miket oszt meg, frankón azt hittem, hogy trollkodás, de nem, facebookon "Yamal fagyizik" és hasonló szarokat rakosgat ki. Értem, hogy tömik pénzzel, de ez szánalmas, mint egy pincsi ott lohol youngest közösségi médiás felületein, hogy 18 mp alatt megosszon mindent. Kretén.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
anélkül, hogy védeni akarnám ezt az idiótát, de akkor ezek szerint téged az is zavar, hogy ugyanígy megosztotta Klopp, a Real Madrid, Rice, Ruben Neves és még egy csomó más reakciót is....BlancoMark írta: https://www.facebook.com/share/p/1LkctX ... tid=wwXIfr
Jota halalanal is Yamal reakciot kell megosztani.![]()