KP-s hírek vannak?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. július 4., péntek 13:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 4., péntek 10:30
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. július 4., péntek 8:06
Egy dolgot felejtesz el: Már nem Ancelotti az edzőnk. Ha ő lenne, akkor azt mondanám, hogy van valami abban, amit mondasz, viszont Gonzalot most annyira nyomatja, hogy Rodrygo is padra került. Én merem azt állítani, hogy a spanyol a következő meccsen is kezdő lesz, függetlenül Mbappé felépülésétől. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy betörheti végre azt a bizonyos ajtót, mert olyan edző került a padra, aki értékeli őt.Jim írta:hiszem, ha látomPad'em írta: Gondolod, hogy ezek után visszaküldjük a Castillába?![]()
Lehozta majd minden spanyol lap, hogy leállítottuk a csatár keresést Gonzalo miatt meg, hogy kerettag lesz jövőre. Premier League top klubok vinnék, Castillába semmiképp nem megy vissza.![]()
örülnék neki, remélem kap sok játékidőt![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 3., csütörtök 22:47
hiszem, ha látomPad'em írta: Gondolod, hogy ezek után visszaküldjük a Castillába?![]()
Lehozta majd minden spanyol lap, hogy leállítottuk a csatár keresést Gonzalo miatt meg, hogy kerettag lesz jövőre. Premier League top klubok vinnék, Castillába semmiképp nem megy vissza.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. július 3., csütörtök 22:10
Endricket el is felejtettemmentamas írta:Megkönnyezném, ha ez a forgatókönyv valóra válna. Nekem már nagyon elegem van Viníciusból és abból a romlott légkörből, ami körülötte van. Az Mbappé–Rodrygo–Gonzalo trió nagyon szimpatikus lenne.sander írta:
Nagyon remelem hogy megy, sajnos egy olyan lancszem lett ebben a csapatban ami nem tud annyi pluszt adni mint amennyit elvesz. Ha meg azt hiszi hogy majd Perez becsicskul akkor sztem rossz helyen kopogtat. Nala sokkal nagyobb ertékeknek is ajtot mutatott mar.
Nekem inkabb az egy kicsit fura hogyha eladjuk, akkor vajon fognak e igazolni egy szelsot, vagy akkor tenyleg 2 csataros jatekkal probalkoznank. Mbappe-Rodrygo sztem nem lenne rossz. De sztem Mbappenak az lenne a legjobb ha egy olyan csatarral tudna jatszani aki jol erzi magat a 16oson belul. Francia valogatottnal Girud esete volt hasonlo. Ott Mbappe kapott egy szabadabb szerepkort es sztem az fekudt is neki. En meg aztis eltudnam kepzelni hogy Mbappe es Gonzalo. Mbappe egy kicsit fals 9esbe. Gonzalo meg egy kicsit statikusabb szerepkorbe.![]()
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. július 3., csütörtök 22:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 3., csütörtök 21:58
Gondolod, hogy ezek után visszaküldjük a Castillába?Jim írta:ez akkor érdekes, ha amiatt történt, mert felhozzuk Gonzalo Garciát az első keretbePad'em írta: Leigazoltuk az Almeria 20 éves csatárát Rachad Fettalt a Castillába.![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 3., csütörtök 21:54
ez akkor érdekes, ha amiatt történt, mert felhozzuk Gonzalo Garciát az első keretbePad'em írta: Leigazoltuk az Almeria 20 éves csatárát Rachad Fettalt a Castillába.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 3., csütörtök 21:36
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. július 3., csütörtök 20:47
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. július 3., csütörtök 19:32
Megkönnyezném, ha ez a forgatókönyv valóra válna. Nekem már nagyon elegem van Viníciusból és abból a romlott légkörből, ami körülötte van. Az Mbappé–Rodrygo–Gonzalo trió nagyon szimpatikus lenne.sander írta:Nagyon remelem hogy megy, sajnos egy olyan lancszem lett ebben a csapatban ami nem tud annyi pluszt adni mint amennyit elvesz. Ha meg azt hiszi hogy majd Perez becsicskul akkor sztem rossz helyen kopogtat. Nala sokkal nagyobb ertékeknek is ajtot mutatott mar.olivér írta:
Most hosszabbít, vagy mehet isten hírével. Úgyis utálja Spanyolországot.
Nekem inkabb az egy kicsit fura hogyha eladjuk, akkor vajon fognak e igazolni egy szelsot, vagy akkor tenyleg 2 csataros jatekkal probalkoznank. Mbappe-Rodrygo sztem nem lenne rossz. De sztem Mbappenak az lenne a legjobb ha egy olyan csatarral tudna jatszani aki jol erzi magat a 16oson belul. Francia valogatottnal Girud esete volt hasonlo. Ott Mbappe kapott egy szabadabb szerepkort es sztem az fekudt is neki. En meg aztis eltudnam kepzelni hogy Mbappe es Gonzalo. Mbappe egy kicsit fals 9esbe. Gonzalo meg egy kicsit statikusabb szerepkorbe.
HozzászólásSzerző: sander » 2025. július 3., csütörtök 19:23
Nagyon remelem hogy megy, sajnos egy olyan lancszem lett ebben a csapatban ami nem tud annyi pluszt adni mint amennyit elvesz. Ha meg azt hiszi hogy majd Perez becsicskul akkor sztem rossz helyen kopogtat. Nala sokkal nagyobb ertékeknek is ajtot mutatott mar.olivér írta:Most hosszabbít, vagy mehet isten hírével. Úgyis utálja Spanyolországot.MorataMartin írta: https://sportposzt.com/dobbenet-a-real- ... zferbomba/
Ennek lehet bármi alapján?![]()
HozzászólásSzerző: olivér » 2025. július 3., csütörtök 13:45
Most hosszabbít, vagy mehet isten hírével. Úgyis utálja Spanyolországot.MorataMartin írta: https://sportposzt.com/dobbenet-a-real- ... zferbomba/
HozzászólásSzerző: ruger » 2025. július 3., csütörtök 13:19
Tőlem is mehet, de ha nulla, mért adna érte bárki 150-et?Nika91127 írta:Mehet. Nulla. 150-ért vihetik.MorataMartin írta: https://sportposzt.com/dobbenet-a-real- ... zferbomba/
Rodrygo 90 az Arsenalba.
Hehe pedig pezsgőt bont.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 3., csütörtök 13:04
csak vinit kene eladni, beilleszthetetlenBlancoMark írta: Mindket brazilt eladnam ha tehetnem.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 3., csütörtök 12:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 3., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. július 3., csütörtök 11:07
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. július 3., csütörtök 11:01
Mehet. Nulla. 150-ért vihetik.MorataMartin írta: https://sportposzt.com/dobbenet-a-real- ... zferbomba/
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. július 3., csütörtök 10:54
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem