félbebassza

érződik a kijelzőn keresztül minden

most se vagy elég hálás, hogy ilyen legendáris kaliberekkel együtt fórumozhatsz.nem voltam elég hálás.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 3., csütörtök 14:43
félbebassza
most se vagy elég hálás, hogy ilyen legendáris kaliberekkel együtt fórumozhatsz.nem voltam elég hálás.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. július 3., csütörtök 14:41
Nálunk az első komolyabb utazás a gyerek születése után kb. 4 hónappal volt, belföldön, szabolcsból Zalakarosra, kocsival. Az elején persze kicsit izgultunk, hogy milyen lesz, de végül meglepően jól ment. Az a titok, hogy nem szabad túl nagy elvárásokkal nekivágni – nem lesz minden úgy, mint régen, de attól még lehet nagyon jó élmény, más lesz az biztos.Dupla D írta: Ha már itt tartunk. Az itteni apukáknak bedobnék egy témát, mert lassan aktuális lesz a kérdés nálunk.
Utazás gyerek születése után. Mik a tapasztalataitok?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 3., csütörtök 14:40
14 ev alatt egyszer nem sirt, es nem egy repules volt a 14 ev alattRepülni igazából a pofádon múlik, a gyerek ki fogja bírni de lesz benne sírás, ami a többi utast zavarni fogja. Ha téged ez nem zavar akkor bármikor lehet repülni, ha zavar akkor azért az ovis kort érdemes megvárni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 3., csütörtök 14:37
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. július 3., csütörtök 14:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 3., csütörtök 14:29
Nekunk simasika volt, 8 honapos volt, repultunk spanyolba. Azota is sima minden ut, de ez nagyon gyerek es szulo fuggo, plusz pl. sok mulik azon is, hogy mikent birja a fule a repcsit, ha repultok peldaul.Dupla D írta: Ha már itt tartunk. Az itteni apukáknak bedobnék egy témát, mert lassan aktuális lesz a kérdés nálunk.
Utazás gyerek születése után. Mik a tapasztalataitok?![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. július 3., csütörtök 14:24
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. július 3., csütörtök 14:11
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 3., csütörtök 11:02
Halfkey írta:3x voltam mindkettőben, 2x felnőtekkel, egyszer a kis purdéimmal.realmadrid95 írta:
Kis elmenybeszamolora gondoltam, hatha megosztanad velunk, ha van par perced. Sajnos csak atutazoban voltam, de ez a ket hely nagyon vonz valamiert. Erdekelne, hogy tenyleg olyan jo e, mint par videoban. Peldaul Barcelonaban is annyi helyet dicsertek, eloben meg hatalmas csalodas volt, pedig a legjobb lanybaratom Gaudi leszarmazottja,(Magyar szarmazasu) es meg o is unta nagyon, amikor korbe vittek minket.
Loro Parque zseniális mindkét verzióban. Nyitásra érdemes odamenni, végignézni a show-kat szép sorban, utána meg besétálni az állatkertet. Közben megebédelsz benn az étkezőnél (a kaja nem nagy szám de nem drága), és szépen el is telt a nap. A végén vagy az elején lehet dottózni be a városba, az kis plusz program. Az egy hátránya hogy a tipikus délnyugati nyaralóhelyektől jó messze van, 1,5 óra kocsival és körbe kell zúzni a szigetet.
Siam Park felnőttekkel nagyon jó volt, rengeteget tudtunk csúszni (van elsőbbségi jegy, ha szezonban mész érdemes, ha szezonon kívül nem kell), gyönyörű környezet (részben azért mert ugye a Loro tulajdona, szóval adnak a növényekre meg állatokra). Nem a magyar stílusú betontengerben mész a medencék között, hanem mintha egy botanikus kertben lennél ahol vannak vizi attrakciók is. Rengeteg fajta medence és csúszda, nagy terület, zseniális volt. Utána elmentem ugye gyerekekkel, és az full pénzkidobás. Szigorú szabályok hogy melyik csúszdára engedik őket amit kamerával figyelnek. A szép park hátránya is előjön: rohadt nagy és keszekusza ösvények, relatíve messze egymástól az attrakciók. A gyerekeknek meg úgyis csak az alap medencék és csúszdák működnek. Szóval összességében felnőtteknek és tinédzsereknek nagyon jó, 10 évnél kisebb gyerekekkel szerintem nem éri meg az árát, főleg hogy elég gyorsan be is zár.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 3., csütörtök 10:26
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 3., csütörtök 10:11
3x voltam mindkettőben, 2x felnőtekkel, egyszer a kis purdéimmal.realmadrid95 írta:Kis elmenybeszamolora gondoltam, hatha megosztanad velunk, ha van par perced. Sajnos csak atutazoban voltam, de ez a ket hely nagyon vonz valamiert. Erdekelne, hogy tenyleg olyan jo e, mint par videoban. Peldaul Barcelonaban is annyi helyet dicsertek, eloben meg hatalmas csalodas volt, pedig a legjobb lanybaratom Gaudi leszarmazottja,(Magyar szarmazasu) es meg o is unta nagyon, amikor korbe vittek minket.Halfkey írta:
Mi van velük? Írtam mindkettőről.
Hát Miki nekem nagyon hideg volt a víz a többi említetthez viszonyítva, de persze biztosan van aki testének az az ideális![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. július 2., szerda 19:43
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 2., szerda 19:41
Nagyon hasznos dolgokat irtal, raadasul meg is hoztad a kedvem hozza. Ha hamarabb talalkozom a cetlises sraccal, atmegyek a labfejen a nevedben!L.Miki írta:Amik még úgy jutnak az eszembe a Siam parkról, hogy nem érdemes papuccsal baszakodni, lehet venni ott a parkban vízicipőt vagy mi az isten az hirtelen nem jut eszembe az igazi elnevezése , amit a tengerparton is felszoktunk vennirealmadrid95 írta:
Nagyon szepen koszonom neked Miki!![]()
, nem olcsó de ki fizethető, és ereklyének is tökéletes, máskor is használható. A csúszdák között eleg nagy távolságot kell megtenni, olyan mintha a dzsungelben járnál, mondjuk adnak térképet, de elsőre nehéz volt eligazodni. Kajálni mindkét helyen lehet, a siam parkban hamburgert ettünk ami nem is volt olyan rossz. Gyerekeknek fenn tartott medencék és csúszdák is vannak, meg van egy medence szerűség ami azt a feelinget adja mintha tengerparton lennel, hullám medence volt ha jól emlékszem, a partja homokos, bambusz napernyők ha jól emlékszem.
Szerintem érdemes elmenni mindkét helyre, a Loro parknál ahogy sétáltunk oda fele a járdán találkoztunk annyi gyikkal, mint itt Szabolcsban kóbor kutyákkal.![]()
Ott a parkolásra oda kell figyelni, bevallom elhittem az ott kalimpáló faszinak, hogy itt parkoljak le mert nincs hely a loro park ál persze nem voltam egyedül egy ilyen földes placcra vezetett és neki fizettem ki a parkoló díjat később jutott eszembe bazmeg ez még cetlit sem adott, mire vissza értünk már sehol senki sem volt. Kicsit átbaszott mint szart a palánkon, de legközelebb ha megyünk, megmutatom neki a szabolcsi virtust![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. július 2., szerda 19:04
Amik még úgy jutnak az eszembe a Siam parkról, hogy nem érdemes papuccsal baszakodni, lehet venni ott a parkban vízicipőt vagy mi az isten az hirtelen nem jut eszembe az igazi elnevezése , amit a tengerparton is felszoktunk vennirealmadrid95 írta:Nagyon szepen koszonom neked Miki!L.Miki írta:
A Loroparkban a leginkább ami megfogott az a történetük, hogy sérült állatokat fogadnak be és adnak nekik új életet. Pl. A kardszárnyú delfineknél nagyon tetszett az előadás és a story. Van delfin show, papagáj show mindegyiken részt vettünk és nekem bejött. Ami még tetszett a pingvinek tartása és élettere. Szép környezetben van, de személyes véleményem a nyíregyházi állatpark azért kicsit komolyabb szerintem.
A siamparkra pedig min 2 napot szánni kell ha mindegyik csúszdát ki akarjátok próbálni, óriási sorok vannak, nem tudom hogy lehet e venni elsőbbségi jegyet úgy mint a Gardalandben vagy Disneylandben, mi nem vettünk igazából eszembe sem jutott a fene se gondolta volna, hogy ilyen sokan lesznek. A 100 méterest ajánlom figyelmedbe, az azért elég komoly csúszda, mikor elindultam azt éreztem a belsőségeim még fent maradtak.
Nekem összességében mindkettő tetszett, és különleges volt.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 2., szerda 18:48
Nagyon szepen koszonom neked Miki!L.Miki írta:A Loroparkban a leginkább ami megfogott az a történetük, hogy sérült állatokat fogadnak be és adnak nekik új életet. Pl. A kardszárnyú delfineknél nagyon tetszett az előadás és a story. Van delfin show, papagáj show mindegyiken részt vettünk és nekem bejött. Ami még tetszett a pingvinek tartása és élettere. Szép környezetben van, de személyes véleményem a nyíregyházi állatpark azért kicsit komolyabb szerintem.realmadrid95 írta:
Kis elmenybeszamolora gondoltam, hatha megosztanad velunk, ha van par perced. Sajnos csak atutazoban voltam, de ez a ket hely nagyon vonz valamiert. Erdekelne, hogy tenyleg olyan jo e, mint par videoban. Peldaul Barcelonaban is annyi helyet dicsertek, eloben meg hatalmas csalodas volt, pedig a legjobb lanybaratom Gaudi leszarmazottja,(Magyar szarmazasu) es meg o is unta nagyon, amikor korbe vittek minket.
A siamparkra pedig min 2 napot szánni kell ha mindegyik csúszdát ki akarjátok próbálni, óriási sorok vannak, nem tudom hogy lehet e venni elsőbbségi jegyet úgy mint a Gardalandben vagy Disneylandben, mi nem vettünk igazából eszembe sem jutott a fene se gondolta volna, hogy ilyen sokan lesznek. A 100 méterest ajánlom figyelmedbe, az azért elég komoly csúszda, mikor elindultam azt éreztem a belsőségeim még fent maradtak.
Nekem összességében mindkettő tetszett, és különleges volt.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. július 2., szerda 18:46
A Loroparkban a leginkább ami megfogott az a történetük, hogy sérült állatokat fogadnak be és adnak nekik új életet. Pl. A kardszárnyú delfineknél nagyon tetszett az előadás és a story. Van delfin show, papagáj show mindegyiken részt vettünk és nekem bejött. Ami még tetszett a pingvinek tartása és élettere. Szép környezetben van, de személyes véleményem a nyíregyházi állatpark azért kicsit komolyabb szerintem.realmadrid95 írta:Kis elmenybeszamolora gondoltam, hatha megosztanad velunk, ha van par perced. Sajnos csak atutazoban voltam, de ez a ket hely nagyon vonz valamiert. Erdekelne, hogy tenyleg olyan jo e, mint par videoban. Peldaul Barcelonaban is annyi helyet dicsertek, eloben meg hatalmas csalodas volt, pedig a legjobb lanybaratom Gaudi leszarmazottja,(Magyar szarmazasu) es meg o is unta nagyon, amikor korbe vittek minket.Halfkey írta:
Mi van velük? Írtam mindkettőről.
Hát Miki nekem nagyon hideg volt a víz a többi említetthez viszonyítva, de persze biztosan van aki testének az az ideális![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 2., szerda 18:32
Kis elmenybeszamolora gondoltam, hatha megosztanad velunk, ha van par perced. Sajnos csak atutazoban voltam, de ez a ket hely nagyon vonz valamiert. Erdekelne, hogy tenyleg olyan jo e, mint par videoban. Peldaul Barcelonaban is annyi helyet dicsertek, eloben meg hatalmas csalodas volt, pedig a legjobb lanybaratom Gaudi leszarmazottja,(Magyar szarmazasu) es meg o is unta nagyon, amikor korbe vittek minket.Halfkey írta:Mi van velük? Írtam mindkettőről.realmadrid95 írta:
Loro Park, Siam park?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 2., szerda 17:40
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. július 2., szerda 17:04
Mi van velük? Írtam mindkettőről.realmadrid95 írta:Loro Park, Siam park?Halfkey írta: Én nagyon szeretem Tenerifét, idén is voltam 2 hetet családdal, de erősen ellent kell mondjak abban a tekintetben hogy amit felvetettem arra a nyaralásra (beach first, mellette dolgok) Tenerife egyszerűen gyengébb. Az óceán hideg, a partok nem rendes homokosak hanem fekete vulkáni ami más - szerintem rosszabb- érzés. Szóval persze lehet strandolni Tenerifén, de össze sem hasonlítható egy Ciprussal. Ott a programturizmus a menő, az általad is említett csúszdapark, a Loro parque, a Teide, Majompark, buggiezás, hajókázás, stb stb. Ezekben elit, szóval inkább program first, mellette kis strand helynek tudom ajánlani, mondjuk ilyen februári hónapban.
Adeye környékén egyébként vigyázni kell, évek óta van egy kocsigyújtogató főleg Los Cristianosban, nem tudják elkapni, és egy-egy éjszaka random fel gyújt 10+ autót. Az én bérelt autóm mellett 2-vel leégetett hármat, ha átterjedt volna akkor 15 milla bukó, mert a biztosítás azt nem fedezte volna.
Cipruson nem nagy titok, de a Nissi Beach gyönyörű. Autó szerintem nem feltétlenük kell (legalábbis egészen biztosan kevésbé mint Tenerifén) mert a taxi hugyért szarért visz, hotelekből vannak szervezett kirándulások, és a fő turista részeken járatos buszok is vannak.![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. július 2., szerda 16:30
Amikor mi voltunk jól is esett eskü, hogy hideg volt az óceánHalfkey írta: Én nagyon szeretem Tenerifét, idén is voltam 2 hetet családdal, de erősen ellent kell mondjak abban a tekintetben hogy amit felvetettem arra a nyaralásra (beach first, mellette dolgok) Tenerife egyszerűen gyengébb. Az óceán hideg, a partok nem rendes homokosak hanem fekete vulkáni ami más - szerintem rosszabb- érzés. Szóval persze lehet strandolni Tenerifén, de össze sem hasonlítható egy Ciprussal. Ott a programturizmus a menő, az általad is említett csúszdapark, a Loro parque, a Teide, Majompark, buggiezás, hajókázás, stb stb. Ezekben elit, szóval inkább program first, mellette kis strand helynek tudom ajánlani, mondjuk ilyen februári hónapban.
Adeye környékén egyébként vigyázni kell, évek óta van egy kocsigyújtogató főleg Los Cristianosban, nem tudják elkapni, és egy-egy éjszaka random fel gyújt 10+ autót. Az én bérelt autóm mellett 2-vel leégetett hármat, ha átterjedt volna akkor 15 milla bukó, mert a biztosítás azt nem fedezte volna.
Cipruson nem nagy titok, de a Nissi Beach gyönyörű. Autó szerintem nem feltétlenük kell (legalábbis egészen biztosan kevésbé mint Tenerifén) mert a taxi hugyért szarért visz, hotelekből vannak szervezett kirándulások, és a fő turista részeken járatos buszok is vannak.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem