Trent Alexander-Arnold - 12
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Trent Alexander-Arnold - 12
Tényleg nem akartam őt bántani, csak szeretem, ha az emberek azt csinálják amiben jók, amit szívesen csinálnak.. ő pont nem annak "mérgezett egérnek" tűnik, mint Carvajal... ha pedig konyít a védekezéshez valamennyire és osztogatni is tud, akkor miért ne játszhatna 6ost, nyilván nem Kroos szinvonalon... amúgy értem amit mondtok, simán lehet, hogy a szerepköre edzői utasítás, de (Hehe kedvence...) a statok alapján azért a gyors szélsők forgatják rendesen. Ezért merült fel bennem egy olyan pozi, ahol aki szembejön az nem sprinter jó esetben...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ahogy olvastam nekem is az jutott eszembe, hogy beírom, tök egyértelműen edzői utasításra maradt hátul. Alakul majd, de szerintem hasznosabb lenne ha a kp-ról maradna valaki hátul, Tchoua mindenképp ha meg nem játszik akkor az aki helyette van, és Trent menne fel, mert a beadásaira nagy szükség lesz (nyilván ha GG a center, de Jude és Rodrygo is tud jól érkezni). Bár nálam továbbra is Carvajal a kezdőRaúlCF írta: látom az fel sem merül az emberekben, hogy edzői utasítás miatt maradt hátul. nem rögtön lusta. annyira akarták az emberek Xabit azt se tudják, hogy játszottak alatta a szélsővédők. volt egy aki fel le rohangált és kb szélsőt játszott mint Fran(Frimpong) és volt egy aki hátrébb maradt és a kp magasságában passzolgatott Trent(Grimaldo). tök véletlenül amikor feljebb ment adott 2 assistot is amivel az első helyen van a Realban a tornán. büdös lusta disznó. legalább valós dolgokért lenne fikázva. ja tudom buta lusta angol.![]()

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bőven volt itt valós dolgok miatt is fikázva, nem kell a púder. Szimplán aggályos a védőmunkája, a teherbírása, a hozzáállása majd kiderül ősszel/tavasszal. Passzolni jól tud, mondjuk a labdák pattogtak el tőle szépen mint Mendy-től, de mondjuk azt hogy fizikailag nem volt a toppon meg meleg volt.. majd kiderül..
Ettől függetlenül én nagyon bízok a gluten free-ben, hogy valami tündérmese révén még egy last dance van benne..
Ettől függetlenül én nagyon bízok a gluten free-ben, hogy valami tündérmese révén még egy last dance van benne..
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Teljesen mind1 neked milyen lesz szeptembertol, ugyis talalsz valamit, amivel belekothetsz. Ha nem lesz ilyen, akkor keresel egy masik jatekost, amig esetleg nem lesz egy szarabb meccse. Egy ket labon jaro kognitiv disszonancia vagy, de lagalabb szorakoztato.hehetheoriginal írta: várjuk mennyire lesz robbanékony és baszó gyors szeptembertől, írhatod az exceltábládat.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
látom az fel sem merül az emberekben, hogy edzői utasítás miatt maradt hátul. nem rögtön lusta. annyira akarták az emberek Xabit azt se tudják, hogy játszottak alatta a szélsővédők. volt egy aki fel le rohangált és kb szélsőt játszott mint Fran(Frimpong) és volt egy aki hátrébb maradt és a kp magasságában passzolgatott Trent(Grimaldo). tök véletlenül amikor feljebb ment adott 2 assistot is amivel az első helyen van a Realban a tornán. büdös lusta disznó. legalább valós dolgokért lenne fikázva. ja tudom buta lusta angol.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igen, elképzelhetetlen.EmbroZZ írta: Amúgy ő elképzelhetetlen lenne Kroos szerepkörében? Véleményekre vagyok csak kíváncsi, mert én úgy érzem szélső védőben lassú/lusta, de esze van és oda tudja tenni a bogyót, ahova kell...
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
várjuk mennyire lesz robbanékony és baszó gyors szeptembertől, írhatod az exceltábládat.
thereisonly1ronaldo
-
Azert azt vedd figyelembe, hogy Trent fizikai felkeszulesebe nem volt belekalkulalva a CWC, mert a Liverpool nem volt ott a tornan. Ugyanolyan hosszu szezonja volt, mint a mi jatekosainknak es serult is volt tavasszal. Nem azt mondom, hogy meg fogja valtani a vilagot, de legalabb ne legyen mar az, mint oly sokszor, hogy par meccs utan mar le van huzva a jatekos teljesen, mint Courtois, Benzema, vagy Mbappenal.RealRaúl77 írta:Én elhiszem, de az első négy meccsén egy előretörése, egy sprintje nem volt, megvert védőről ne is beszéljünk. Igen, idő kell neki, remélem pár hónap alatt azért belerázódik, és látjuk majd futni.MarioCirolo írta:
Ezt a lassu/lusta dolgot kitalalta itt valaki a forumon es most mindenki ezt szajkozza. Tavaly oktoberben volt a skysportsnak egy merese es o lett a liverpool leggyorsabb jatekosa, illetve a Premier League 17. leggyorsabb jatekosa. A megtett km/90 perc mutatoban 10 km felett van, ami boven eros kozepmezony a bajnoskagban.
Én üdvözöltem az igazolását anno, de amit eddig a hozzáállásából láttam, nagyon nem győzött meg.
-
Igazad van, hagyjuk a picsaba az empirikus adatokat, mert Hehe a tv elol megmondja ki milyen gyors. Ideje lenne az olimpiakon is eltorolni az idomero eszkozoket, a magasugrasnal a lecet es barmilyen meresre szolgalo eszkozt, mert te otthonrol megmondanad ki milyen gyorsan fut, mekkorara es milyen messzire ugrik.hehetheoriginal írta: ujabb stathuszar hsz.
közben meg mindenkinek van szeme.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én elhiszem, de az első négy meccsén egy előretörése, egy sprintje nem volt, megvert védőről ne is beszéljünk. Igen, idő kell neki, remélem pár hónap alatt azért belerázódik, és látjuk majd futni.MarioCirolo írta:Ezt a lassu/lusta dolgot kitalalta itt valaki a forumon es most mindenki ezt szajkozza. Tavaly oktoberben volt a skysportsnak egy merese es o lett a liverpool leggyorsabb jatekosa, illetve a Premier League 17. leggyorsabb jatekosa. A megtett km/90 perc mutatoban 10 km felett van, ami boven eros kozepmezony a bajnoskagban.EmbroZZ írta: Amúgy ő elképzelhetetlen lenne Kroos szerepkörében? Véleményekre vagyok csak kíváncsi, mert én úgy érzem szélső védőben lassú/lusta, de esze van és oda tudja tenni a bogyót, ahova kell...
Én üdvözöltem az igazolását anno, de amit eddig a hozzáállásából láttam, nagyon nem győzött meg.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- hehetheoriginal
ujabb stathuszar hsz.
thereisonly1ronaldo
-
Ezt a lassu/lusta dolgot kitalalta itt valaki a forumon es most mindenki ezt szajkozza. Tavaly oktoberben volt a skysportsnak egy merese es o lett a liverpool leggyorsabb jatekosa, illetve a Premier League 17. leggyorsabb jatekosa. A megtett km/90 perc mutatoban 10 km felett van, ami boven eros kozepmezony a bajnoskagban.EmbroZZ írta: Amúgy ő elképzelhetetlen lenne Kroos szerepkörében? Véleményekre vagyok csak kíváncsi, mert én úgy érzem szélső védőben lassú/lusta, de esze van és oda tudja tenni a bogyót, ahova kell...
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Volt ilyen próbálkozás vele, nem ment.EmbroZZ írta: Amúgy ő elképzelhetetlen lenne Kroos szerepkörében? Véleményekre vagyok csak kíváncsi, mert én úgy érzem szélső védőben lassú/lusta, de esze van és oda tudja tenni a bogyót, ahova kell...
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Amúgy ő elképzelhetetlen lenne Kroos szerepkörében? Véleményekre vagyok csak kíváncsi, mert én úgy érzem szélső védőben lassú/lusta, de esze van és oda tudja tenni a bogyót, ahova kell...
Mindegy, emígy is olyan a játéka mint egy discomfortosnak.Pad'em írta:![]()
Maradjunk a sérülésnél. Tegnapelötti edzés óta discomfort.

- Pad'em
filatáska írta: Ő miért nem játszott tegnap? Nem követtem a híreket.
Ez a nagy csapatszintű kompenzációs taktika, hogy egy erősebb csapat ellen inkább hátrabasszák Valverdet?![]()

Maradjunk a sérülésnél. Tegnapelötti edzés óta discomfort.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ő miért nem játszott tegnap? Nem követtem a híreket.
Ez a nagy csapatszintű kompenzációs taktika, hogy egy erősebb csapat ellen inkább hátrabasszák Valverdet?
Ha valami sérülés akkor mybad!
Továbbra is tartom, amit tavasszal írtam. Azt a kényelmes lusta lötyögést, amit eddig előadott, kabaré. És nem az a baj, hogy új még, beilleszkedés, 40 fok meg fiszemfaszom, az ember így játszott Poolban is. Fizikailag se egy top sprinter erőember, de legalább kompenzálná akarattal.
Jól mondta hehe, fejben egyszer elmegy a hozzáállás, utána már nem hozza vissza.
Ez a nagy csapatszintű kompenzációs taktika, hogy egy erősebb csapat ellen inkább hátrabasszák Valverdet?

Ha valami sérülés akkor mybad!
Továbbra is tartom, amit tavasszal írtam. Azt a kényelmes lusta lötyögést, amit eddig előadott, kabaré. És nem az a baj, hogy új még, beilleszkedés, 40 fok meg fiszemfaszom, az ember így játszott Poolban is. Fizikailag se egy top sprinter erőember, de legalább kompenzálná akarattal.
Jól mondta hehe, fejben egyszer elmegy a hozzáállás, utána már nem hozza vissza.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Frimpong meg Dumfries is egy kutya nekem Trenttel. Nem hiszem, hogy magasabb szintet képviselnek. Ráadásul a Pool jobban akarta Trentet, mint Frimpongot (nem nincsenek mindenhol kutyaütők az edzői és a megfigyelői stábban). Ez is egy jel. Pótlásként vitték csak. Nincs olyan opció, ami jobban feküdne jelenleg, ráadásul ő még olcsón jött és a legjobb korban van. Most viszont szeretném, ha a vezetőség ráállna erre a jobbhátvéd kérdésre majd. Egy szezonig szerintem Danival jók lesznek együtt, de utána intenzív keresés kell. Jó lenne, ha az utánpótlásban lenne egy olyan ember mint Carvajal, de hát olyan ugye szökő évente akad.hehetheoriginal írta:nem tudom pingpong nem lett volna jobb megoldas?Ami Trentet illeti, nem volt jobb opció nála, nem is lesz egy hamar. Gyér a jhv felhozatal.
ugy erzem a pool jobban jart vele, mint megtartottak volna trentet...![]()
trent egy ilyen levitezlett, szethajtott utszeli roncsnak tunik, millio km-rel a lababan, egy frissebb, agilisabb, feltorekvobb kuzdo/kaparo jatekos jobban jott volna nekunk......
sok ilyen utcaba futottunk mar bele sajnos
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Amugy, ha Carvaj visszatér kb. 80%osan, az nálam jobb játékos, mint Trent..
Erre még látok is esélyt..
Szerintetek Xabi berakja a kezdőbe, vagy Trent lesz nyomatva?
Esetleg 3védősben Carvajal lesz a jobboldali a 3ból és mellette még Trent lesz szárnyvédőbe.
Erre azért kíváncsi lennék, talán így nem lennénk olyan sebezhetőek a jobboson.
Erre még látok is esélyt..
Szerintetek Xabi berakja a kezdőbe, vagy Trent lesz nyomatva?
Esetleg 3védősben Carvajal lesz a jobboldali a 3ból és mellette még Trent lesz szárnyvédőbe.
Erre azért kíváncsi lennék, talán így nem lennénk olyan sebezhetőek a jobboson.
- hehetheoriginal
nem is hinned mennyireMindenhol vakok ulnek gondolom.

tok komolyan mondom

mindegy mit akar fejben, ha mostanra egyszeruen leeresztett. meg csak serult se volt, de ha egyszer kicsit kiengedsz ezen a szinten, kibaszott kemeny, kb lehetetlen visszakuzdeni magad a legtetejere ujra..Azrét nem egy 30+os játékosról beszélünk, ha fejben, lélekben még van benne annyi, ha még akar valamit a karrierjétől, és nem elégszik meg a Real címerével,
nyilvan lozungok, hogy oke varjuk meg az oszt, adjunk idot neki, nyilvan.
de sokkal jobb, stabilabb, ergo vilagklasszis nem hiszem hogy lesz. egyszeruen fizikalisan nem eleg. hiaba tenne bele a munkat, miutan kiengedett fejben, most tegyuk fel ujra elhatarozza magat es bizonyitani akar, de a leeresztett idoszak miatt a teste mar nem engedi a korabbi szintet, elvesztegette ezt az idot, sohasem kapja mar vissza. (ez csak az en teoriam, tapasztalat, masnal es szemelyes is, sportpszichologia fotel level 1 kb)
carvajalban meg ott eg belul, o a szarbol jott fel es kuzdotte be magat az elejen is, most meg sztem szetbassza az ideg, hogy balondor formaban, mindent nyerve, a csucson offolta ki a serules - plusz nyilvan az argentin naci doki is megmondta a nagy szakertelemmel tavgyogyitoba', hogy ezzel a serulessel nem lehet normalisan -, szoval eg belul a bizonyitasi vagy, hogy minden karogot a helyere tegyen, ezzel szemben van egy puha, langyos, tej a szajban trent, akinek 10bol 8 megoldasa szar a palyan.
thereisonly1ronaldo