De ha ez igy van, akkor a Pool is miert akarta megtartani Trentet es Frimpong miert volt csak a B megoldas? Mindenhol vakok ulnek gondolom.hehetheoriginal írta:nem tudom pingpong nem lett volna jobb megoldas?Ami Trentet illeti, nem volt jobb opció nála, nem is lesz egy hamar. Gyér a jhv felhozatal.
ugy erzem a pool jobban jart vele, mint megtartottak volna trentet...![]()
trent egy ilyen levitezlett, szethajtott utszeli roncsnak tunik, millio km-rel a lababan, egy frissebb, agilisabb, feltorekvobb kuzdo/kaparo jatekos jobban jott volna nekunk......
sok ilyen utcaba futottunk mar bele sajnos

Trent Alexander-Arnold - 12
- BlancoMark
Re: Trent Alexander-Arnold - 12
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Teljesen mindegy, Carvajal legkésőbb télre berúgja az ajtót

-
Azrét nem egy 30+os játékosról beszélünk, ha fejben, lélekben még van benne annyi, ha még akar valamit a karrierjétől, és nem elégszik meg a Real címerével, mint pályafutása csúcspontja, akkor még simán visszadolgozhatja magát a TOP formájába. Tényleg csak azon múlik, mi megy a játékos fejében.hehetheoriginal írta:nem tudom pingpong nem lett volna jobb megoldas?Ami Trentet illeti, nem volt jobb opció nála, nem is lesz egy hamar. Gyér a jhv felhozatal.
ugy erzem a pool jobban jart vele, mint megtartottak volna trentet...![]()
trent egy ilyen levitezlett, szethajtott utszeli roncsnak tunik, millio km-rel a lababan, egy frissebb, agilisabb, feltorekvobb kuzdo/kaparo jatekos jobban jott volna nekunk......
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem tudom pingpong nem lett volna jobb megoldas?Ami Trentet illeti, nem volt jobb opció nála, nem is lesz egy hamar. Gyér a jhv felhozatal.
ugy erzem a pool jobban jart vele, mint megtartottak volna trentet...

thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
De bezzeg amikor Mbappenak kb januarig egy ertelmesRealVazquez írta: Még az előszezon sem kezdődött el, nyaralás előtt vannak a játékosaink, de már pálcát törünk egy frissen érkezett játékos fölött![]()
![]()
![]()
![]()
madridom.hu szakértőbizottság és nemzeti eyetest kommandó herewego.
meccse nem volt meg setalgatott akkor egy szot sem szolt.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Még az előszezon sem kezdődött el, nyaralás előtt vannak a játékosaink, de már pálcát törünk egy frissen érkezett játékos fölött
madridom.hu szakértőbizottság és nemzeti eyetest kommandó herewego.

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Huhh van itt olyan hangulat. Olyan mintha az Al Hilal kitömött volna minket 6-0-ra és abból 4 gól Trentről jött volna.
Szerintem nem szabad ilyen hamar ítélkezni. Reális szemmel nézve ez egy levezető torna, amiben rengeteg pénz van.
A csapatunk romon van az előző szezon miatt, így nem is azt láthatjuk, ami a valós szintet tükrözi. Jó pár játékos augusztusban nem lesz itt, nem lesznek fáradt lábak és a sérültek száma is kevesebb lesz, kivéve ugye Bellingham, de neki kell a pihenő nagyon.
Teljesen más képet fogunk akkor látni szerintem és az edzői filozófiát is jobban át tudja venni a keret, így az jobban tud érvényesülni.
Ami Trentet illeti, nem volt jobb opció nála, nem is lesz egy hamar. Gyér a jhv felhozatal. A lényeg az, hogy Danit rakjuk helyre és egymást váltva hozzák végre a megfelelő szintet. Én örülök, hogy nem Lucas lesz a kezdő opciónk jövőre. Sőt annak is, hogy nem lesz itt, szerettem, de itt az ideje a váltásnak.
Szerintem nem szabad ilyen hamar ítélkezni. Reális szemmel nézve ez egy levezető torna, amiben rengeteg pénz van.
A csapatunk romon van az előző szezon miatt, így nem is azt láthatjuk, ami a valós szintet tükrözi. Jó pár játékos augusztusban nem lesz itt, nem lesznek fáradt lábak és a sérültek száma is kevesebb lesz, kivéve ugye Bellingham, de neki kell a pihenő nagyon.
Teljesen más képet fogunk akkor látni szerintem és az edzői filozófiát is jobban át tudja venni a keret, így az jobban tud érvényesülni.
Ami Trentet illeti, nem volt jobb opció nála, nem is lesz egy hamar. Gyér a jhv felhozatal. A lényeg az, hogy Danit rakjuk helyre és egymást váltva hozzák végre a megfelelő szintet. Én örülök, hogy nem Lucas lesz a kezdő opciónk jövőre. Sőt annak is, hogy nem lesz itt, szerettem, de itt az ideje a váltásnak.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
De van egy Carvajalunk is amúgy, aki a leírtak szerint fél lábbal is jobb lesz mint Trent
Szóval majd ha Xabi a rosszabb playert játszatja, akkor elő lehet venni az edzőt.
Nekem ne mondja senki, hogy egy Trent-Carvajal-Asencio-Valverde 4es nem elég jobbra 1 pozira.

Szóval majd ha Xabi a rosszabb playert játszatja, akkor elő lehet venni az edzőt.
Nekem ne mondja senki, hogy egy Trent-Carvajal-Asencio-Valverde 4es nem elég jobbra 1 pozira.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tedd már meg kérlek, hogy elteszed ezt humorosba plsrealbeckham írta: Micsoda suletlensegek!!!
Ami itt ment délután az szörnyű.
De az is, hogy egyáltalán létezik itt ez a topic.![]()
Mozdony mozgásu, cselezni képtelen, védekezni nem tudó, motivalatlan bajuszos angol. De amugy igen. De majd ad gólpasszt. Meg nézi közelről, ahogy guler, vagy modric rugja a szogleteket. Az mellékes, hogy a "Prime" trent vedekezese is kabare volt, meg az eddigi osszes meccsen ziccerig futottak kontranal ellenunk az oldalan, vagy mert labdat veszit, vagy mert buta. Betudujuk a melegnek, meg mert amugy mindenki setal. Ez jobb lesz majd.
Lonak a fszat. Akkora flop lesz, mint az állat. Valverdetol kezdve, rudigerig mindenki meg lesz szakitva, hogy ki balance oljak az oldalát. Örülnék, ha egy Kounde szerű jobb védőnk lenne, de ismerve a maxos trentet, látva ezt a trentet... hát....nem néz ki ez jónak maradjunk annyiban fiukak.
Bocsánat gci. Egyszerűen döbbenet, hogy akarunk egy verfrissitest, meg rendbetenni dolgokat es egy lofasz trent alexender arnold van jobb védőbe. Ez szürreális. A kutyafáját neki. Nem tudom hova tenni az embert. Az igazolást. Nem tudok mit kezdeni vele. Felkur.

Várjuk mar meg a szezont, abból is legalább 2-3 hónapot, aztán ha olyan el lehet kezdeni kinyirni a faszit, de így egyből máris neki esni, azért kemény na.

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Amúgy ebből ne csinálj már szokást, légyszi. Nem véletlenül kerülöm a politika topicot, és talán nem vagyok egyedül ezzel. Egyszerűen undort vált ki bennem már az említése is. Ez még egy elég súlytalan hasonlat volt, de kb. így szokott kezdődni fórumokon a politika beszivárgása.Rozsabimbo2019 írta: Bazmeg , Trent az új MPa régi jobb bekktől mindenki hányik, mar mindegy csak jöjjön valaki, erre megjelenik ez a forma
És mindenki visszasírja vaszkezt.
![]()
Nehogy így járjunk.
Hehe 》 Hont Bandi
R24》 Puzsér![]()
- hehetheoriginal
csak bappe hat szinttel nagyobb játékos, mint trentiboi.
trent meg nem lesz ennél sokkal jobb valszeg.
trent meg nem lesz ennél sokkal jobb valszeg.
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Az internet szerint Yamal Aranylabda lesz..hehetheoriginal írta:be van harangozva, mindenhol azt olvassa, látja, hallja az ember, hogy a világ legjobb jobbhátvédje érkezik, ráadásul ingyen, aztán olyan sallert kapsz a pofádba a realitástól, hogy ilyen hsz-eket szül....Minden oké, mármint egyébként? Ez a szerencsétlen angol, nem hiszem, hogy ennyire fel tud húzni bárkit...

Ha Mbappe megkapta a türelmet, kapja meg ő is.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Pörögni fog ez a topic egész évbenPad'em írta: Mi lesz majd ha gólt is kapunk róla![]()
Vazquezről meccsenként jött 1, róla eddig 4 meccs alatt 0. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen.

- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Mi lesz majd ha gólt is kapunk róla
Vazquezről meccsenként jött 1, róla eddig 4 meccs alatt 0. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Mondjuk az a hont bandi meme rendre beugrik, ha kommentelHehe 》 Hont Bandi

-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- hehetheoriginal
leszarom én a balfasz angol trentet, láttam eleget az elmult evekben a poolban, ismerem, tudom mit varjak tole, nincs semmi uj, semmi meglepetes nálam. csak megértem itt a kolléga csalódottságát.
ha carvajalban van még kakaó, akkor visszaszerzi a megérdemelt helyét a jobboson.
ha meg van kakaó, de mégsem adnak neki lehetőséget, akkor ez az edző is mehet a picsába.
meg amúgyis ezek ilyen noname védőjátékosok, hát hova szarjam telibe őket.
sokkal jobban probléma számomra a retardált brazil elöl, az ott az egész szezon, rajta múlik közvetve és közvetetten minden.
ha carvajalban van még kakaó, akkor visszaszerzi a megérdemelt helyét a jobboson.
ha meg van kakaó, de mégsem adnak neki lehetőséget, akkor ez az edző is mehet a picsába.
meg amúgyis ezek ilyen noname védőjátékosok, hát hova szarjam telibe őket.
sokkal jobban probléma számomra a retardált brazil elöl, az ott az egész szezon, rajta múlik közvetve és közvetetten minden.
thereisonly1ronaldo
Hamar megtalálta a fórum népe az új "kedvencet"

- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ő is végigfocázta ezt az évet, előbb jött, hogy segítsen, ahelyett, hogy lógatná a bránert a szabadságán. Talán, ha egy hónapja van itt, nem tudom mit vártok. Kicsit úgy rá vagy csavarodva a gyerekre, mint kiserik a mi hazánkra..hehetheoriginal írta:be van harangozva, mindenhol azt olvassa, látja, hallja az ember, hogy a világ legjobb jobbhátvédje érkezik, ráadásul ingyen, aztán olyan sallert kapsz a pofádba a realitástól, hogy ilyen hsz-eket szül....Minden oké, mármint egyébként? Ez a szerencsétlen angol, nem hiszem, hogy ennyire fel tud húzni bárkit...
-
Bazmeg , Trent az új MP
a régi jobb bekktől mindenki hányik, mar mindegy csak jöjjön valaki, erre megjelenik ez a forma
És mindenki visszasírja vaszkezt.
Nehogy így járjunk.
Hehe 》 Hont Bandi
R24》 Puzsér

Nehogy így járjunk.
Hehe 》 Hont Bandi
R24》 Puzsér