Ő is végigfocázta ezt az évet, előbb jött, hogy segítsen, ahelyett, hogy lógatná a bránert a szabadságán. Talán, ha egy hónapja van itt, nem tudom mit vártok. Kicsit úgy rá vagy csavarodva a gyerekre, mint kiserik a mi hazánkra..hehetheoriginal írta:be van harangozva, mindenhol azt olvassa, látja, hallja az ember, hogy a világ legjobb jobbhátvédje érkezik, ráadásul ingyen, aztán olyan sallert kapsz a pofádba a realitástól, hogy ilyen hsz-eket szül....Minden oké, mármint egyébként? Ez a szerencsétlen angol, nem hiszem, hogy ennyire fel tud húzni bárkit...

Trent Alexander-Arnold - 12
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Trent Alexander-Arnold - 12
-
Bazmeg , Trent az új MP
a régi jobb bekktől mindenki hányik, mar mindegy csak jöjjön valaki, erre megjelenik ez a forma
És mindenki visszasírja vaszkezt.
Nehogy így járjunk.
Hehe 》 Hont Bandi
R24》 Puzsér

Nehogy így járjunk.
Hehe 》 Hont Bandi
R24》 Puzsér

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én nem vártam amúgy túlzottan sokat. Jóárúsítvaoccóé ide lett hozva.hehetheoriginal írta:be van harangozva, mindenhol azt olvassa, látja, hallja az ember, hogy a világ legjobb jobbhátvédje érkezik, ráadásul ingyen, aztán olyan sallert kapsz a pofádba a realitástól, hogy ilyen hsz-eket szül....Minden oké, mármint egyébként? Ez a szerencsétlen angol, nem hiszem, hogy ennyire fel tud húzni bárkit...
Ami engem személy szerint meglepett, hogy ha idáig poolban elvolt, most ide jön a legmagasabb szintre, ez sem motiválja?
Ha motivált lenne akkor futna, vagy valami. Passzolni, beadni tud de na..
Hehito, azért a vallejoi mélyelemzést trenről még várok Tőled.

Én azért még kivárom az őszt, a megítéléssel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2025. július 2., szerda 22:01-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
be van harangozva, mindenhol azt olvassa, látja, hallja az ember, hogy a világ legjobb jobbhátvédje érkezik, ráadásul ingyen, aztán olyan sallert kapsz a pofádba a realitástól, hogy ilyen hsz-eket szül....Minden oké, mármint egyébként? Ez a szerencsétlen angol, nem hiszem, hogy ennyire fel tud húzni bárkit...
thereisonly1ronaldo
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Csak ez nem kritika, hanem behánytál valamit, aztán meg kötekedsz.
Minden oké, mármint egyébként? Ez a szerencsétlen angol, nem hiszem, hogy ennyire fel tud húzni bárkit...
Minden oké, mármint egyébként? Ez a szerencsétlen angol, nem hiszem, hogy ennyire fel tud húzni bárkit...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Teljesen megbolondult a világ.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
én adlak tesómsz, megkaptad a valszeg egyetlen upvote-ot
ilyen az, mikor te is érzed amit én, de én ezt lassan évtizedek óta a játékosok 95%-ánál
én ott basztam el - vagyis a szüleim
- hogy az aranykorszakban nőttem fel. csak lefele van onnan minden.
es közben a sok dagadt boss öltönyös szőrösgeci puhos spanyol a vipben meg az elnöki teremben elégedett magával....

ilyen az, mikor te is érzed amit én, de én ezt lassan évtizedek óta a játékosok 95%-ánál

én ott basztam el - vagyis a szüleim

es közben a sok dagadt boss öltönyös szőrösgeci puhos spanyol a vipben meg az elnöki teremben elégedett magával....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. július 2., szerda 21:52-kor.
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
Jó hat neked mi nem kedvenced?Realista24 írta:Nekem ez a kedvenc reszem beloleki balance oljak![]()
Nem tudok neveket irni. Az más történet.
Meg lényegtelen is, mert már ő van. Ő róla tudok kritikát irni, ami lehet, hogy masnak trigger.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem ez a kedvenc reszem beloleki balance oljak

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezt amúgy piásan írtad? Mert ez az egy mentséged van erre a szarhalomra... Szögezzük le, hogy nekem sem tetszik amit eddig csinált. De gondolkodjatok már emberek... lucas 5 forintot nem ér, Carvajal vagy lesz vagy nem... inkább nem. Mégis milyen jobb hátvédet kellett volna igazolni, ami kielégíti az igényeiteket? Várom azt a nagyon hosszú listát...realbeckham írta: Micsoda suletlensegek!!!
Ami itt ment délután az szörnyű.
De az is, hogy egyáltalán létezik itt ez a topic.![]()
Mozdony mozgásu, cselezni képtelen, védekezni nem tudó, motivalatlan bajuszos angol. De amugy igen. De majd ad gólpasszt. Meg nézi közelről, ahogy guler, vagy modric rugja a szogleteket. Az mellékes, hogy a "Prime" trent vedekezese is kabare volt, meg az eddigi osszes meccsen ziccerig futottak kontranal ellenunk az oldalan, vagy mert labdat veszit, vagy mert buta. Betudujuk a melegnek, meg mert amugy mindenki setal. Ez jobb lesz majd.
Lonak a fszat. Akkora flop lesz, mint az állat. Valverdetol kezdve, rudigerig mindenki meg lesz szakitva, hogy ki balance oljak az oldalát. Örülnék, ha egy Kounde szerű jobb védőnk lenne, de ismerve a maxos trentet, látva ezt a trentet... hát....nem néz ki ez jónak maradjunk annyiban fiukak.
Bocsánat gci. Egyszerűen döbbenet, hogy akarunk egy verfrissitest, meg rendbetenni dolgokat es egy lofasz trent alexender arnold van jobb védőbe. Ez szürreális. A kutyafáját neki. Nem tudom hova tenni az embert. Az igazolást. Nem tudok mit kezdeni vele. Felkur.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- realbeckham
Micsoda suletlensegek!!!
De az is, hogy egyáltalán létezik itt ez a topic.
Mozdony mozgásu, cselezni képtelen, védekezni nem tudó, motivalatlan bajuszos angol. De amugy igen. De majd ad gólpasszt. Meg nézi közelről, ahogy guler, vagy modric rugja a szogleteket. Az mellékes, hogy a "Prime" trent vedekezese is kabare volt, meg az eddigi osszes meccsen ziccerig futottak kontranal ellenunk az oldalan, vagy mert labdat veszit, vagy mert buta. Betudujuk a melegnek, meg mert amugy mindenki setal. Ez jobb lesz majd.
Lonak a fszat. Akkora flop lesz, mint az állat. Valverdetol kezdve, rudigerig mindenki meg lesz szakitva, hogy ki balance oljak az oldalát. Örülnék, ha egy Kounde szerű jobb védőnk lenne, de ismerve a maxos trentet, látva ezt a trentet... hát....nem néz ki ez jónak maradjunk annyiban fiukak.
Bocsánat gci. Egyszerűen döbbenet, hogy akarunk egy verfrissitest, meg rendbetenni dolgokat es egy lofasz trent alexender arnold van jobb védőbe. Ez szürreális. A kutyafáját neki. Nem tudom hova tenni az embert. Az igazolást. Nem tudok mit kezdeni vele. Felkur.
De az is, hogy egyáltalán létezik itt ez a topic.

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ha egy kis munkát beletesz, teljesen hasznos lesz a labdáival. Tegnap ez valóban hiányzott, de ne abból induljunk ki, mert az egész csapat sétált. Ha ősszel is büdös lesz a meló, akkor meg hamar a padon találhatja magát.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- L.Miki
Na most lehet szidni, hogy Wishes de a gólpasszt akkor is ő adta…hehetheoriginal írta: magyarul van egy wishes devid bekmenünk már megin bazmeg.....
futballban zéró, de labdát kupánrúgni az megy...![]()

Csak minden idok egyik legtulertekeltebb focistajanak legalabb nem volt budos a melo es a futas, meglatjuk a black editionnek megy-e majd.hehetheoriginal írta: magyarul van egy wishes devid bekmenünk már megin bazmeg.....

- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
A néger Bekemhehetheoriginal írta: magyarul van egy wishes devid bekmenünk már megin bazmeg.....

- hehetheoriginal
magyarul van egy wishes devid bekmenünk már megin bazmeg.....
futballban zéró, de labdát kupánrúgni az megy...
futballban zéró, de labdát kupánrúgni az megy...

thereisonly1ronaldo
Thibaut Courtois: “In training Trent is horrible (laughs). His kicking is amazing, his free kicks and corners are on ANOTHER LEVEL.”
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Amíg nem próbálod, addig sosem tudhatod meg, milyen jó érzés felkelni éjjel, hogy aztán 6 gólos gálát láss. Úgy éri meg csak igazán.ToniKroos írta:Sok biztos nem volt, de Vininél is azt írtad éjjel, hogy a 4. kiugratását lőtte be, szóval így értem, hogy jönnek nálad ki ezek a nagy számok, ha mindent megszorzol 2vel.RealRaúl77 írta: Én írtam, hogy sok hibával játszott. Amit tartok. Elpattant tőle sokszor, belekeveredett, rosszul vette át a labdát. Sok ilyen apróság volt.
De az is tény, hogy sokkal jobb, mint tavaly bármikor is volt. És a labdái még most is ültek, jókat osztott, de szerintem nem játszott jól.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Sok biztos nem volt, de Vininél is azt írtad éjjel, hogy a 4. kiugratását lőtte be, szóval így értem, hogy jönnek nálad ki ezek a nagy számok, ha mindent megszorzol 2vel.RealRaúl77 írta: Én írtam, hogy sok hibával játszott. Amit tartok. Elpattant tőle sokszor, belekeveredett, rosszul vette át a labdát. Sok ilyen apróság volt.
De az is tény, hogy sokkal jobb, mint tavaly bármikor is volt. És a labdái még most is ültek, jókat osztott, de szerintem nem játszott jól.
- Pad'em
Rohadt sokat fog adni, konkrétan oda teszi bárhonnan bárhova lábra, elkepesztően jól passzol, eddig védekezése is rendben van. 3/5-ös felállásban nagy extra. Ez a flegma, szétesek mozgáskultúrája tud irritáló lenni de majd megszokom.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"