A Loroparkban a leginkább ami megfogott az a történetük, hogy sérült állatokat fogadnak be és adnak nekik új életet. Pl. A kardszárnyú delfineknél nagyon tetszett az előadás és a story. Van delfin show, papagáj show mindegyiken részt vettünk és nekem bejött. Ami még tetszett a pingvinek tartása és élettere. Szép környezetben van, de személyes véleményem a nyíregyházi állatpark azért kicsit komolyabb szerintem.realmadrid95 írta:Kis elmenybeszamolora gondoltam, hatha megosztanad velunk, ha van par perced. Sajnos csak atutazoban voltam, de ez a ket hely nagyon vonz valamiert. Erdekelne, hogy tenyleg olyan jo e, mint par videoban. Peldaul Barcelonaban is annyi helyet dicsertek, eloben meg hatalmas csalodas volt, pedig a legjobb lanybaratom Gaudi leszarmazottja,(Magyar szarmazasu) es meg o is unta nagyon, amikor korbe vittek minket.Halfkey írta:
Mi van velük? Írtam mindkettőről.
Hát Miki nekem nagyon hideg volt a víz a többi említetthez viszonyítva, de persze biztosan van aki testének az az ideális![]()
A siamparkra pedig min 2 napot szánni kell ha mindegyik csúszdát ki akarjátok próbálni, óriási sorok vannak, nem tudom hogy lehet e venni elsőbbségi jegyet úgy mint a Gardalandben vagy Disneylandben, mi nem vettünk igazából eszembe sem jutott a fene se gondolta volna, hogy ilyen sokan lesznek. A 100 méterest ajánlom figyelmedbe, az azért elég komoly csúszda, mikor elindultam azt éreztem a belsőségeim még fent maradtak.
Nekem összességében mindkettő tetszett, és különleges volt.