Premier League

Foci a Real Madridon túl...
nuevo_ericco

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 3., csütörtök 10:20

Az öccsével utazott, és az egyik szemtanú szerint lesodródtka az útról és az autó szinte azonnal kigyulladt :|

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 3., csütörtök 10:16

Realista24 írta: Jota meghalt balesetben :ozil:
Bassz.meg... :(

Nyugodjon békében.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 3., csütörtök 10:11

Jota meghalt balesetben :ozil:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 2., szerda 13:48

A Liverpool meg a City kivételével mindegyik egy játékos temető a PL-ben. Egy Chelsea például mennyivel jobb mint a Manu?

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. július 2., szerda 13:06

Mondjuk azok ott vannak a BL-ben és új edzőjük van, aki egy gyengécske Brentfordból csinált stabil PL csapatot. A MU meg a világ egyik legszarabban menedzselt klubja hosszú idő óta és Amorim eddigi munkássága nem túl bíztató.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 2., szerda 13:03

poronty írta: Azt hittem Frank kinevezése elég lehet, hogy ne abba a szaros MU-ba menjen, ahol ráadásul nemzetközi kupa indulás sincs.
Mert az eppen PL bentmaradast elero tottenham menniyvel jobb?
:mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 2., szerda 13:01

realmadrid95 írta:
Pad'em írta: Arsenak közel Eberechi Ezéhez, meg Maduekéről is egyeztetnek. Rodrygónak lehet marad a Chelsea?

Az Arsenanal szerintem Rodrygo az a opcio, aztan Eze, majd Madueke.
Chelsea Gittens - Joao paros utan nem hiszem, hogy meg egy jatekost vesznek elore.

Vegul rajtunk fog maradni.
Talán még City gondolhat egyet, elférne kezdőként oda is.

Mindenesetre egyértelmű üzenetet küldünk, hogy eladó.

De közben ilyet is látok:
Eberechi Eze is part of a three-attacker plan at Arsenal this summer & the club are in the driving seat to sign him at the moment. Arsenal are prepared to sign Rodrygo, Eze AND a striker, but are waiting for Rodrygo to say he wants to leave Real Madrid. [@Teamnewsandtix]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2025. július 2., szerda 13:04-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 2., szerda 12:58

Pad'em írta: Arsenak közel Eberechi Ezéhez, meg Maduekéről is egyeztetnek. Rodrygónak lehet marad a Chelsea?

Az Arsenanal szerintem Rodrygo az a opcio, aztan Eze, majd Madueke.
Chelsea Gittens - Joao paros utan nem hiszem, hogy meg egy jatekost vesznek elore.

Vegul rajtunk fog maradni.

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. július 2., szerda 12:26

Én nagyon szurkoltam, hogy Eze meg Mbeumo a Spurs-nél kössön ki, erre egyik se fog odamennni. Mbeumo fáj igazán. Azt hittem Frank kinevezése elég lehet, hogy ne abba a szaros MU-ba menjen, ahol ráadásul nemzetközi kupa indulás sincs.
-----------Courtois
-------------Haaland

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 2., szerda 11:57

Arsenak közel Eberechi Ezéhez, meg Maduekéről is egyeztetnek. Rodrygónak lehet marad a Chelsea?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 1., kedd 18:01

RaúlCF írta: majd kideül mit főznek ki. pl kp-ra is visszatért Lavia is. Caicedo-Lavia-Enzo/Joao előttük Gittens-Delap-Palmer én mondjuk inkább ezt tenném fel. Gittens,Palmer kettősnek lenne középen egy csatár akire játszhatnak, a kp-n Caicedo-Lavia dupla pivotban és a 10esben Joao Pedro vagy Enzo. aztán a vége úgyis valami 5 védős borzalom lesz
Azért kemény, hogy 3 év alatt elköltve másfél milliárd eurót még mindig itt tartanak.

44 fős a felnőtt keretük :lol:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 1., kedd 18:00

realmadrid95 írta: Lavia szerintem sosem lesz igazan meghatarozo jatekos a Chelseaben, o szinten porcelan. Ket szezon alatt osszesen 17 bajnokit tudott lejatszani.
simán benne van. lehet üveg marad lehet kinövi. mindenesetre van annyi támadójuk, hogy ne kelljen 5 védőzni.

amúgy nagyon várom már az fpl szezont. jól felkavarodott az állóvíz és jó sok kombináció lehet nyerő.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 1., kedd 17:52

Fú azt a delapot láttam a legutóbbi meccsen, hát hogy lehet ilyen rossz játékosért pénzt adni? és ő a 9-es, ráadásul nem is volt olcsó.. :lol:
Adnak egy hetet, meg fele ennyi pénzt, körbenézek youtube-on, vagy csak megkérdezem itt a fórumot :mrgreen: és 10x különb csatárt találok nekik..

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 1., kedd 17:51

RaúlCF írta: majd kideül mit főznek ki. pl kp-ra is visszatért Lavia is. Caicedo-Lavia-Enzo/Joao előttük Gittens-Delap-Palmer én mondjuk inkább ezt tenném fel. Gittens,Palmer kettősnek lenne középen egy csatár akire játszhatnak, a kp-n Caicedo-Lavia dupla pivotban és a 10esben Joao Pedro vagy Enzo. aztán a vége úgyis valami 5 védős borzalom lesz
Lavia szerintem sosem lesz igazan meghatarozo jatekos a Chelseaben, o szinten porcelan. Ket szezon alatt osszesen 17 bajnokit tudott lejatszani.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 1., kedd 17:49

majd kideül mit főznek ki. pl kp-ra is visszatért Lavia is. Caicedo-Lavia-Enzo/Joao előttük Gittens-Delap-Palmer én mondjuk inkább ezt tenném fel. Gittens,Palmer kettősnek lenne középen egy csatár akire játszhatnak, a kp-n Caicedo-Lavia dupla pivotban és a 10esben Joao Pedro vagy Enzo. aztán a vége úgyis valami 5 védős borzalom lesz

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 1., kedd 17:44

RaúlCF írta: Joao Pedroért szerintem sok ez. nem pl szinten hanem azért amennyit sérült. iszonyat porcelán és nem is igazi csatár hanem inkább ilyen visszavont kicsit összjátékosabb emiatt nem is lő annyi gólt. eleve keveset lő de annak is nagy részét tiziből. ha Gittens jó vétel szerintem ez kicsit felesleges. ilyen Nkunku pótlás de hogy mennyire kell nekik ez az már más kérdés mert csatár mögött meg Palmer van. max akkor van értelme ha Palmer visszamegy a jobb szélre ahl szerintem jobb volt
Maresca ugye elvarja, hogy egy tamado visszazarjon sokszor majdnem felpalyaig es onnan osztogasson(Delap ennek az ellenkezoje, en ezt a transzfert nem ertettem) Jacksont is azert szereti ennyire, pedig ha van ugyetlen csatar, az o.

Sterlinget, Madueket, Nkunkunt elboltoljak, Mudryk eltiltott, Neto melle erkezik Gittens, elol Joao Pedroval allnak ki szerintem. Tehat egy Neto-Joao-Gittens tamadotriot vizionalok, kozeppalyan meg Enzo-Caicedo-Palmer kozeppalyat. Maresca tobbszor utalt ra iden, hogy az angol posztjat kicsit atnevelne.

Lehet kihagytam valakit szelrol, elegge katyvasz van a Chelseanel. Aztan lehet en gondolom rosszul, teljesen mas kezdo, felallas lesz, nekem valahogy igy jottek le a nyilatkozatokbol.

Up: kozben megneztem, ha nem irod, nem tudtam volna. 27 meccsen lott 10 goljabol a felet legalabb 11 esbol lotte, ezt nem tudtam, csak, hogy 10 gollal zart a plben, ez eleg karcsu tenyleg.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 1., kedd 17:32

Joao Pedroért szerintem sok ez. nem pl szinten hanem azért amennyit sérült. iszonyat porcelán és nem is igazi csatár hanem inkább ilyen visszavont kicsit összjátékosabb emiatt nem is lő annyi gólt. eleve keveset lő de annak is nagy részét tiziből. ha Gittens jó vétel szerintem ez kicsit felesleges. ilyen Nkunku pótlás de hogy mennyire kell nekik ez az már más kérdés mert csatár mögött meg Palmer van. max akkor van értelme ha Palmer visszamegy a jobb szélre ahl szerintem jobb volt

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 1., kedd 17:19

poronty írta: Úgy tűnik a Brighton megint lehúzza a Chelseat.

Ornstein szerint 50 millió font fölött fognak fizetni Joao Pedroért.
Szerintem Joao Pedroert pl szinten(!!) nem sok, amilyen osszegek ropkednek ott.

A Brentford 17+4,25 millió fontért szerződteti Antoni Milambot a Feyennord csapatától. Erre a transzferre kivancsi leszek, Milambo egesz ugyes focista, remelem fekudni fog neki az angol foci.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 1., kedd 16:45

Kepa az Arsenal kapusa lett.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. június 29., vasárnap 20:33

Úgy tűnik a Brighton megint lehúzza a Chelseat.

Ornstein szerint 50 millió font fölött fognak fizetni Joao Pedroért.
-----------Courtois
-------------Haaland

Vissza: