Vinícius Junior - 7
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Re: Vinícius Junior - 7
Szerintem meg, ugyan nem játszott jól tegnap - de nem is nagyon lógott ki a sorból.. -, alávetette magát a csapat érdekeinek. Kereste a társakat, nem volt öncélú, nem a pofázásról és csapkodásról szólt. Kicsit úgy érzem most már bármit csinál, úgyis meg lesz találva. Pld nem játszott nála jobban Arda sem, de nem hiszem, hogy kapja a hate-et.
Az a szomorú hogy ezt nem a szurkolóknak kéne kitüfyülni. Ezt egy edzőnek, elnöknek, valakinek, a vezetőnek kellene látni és kezelni. Bármilyen munkahelyen ez van, a főnök vegye már észre ha gond van és oldja meg, ne az ügyfélnek kelljen eszkalálni...hehetheoriginal írta: amig odahaza a bernabeu nem kezdi el konstans futyulni es kirobbantani az elegedett napkozis kis buborekjabol, addig nem lesz semmi valtozas.
utana meg donthet, hogy felveszi a kesztyut es belerakja az edzesmunkat, vagy lelep sertodotten abban a tudatban, hogy mindenhol gyulolik, mint a szart.
de itt fejben ugy elment a balondor szezon vegen, mint az egyszeri ferj, akinek a lelket kettetorte es megnyomoritotta a mindenkori agytroszt feleseg![]()
sztem menthetetlen.
EDIT: annyit pluszba hogy Xabiban azért még bőven bízom ezzel kapcsolatban, elsőre megértem hogy nyomatja, majd meglátjuk mi lesz később ha ez megy tovább.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Halfkey 2025. július 2., szerda 9:43-kor.
- Galacticos
Ja sorry felreertettem.ELSiete írta: Úgy értettem, hogy csak ma hátrány az ember? Szerintem minimum 1 éve.

Azt hittem tagja vagy annak a par fos csapatnak aki meg mindig hattal ul a tvnek vinicius mezben.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
amig odahaza a bernabeu nem kezdi el konstans futyulni es kirobbantani az elegedett napkozis kis buborekjabol, addig nem lesz semmi valtozas.
utana meg donthet, hogy felveszi a kesztyut es belerakja az edzesmunkat, vagy lelep sertodotten abban a tudatban, hogy mindenhol gyulolik, mint a szart.
de itt fejben ugy elment a balondor szezon vegen, mint az egyszeri ferj, akinek a lelket kettetorte es megnyomoritotta a mindenkori agytroszt feleseg

sztem menthetetlen.
de itt fejben ugy elment a balondor szezon vegen, mint az egyszeri ferj, akinek a lelket kettetorte es megnyomoritotta a mindenkori agytroszt feleseg

sztem menthetetlen.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Úgy értettem, hogy csak ma hátrány az ember? Szerintem minimum 1 éve.Galacticos írta:Ma.ELSiete írta:
Ma?
Vedo leszereli o meg elkattan es eltolja az mar csak hab a tortan.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
AZ a durva, hogy kb. tavaly a dortmund elleni 5-2 óta nincs egy jó meccse, de fel sem merült még senkiben sem, hogy a másiknak adjanak bizalmat. Az meg már biztos, hogy hazajönnek Amerikából és Rodrygo Londonban fog leszállni.ferni írta: Nem lehetne őt odaadni az Arsenalnak és Rodrygo marad a balosra?![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
Ma.ELSiete írta:Ma?Galacticos írta: Iszonyatosan belassult, rosszabbnal rosszabb dontesek ma egy fek volt.
Vedo leszereli o meg elkattan es eltolja az mar csak hab a tortan.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
még egy "fafejjel belevezetem a védőbe, az esetek 75%-ban rossz döntést hozok" évet nem bír el a csapat tőle.
kellene egy teljes generál neki.
nincs valami nője, aki helyre tenné?
kellene egy teljes generál neki.
nincs valami nője, aki helyre tenné?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ma?Galacticos írta: Iszonyatosan belassult, rosszabbnal rosszabb dontesek ma egy fek volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
fele időben rossz döntés másik felében meg állnia kell, hogy valaki 40 méteres közelségbe érjen hozzá és folyamat 3-4 ember van már rajta. szar meccs volt. az első félidőben rendre ketten támadtak 7 ellen Gonzaloval. nagyon nem volt jó a mai taktika.
- Galacticos
Iszonyatosan belassult, rosszabbnal rosszabb dontesek ma egy fek volt.
Nem lehetne őt odaadni az Arsenalnak és Rodrygo marad a balosra?

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Egyetértek. Mivel tavaly senkinek sem volt minőségi meccseken 2-nèl több minőségi teljesítmènye, így marad 24/25-re a stathuszárkodás a teljes támadó sornak.Realista24 írta: Minoseg>mennyiseg.
Remélem idén visszajön az önbizalma és ettől a segge is megnyugszik, mindenki nyerne vele. A topik forgalmán kívül

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem eleg lenne 10 gol is, ha az 30 pontot jelent. De ez nem csak az o eseteben igaz, hanem minden stathuszarra.cart írta:Top 10-ben sincs ezekkel a szamokkal a szezonban a top 5 bajnoksagot nezve az is teny.mexes írta:
Mindkét sor tény.
Minoseg>mennyiseg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Top 10-ben sincs ezekkel a szamokkal a szezonban a top 5 bajnoksagot nezve az is teny.mexes írta:
Mindkét sor tény.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
engem ujabban most az irrital nala, hogy szinte minden egyes passza szar.
de meg a legegyszerubb par meteres guritott passzt se sikerul rendesen megcsinalni, vagy tul gyenge es laza, vagy tul eros, es allandoan emiatt szar helyzetbe hozza a tarsakat. a kombinaciohoz altalaban total hulye. ennek ellenere 1-2-szer bejon, amit kigondolt vagy szerencsevel megoldja, gyakran nem tudom eldonteni. de szegyen lett volna, ha egy ilyen kepessegu es tudasu jatekos aranylabdat nyer.
es most meg a viselkedeserol szot se ejtettem.
ez itt most nem jelent sokat, majd mikor igazi tetmeccsek lesznek, akkor kell a dolog, kivancsian varom, hogy alakul.
de meg a legegyszerubb par meteres guritott passzt se sikerul rendesen megcsinalni, vagy tul gyenge es laza, vagy tul eros, es allandoan emiatt szar helyzetbe hozza a tarsakat. a kombinaciohoz altalaban total hulye. ennek ellenere 1-2-szer bejon, amit kigondolt vagy szerencsevel megoldja, gyakran nem tudom eldonteni. de szegyen lett volna, ha egy ilyen kepessegu es tudasu jatekos aranylabdat nyer.
es most meg a viselkedeserol szot se ejtettem.
ez itt most nem jelent sokat, majd mikor igazi tetmeccsek lesznek, akkor kell a dolog, kivancsian varom, hogy alakul.
thereisonly1ronaldo
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Total 24/25: 55meccs 41 kanadai. 22goal 19assist.
Illetve "gyökér és irritáló" hogy ne kelljen fáradnotok.
Mindkét sor tény.

Illetve "gyökér és irritáló" hogy ne kelljen fáradnotok.

Mindkét sor tény.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezek a rainbow flick próbálkozások....
Mikor a kinossag hatarait már rég elhagytad, de a szégyenérzet is enyhe kifejezés. Mi van azon túl? Hogyan lehet ezt leirni? Miért írok ide?

- Galacticos
Hogy lennek objektiv amikor irrital a csavonak mostmar minden gesztusa? Nem nagyon volt kb higuain ota ilyen jatekosunk.ToniKroos írta: Próbálok már nem beleszólni, mert rohadtul nem vagytok objektívek, de amikor ilyeneket írtok az zavaró.
Attol meg orulok ha golt lo, de nekem kellemetlen amiket muvel a palyan.
Ugy hogy konkretan nala volt olyan hogy fent maradt centerbe (mert ugye a legjobb szokasa a nagy melosodnak hogy labdavesztesnel visszasetal miutan kicsapkodta magat es az ellenfel mar vezette 50metert a labdat) aztan ravitte a vedo es konkretan elfutott elole.ToniKroos írta: . A letámadásnál meg nem értem, hogy lehet egy valakit kiemelni, mikor az egész csapat folyamatosan csúszásban volt, nem bírták elosztani az embereket.
Ha nektek ez a melo hogy elol setalgat folyamatosan a labdavesztesek utan, akkor ebben nem fogunk egyeterteni mert nekem errol mas az elkepzelesem.
Ja es akkor homoritani kell es reklamalni ahelyett hogy megprobalt volna talpon maradni es ravezetni a kapusra? Milyen labdat nem ert volna utol amikor kozel s tavol senki nem volt, a 35 eves koulibaly a foldon fekudt, bar igazad van a jelenlegi melos vini annyit vesztett a sebessegebol hogy en se vagyok biztos hogy nem ertek volna utol, plane ha meg labdat is kell kozbe cipelni.ToniKroos írta: Átugrotta csak azért nem találta el a lábát a védő és mivel át kellett ugrania ütemet vesztett és nem érte volna el a labdát.
De biztos az is veletlen hogy jude is nala borult ki tavaly, amikor nagynehezen labdat szerzunk azt belevezeti semmi kontakt, megall mutogat a tobbi hulye meg majd visszaszerzi. Ez nem sok embernek all jol, es a tavalyi vinicius ezt nem kompenzalta sehol