Hat baszod, te jossz itt AI-val, meg szovegertelmezessel, most meg gondolatolvasassal...nem haragszom egyebkent, csak a stilusodon csavarjal, mert felhuztam ra a szemoldokom.Anthony írta:Ez már szánalmas, ne haragudj. Menjünk át filozófusba, vagy kezdjük el értelmezni mire gondolt a költő? Erre nincs is mit reagálni.Realista24 írta:
>>>>>>
Szoval, hogy eppen kinek mit jelent a jo eronleti allapot, erosen kerdeses. Mihez kepest? Alapozashoz kepest? Magukhoz kepest? Ahhoz kepest hol kene lenniuk?
Egy biztos, senki egy szoval nem mondta, hogy tökeletes allapotban lennenek.

Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Én régen láttam (majdnem) teljes meccset. Annyira legatyásodtunk már a Carlo időszak végére, hogy nekem teljesen nézhető volt a tegnapi. A többiről csak rövöd összefoglalót láttam.
A torna nyilván felesleges, de vannak műszaki fejlesztések amit érdemes lenne átvenni.
Pl. a játékvezető látószögének mutatása + valamelyik meccsen az ítéletet is elmagyarázták pár szóban a VAR után. Ha már adott a technika, legyen is használva.
A torna nyilván felesleges, de vannak műszaki fejlesztések amit érdemes lenne átvenni.
Pl. a játékvezető látószögének mutatása + valamelyik meccsen az ítéletet is elmagyarázták pár szóban a VAR után. Ha már adott a technika, legyen is használva.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez már szánalmas, ne haragudj. Menjünk át filozófusba, vagy kezdjük el értelmezni mire gondolt a költő? Erre nincs is mit reagálni.Realista24 írta:>>>>>>Anthony írta:
“Jól tükrözi ez a mérkőzés, hogy milyen munka folyik. A csapatok felkészültebbek voltak az első félidőben, nem fáradtak el annyira. A második játékrészben megvoltak a helyzeteink. Nagyon jó erőnléti állapotban vagyunk, ami a javunkra válik.”
Fran Garcia meccs utáni nyilatkozat.
Szoval, hogy eppen kinek mit jelent a jo eronleti allapot, erosen kerdeses. Mihez kepest? Alapozashoz kepest? Magukhoz kepest? Ahhoz kepest hol kene lenniuk?Most nyilatkozta le valamelyik játékos hogy tökéletes fizikai állapotban vannak.
- Pad'em
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
+qva nagy páratartalom, amiben szintén sokkal nehezebb lélegezni, ami természetesen hat a futásra.Pad'em írta: "Mindig van valami kifogás"
Július, 30 fok. 66.(!) meccsünk volt a szezonban. Új edző.
Te is kérdezd meg AI-t mit mondd erre.
- nzooli93
Tudor azt nyilatkozta,hogy legalább 10 játékosa kért cserét. Es ok szerintem jo ,ha 40 meccset jatszottak iden,es fizikailag masodikra megettuk oket. Es sokan szidjak a csapatunkat,hogy ez nem eleg jo... július elejen

Plusz nagyon latvanyos volt, ahogy tobb alkalommal is megallt konkretan mindket csapat, es csak lezengtek. Barmelyik mondhat barmit, a hatuk kozepere sem hianyzik ez az egesz, szerintem levegot alig kaptak. De persze otthonrol/az irodabol a klima alatt kurva konnyu azon porogni, hogy nem hajtanak elegge.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt csak most lattom, eleg nagy ongol tesomszAnthony írta:
Ha nem tudtok szöveget értelmezni ott van az AI, összefoglalja nektek 2 mondtban, manapság látom csak így megy az értő olvasás.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Tipikus sablon nyilatkozat, nyilván nem fogja azt mondani, hogy szar az erőnlétünk és letolt gatyával fogunk kimenni a PSG vagy Bayern ellen, ha eljutunk odáig.
Ez kicsit olyan, mint a politika: az 5% küszöbért küzdő pártban is azt nyilatkozzák, hogy kormányzásra készülnek, mert ha nem, akkor miért szavazzon rájuk bárki is?
Ez kicsit olyan, mint a politika: az 5% küszöbért küzdő pártban is azt nyilatkozzák, hogy kormányzásra készülnek, mert ha nem, akkor miért szavazzon rájuk bárki is?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
>>>>>>Anthony írta:“Jól tükrözi ez a mérkőzés, hogy milyen munka folyik. A csapatok felkészültebbek voltak az első félidőben, nem fáradtak el annyira. A második játékrészben megvoltak a helyzeteink. Nagyon jó erőnléti állapotban vagyunk, ami a javunkra válik.”Realista24 írta:Melyik es mit?
Szoval, hogy eppen kinek mit jelent a jo eronleti allapot, erosen kerdeses. Mihez kepest? Alapozashoz kepest? Magukhoz kepest? Ahhoz kepest hol kene lenniuk?Most nyilatkozta le valamelyik játékos hogy tökéletes fizikai állapotban vannak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
"Mindig van valami kifogás"
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Whatever.
Én továbbra sem mondtam, hogy szarok voltunk vagy hogy nem tudom milyen elvárásaim voltak, nem tudom mit szívtok, komolyan. Pont itt a meccs után voltak olyan értékelések, hogy hát ez azért nem volt olyan fasza mint a múltkor és arra írtam hogy nem meglepő, mert egy fokkal erősebb ellenfél ellen játszottunk. Ennyit írtam, semmi mást. Leírtam hogy van pár játékos akit nem bírok, aminek semmi köze a meleghez vagy a szezon végi fáradtsághoz.
Ha nem tudtok szöveget értelmezni ott van az AI, összefoglalja nektek 2 mondtban, manapság látom csak így megy az értő olvasás.
Én továbbra sem mondtam, hogy szarok voltunk vagy hogy nem tudom milyen elvárásaim voltak, nem tudom mit szívtok, komolyan. Pont itt a meccs után voltak olyan értékelések, hogy hát ez azért nem volt olyan fasza mint a múltkor és arra írtam hogy nem meglepő, mert egy fokkal erősebb ellenfél ellen játszottunk. Ennyit írtam, semmi mást. Leírtam hogy van pár játékos akit nem bírok, aminek semmi köze a meleghez vagy a szezon végi fáradtsághoz.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Mit lehet varni negy darab meccs utan Xabitol?
Semmit.
Ugyanugy hulyeseg,mint tapsikolni egy Salzburg elleni meccs utan,hogy itt mekkora brutalis valtozasok vannak.
Ez egy tok vallalhato meccs volt.
Gondolom Xabi is probalgatja a jatekosok mozgasait,ki,hol erzi jol magat,hol tud veszelyes lenni,hol lehet gyorsitani a jatekon,hol kezdjek a letamadast,de kozben stabilnak maradni stb. + tovabb akar jutni,mert meg is 100millio esik a kasszaba.
Szeptember-oktoberre kiderul,talan akkor mar lesz 5-6 meccs zsinorban,ahol lathato,hogy mi rajzolodott ki a spanyol fejeben.
Addig ez kiserletezes..
Mondjuk a faradtsaggal nem ertek egyet,ha olyan szar allapotban lennenek,akkor nem a 90+ban cserelne a harmadikat. Ez a Salzburg ellen is le lett irva,hogy fu de elfaradt mindenki,kozben meg tegnap sokkal intenzivebb meccset birtak,ellenben a Juventus a 92.percig hatul allt 11 emberrel..
Biztos,hogy nem idealisak a korulmenyek,sot,de Madridban sem 20 fokban jatszanak mindennap.
Ezt a kispadon pontosan latnak,hogy ki milyen allapotban van,de biztos,hagyjak oket szenvedni a palyan.
Semmit.
Ugyanugy hulyeseg,mint tapsikolni egy Salzburg elleni meccs utan,hogy itt mekkora brutalis valtozasok vannak.

Ez egy tok vallalhato meccs volt.
Gondolom Xabi is probalgatja a jatekosok mozgasait,ki,hol erzi jol magat,hol tud veszelyes lenni,hol lehet gyorsitani a jatekon,hol kezdjek a letamadast,de kozben stabilnak maradni stb. + tovabb akar jutni,mert meg is 100millio esik a kasszaba.
Szeptember-oktoberre kiderul,talan akkor mar lesz 5-6 meccs zsinorban,ahol lathato,hogy mi rajzolodott ki a spanyol fejeben.
Addig ez kiserletezes..
Mondjuk a faradtsaggal nem ertek egyet,ha olyan szar allapotban lennenek,akkor nem a 90+ban cserelne a harmadikat. Ez a Salzburg ellen is le lett irva,hogy fu de elfaradt mindenki,kozben meg tegnap sokkal intenzivebb meccset birtak,ellenben a Juventus a 92.percig hatul allt 11 emberrel..
Biztos,hogy nem idealisak a korulmenyek,sot,de Madridban sem 20 fokban jatszanak mindennap.
Ezt a kispadon pontosan latnak,hogy ki milyen allapotban van,de biztos,hagyjak oket szenvedni a palyan.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Pad'em írta:Fú van baj a toronybanAnthony írta: 0 erőnlét mítosz: lásd fennebb.![]()
Segítek, minden játékos azzal kezdi az interjúkat hogy borzasztó a meleg és nagyon nehez így edzeni és játszani. Nyilván nincs választásuk, menni kell.
Ez csak mitosz, nem letezik.

- Pad'em
Fú van baj a toronybanAnthony írta: 0 erőnlét mítosz: lásd fennebb.

Segítek, minden játékos azzal kezdi az interjúkat hogy borzasztó a meleg és nagyon nehez így edzeni és játszani. Nyilván nincs választásuk, menni kell.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Észre sem vettem, hogy egy nyáriszünet, egy felkészülés/előszezon, meg egy full rebuild után vagyunk...legalábbis néhány elvárás alapján így kellene lennie. Kíváncsi vagyok a nyilatkozatra melyik játékos mondta azt hogy tökéletes fizikai állapotban vannak.
Látom az idézett részt. A nagyon jó erőnléti állapot és a tökéletes az nem egészen ugyan az. Nagyon jó, a helyzethez képest maximum. Meg mondta az a Fran aki a meccs a végén is kapart. Megkérdezném erről Belit, Rüdigert meg Viniciust is. Olyanok mint akik után még oda kötöttek egy ekét is.
Látom az idézett részt. A nagyon jó erőnléti állapot és a tökéletes az nem egészen ugyan az. Nagyon jó, a helyzethez képest maximum. Meg mondta az a Fran aki a meccs a végén is kapart. Megkérdezném erről Belit, Rüdigert meg Viniciust is. Olyanok mint akik után még oda kötöttek egy ekét is.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Leirod, hogy a forumon itt tapsikoltak az emberek par meccsbol kiindulva, amit te szinten ugyan ugy teszel, csak negativ iranyban, ergo semmivel sem jobb. Egy jatekos nyilatkozatat kiemeled, ahol altalanossagban beszel, de a tobbi meg panaszkodik a hosegre, ez nem mitosz.Anthony írta:“Jól tükrözi ez a mérkőzés, hogy milyen munka folyik. A csapatok felkészültebbek voltak az első félidőben, nem fáradtak el annyira. A második játékrészben megvoltak a helyzeteink. Nagyon jó erőnléti állapotban vagyunk, ami a javunkra válik.”Realista24 írta:Melyik es mit?
Mit csinálok? Leírtam hogy örülökk Xabi kinevezésének, a kerettel és egyes játékosokkal van bajom. Talán leírthatom a személyes véleményemet? Ez nem fog változni ősszel sem.realmadrid95 írta: Ez semmivel sem jobb, amit te csinalsz. Varjuk meg a szezont, varjunk par honapot mielott leirjuk a taktikat, Xabit. Ha szeptember vegefele is ugyan ezt kapjuk, akkor jogosan lehet szidni mindkettot. Kapott egy kizsigerelt keretet, 0 eronlettel. Kell ido mire a kepere tudja formalni a csapatot.
0 erőnlét mítosz: lásd fennebb.
Nem tudom, hogy te voltal mar ilyen hosegben utcan, de hidd el nem olyan kellemes ez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2025. július 2., szerda 9:24-kor.
Milyen kár hogy csak mi vagyunk a szarok, a többi európai csapat parádézik.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Vannak biztató momentumok szerintem is, pedig én aztán ritkán voltam elégedett az utóbbi években.
Persze ez még nem azt jelenti hogy nem fog megrakni a barca bárhol bármikor, de legalább próbálkozunk mást csinálni.
Ha Vinicius nem lenne még boldogabb lennék, egyszerűen nem tudom nem utálni annyira idegesítő és túlértékelt, sorry.
Persze ez még nem azt jelenti hogy nem fog megrakni a barca bárhol bármikor, de legalább próbálkozunk mást csinálni.
Ha Vinicius nem lenne még boldogabb lennék, egyszerűen nem tudom nem utálni annyira idegesítő és túlértékelt, sorry.