Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealMadridFanatic

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. július 2., szerda 9:19

Kifogás? Játszottak 300 meccset a szezonban, most meg rekkenő hőségben nyáron egy bohóctornán szerepelnek új edzővel, teljesen új rendszerben és más feladatokkal, mint eddig, kb. 5 közös edzéssel (ez nyilván kissé túlzás).

Így is látszik, hogy a tavalyihoz képest egészen más elképzelés lesz, minden beidegződést nem 3 hét alatt lehet kiírtani.

Néha kiábrándító ez a fórum, soha semmi nem jó, mindenki hülye, aki napi szinten a csapat mellett dolgozik, bezzeg itt megmondja a frankót a fotelhuszár, nyilván azért él kényelmesen a futballból itt mindenki, mert keni-vágja. Ja, várj...

Persze lehet kritikát megfogalmazni, mielőtt félreértés lesz belőle, de még semmi nem történt, ami alapján ítéletet lehetne mondani. Ömlengést meg nem olvastam, legfeljebb páran már annak is örülünk, hogy ilyen kevés idő után is látszik valami elképzelés, aminek a kidolgozásához nyilván idő kell.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 2., szerda 9:18

Realista24 írta:Melyik es mit?
“Jól tükrözi ez a mérkőzés, hogy milyen munka folyik. A csapatok felkészültebbek voltak az első félidőben, nem fáradtak el annyira. A második játékrészben megvoltak a helyzeteink. Nagyon jó erőnléti állapotban vagyunk, ami a javunkra válik.”
Fran Garcia meccs utáni nyilatkozat.
realmadrid95 írta: Ez semmivel sem jobb, amit te csinalsz. Varjuk meg a szezont, varjunk par honapot mielott leirjuk a taktikat, Xabit. Ha szeptember vegefele is ugyan ezt kapjuk, akkor jogosan lehet szidni mindkettot. Kapott egy kizsigerelt keretet, 0 eronlettel. Kell ido mire a kepere tudja formalni a csapatot.
Mit csinálok? Leírtam hogy örülökk Xabi kinevezésének, a kerettel és egyes játékosokkal van bajom. Talán leírthatom a személyes véleményemet? Ez nem fog változni ősszel sem.
0 erőnlét mítosz: lásd fennebb.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 2., szerda 9:14

Anthony írta:
hehetheoriginal írta: ja es rohadtul nem tetszik ez a tul sok vedos tulbiztositott rendszer, teljesen feleslegesen, egyszeruen kevesebb tamado szellemu, tamadni valoban kepes jatekos van a kezdoben emiatt.
tucsameni tovabbra is tragedia, egyszeruen kiakaszt a lassussagaval, annyira 1km/h-val vegez minden mozdulatot, allandoan tol meg egyet meg meg egyet meg meg egyet a kurva labdan, lassit mindent - valszeg ezt tanulta, hogy meg kell nyugtatni a dolgokat, hogy akkor a hozza hasonlo lassu felfogasu csapattarsak is felzarkoznak es felveszik szepen a poziciot. ez a franciaknal a klubcsapatban, vagy a valogatottban, ahol nulla ellenfelek vannak, ott belefer, de itt kurva irritalo. vedekezesben lofasz, lassu, folyamatosan lefordulnak rola, plane ha vedoben eroltetik. szoval kurvagyenge lancszem, engem kibaszottul idegesit az ember.
olyan tipikus maha diarra kaliber, egy jo atlag szint. csak az ide gecikeves.

tobb poszton kritikan aluli minosegu ember jatszhat, de az egesz real madrid a szokasos buborekban el, es elhiszik vezetestol szertarosig, hogy jo az ut.....
lehet nagy erolkodve nyerunk mondjuk egy bajnoksagot, de torekedni kellett volna - ha mar ez a real madrid -, hogy a produktum vallalhato kinezetu legyen a palyan, szuk elit jatekosokkal.

kivancsi vagyok amugy, hogy carvajal mit tud. mert ez a trent borzaszto bazmeg.... de megint sanszos, hogy a kiskedvenc marketingigazolas lesz eroltetve, akarmennyire szar is.
Sajnos én is ezt érzem. Itt tapsikoltak egyesek a Pachuka meg a Salzburg ellen, pedig ott sem volt semmi nagy teljesítmény, jött egy fokkal erősebb csapat mindjárt másképp néztek ki a dolgok.
Ez semmivel sem jobb, amit te csinalsz. Varjuk meg a szezont, varjunk par honapot mielott leirjuk a taktikat, Xabit. Ha szeptember vegefele is ugyan ezt kapjuk, akkor jogosan lehet szidni mindkettot. Kapott egy kizsigerelt keretet, 0 eronlettel. Kell ido mire a kepere tudja formalni a csapatot.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. július 2., szerda 9:11

Anthony írta:
Pad'em írta: Az nektek amúgy megvan hogy továbbra is 2 és fél hete edzi az új edző a csapatot, a 70.meccsünk közeleg de kiszámolja, és délután játszunk 800 fokokban Miamiban?

Ehhez képest bőven bőven látni az új irányt, bíztató dolgokat. Talán érdemesebb ezekre fokuszálni, mint picsogni hogy nincs gála nyár közepén.
Mindig van valami kifogás.
Most nyilatkozta le valamelyik játékos hogy tökéletes fizikai állapotban vannak.
Melyik es mit?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 2., szerda 9:05

Pad'em írta: Az nektek amúgy megvan hogy továbbra is 2 és fél hete edzi az új edző a csapatot, a 70.meccsünk közeleg de kiszámolja, és délután játszunk 800 fokokban Miamiban?

Ehhez képest bőven bőven látni az új irányt, bíztató dolgokat. Talán érdemesebb ezekre fokuszálni, mint picsogni hogy nincs gála nyár közepén.
Mindig van valami kifogás.
Most nyilatkozta le valamelyik játékos hogy tökéletes fizikai állapotban vannak.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 2., szerda 9:04

Yazid írta: En azt nem ertem mit vartok csodat komolyan. Nezzetek akkor az über barcát meg a bayernt es engedjetek el ezt a real storit amig nem fog ízleni. Nincs davies nincs hakimi nincs dembelé nincs vitinha ez van. Ennyi idő utan mar latszanak valtozasok, nekem mar ez is felüdüles
Óriási a javulás, sokan elfelejtik, hogy Betisek fociztak le minket meg kiscsapatok is simán 20-30 percekre is akár és álltunk a pályán és csak néztük mi történik.

Botrány rossz volt az egész, ehhez képest amit látunk felüdülés.

Felmentünk -3 góllal az Arsenal ellen egy Alabával és kb támadni se akartunk :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 2., szerda 9:00

Anthony írta:
hehetheoriginal írta: ja es rohadtul nem tetszik ez a tul sok vedos tulbiztositott rendszer, teljesen feleslegesen, egyszeruen kevesebb tamado szellemu, tamadni valoban kepes jatekos van a kezdoben emiatt.
tucsameni tovabbra is tragedia, egyszeruen kiakaszt a lassussagaval, annyira 1km/h-val vegez minden mozdulatot, allandoan tol meg egyet meg meg egyet meg meg egyet a kurva labdan, lassit mindent - valszeg ezt tanulta, hogy meg kell nyugtatni a dolgokat, hogy akkor a hozza hasonlo lassu felfogasu csapattarsak is felzarkoznak es felveszik szepen a poziciot. ez a franciaknal a klubcsapatban, vagy a valogatottban, ahol nulla ellenfelek vannak, ott belefer, de itt kurva irritalo. vedekezesben lofasz, lassu, folyamatosan lefordulnak rola, plane ha vedoben eroltetik. szoval kurvagyenge lancszem, engem kibaszottul idegesit az ember.

tobb poszton kritikan aluli minosegu ember jatszhat, de az egesz real madrid a szokasos buborekban el, es elhiszik vezetestol szertarosig, hogy jo az ut.....
lehet nagy erolkodve nyerunk mondjuk egy bajnoksagot, de torekedni kellett volna - ha mar ez a real madrid -, hogy a produktum vallalhato kinezetu legyen a palyan, szuk elit jatekosokkal.

kivancsi vagyok amugy, hogy carvajal mit tud. mert ez a trent borzaszto bazmeg.... de megint sanszos, hogy a kiskedvenc marketingigazolas lesz eroltetve, akarmennyire szar is.
Sajnos én is ezt érzem. Itt tapsikoltak egyesek a Pachuka meg a Salzburg ellen, pedig ott sem volt semmi nagy teljesítmény, jött egy fokkal erősebb csapat mindjárt másképp néztek ki a dolgok.

Be lett fektetve ezekbe a játékosokba, és nem fogunk egyhamar kiszállni belőlük, ez nem football manager hogy eladjuk a fél csapatot és veszünk helyette más játékosokat. A két brazil és Tucsi is mehetne világgá részemről, de az a baj a csapatban lassan alig találok szimpatikus játékost: Bappét nem szeretem mint ember, sajna Belli is kezd egyre idegesítőbb lenni, Alexander sem egy olyan igazolás akinek örülök, lassan Valverde, Hujsen és Courtois aki szimpi. És valamiért Cama, da sajna ő sem tudja megugrani azt a bizonyos szintet, sokkal többet vártam tőle. A csatár Garcia gyerek jó, tetszik egyelőre. Xabina is örülök.
Részemről az lenne az igazi: a két brazilt eladni, Bappé menjen ki a szélére, Garcia maradhat középen csatárnak, és pár igazolás. De ez úgy sem fog megtörténni.
Az nektek amúgy megvan hogy továbbra is 2 és fél hete edzi az új edző a csapatot, a 70.meccsünk közeleg de kiszámolja, és délután játszunk 800 fokokban Miamiban?

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 2., szerda 8:56

Be lett fektetve ezekbe a játékosokba, és nem fogunk egyhamar kiszállni belőlük, ez nem football manager hogy eladjuk a fél csapatot és veszünk helyette más játékosokat. A két brazil és Tucsi is mehetne világgá részemről, de az a baj a csapatban lassan alig találok szimpatikus játékost: Bappét nem szeretem mint ember, sajna Belli is kezd egyre idegesítőbb lenni, Alexander sem egy olyan igazolás akinek örülök, lassan Valverde, Hujsen és Courtois aki szimpi. És valamiért Cama, da sajna ő sem tudja megugrani azt a bizonyos szintet, sokkal többet vártam tőle. A csatár Garcia gyerek jó, tetszik egyelőre. Xabina is örülök.
Részemről az lenne az igazi: a két brazilt eladni, Bappé menjen ki a szélére, Garcia maradhat középen csatárnak, és pár igazolás. De ez úgy sem fog megtörténni.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. július 2., szerda 8:52

En azt nem ertem mit vartok csodat komolyan. Nezzetek akkor az über barcát meg a bayernt es engedjetek el ezt a real storit amig nem fog ízleni. Nincs davies nincs hakimi nincs dembelé nincs vitinha ez van. Ennyi idő utan mar latszanak valtozasok, nekem mar ez is felüdüles

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 2., szerda 8:46

Szerintem meg a vkp a helyén van és nem kevereg, miközben Güler és Valverde teljesen szabadon játszhat a kpn. Utóbbi egyelőre az eddigi kiváló teljesítményére is tett egy lapáttal.

Trent szerintem is gyenge, nincs benne lendület, nincs benne semmi többlet.

Güler és Bellingham között nem érzek még kohéziót, abban fejlődni kéne, mert egyénileg amúgy mindegyikük patika. A kis török végre bizalmat kap és nem csak időhúzó csere Modric és Ceballos örömére.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 2., szerda 8:43

Kezdem a jókkal. Valverde továbbra is motivált, szívét-lelkét kirakja, jó helyen van nála a karszalag. Viszonylag sok helyzetet dolgozott ki a csapat, kár, hogy ezeknek csak kis része volt igazi gólhelyzet, ahol egy bravúr vagy utolsó pillanatban érkező mentés miatt nem lett gól. Látni, mit akar Xabi a csapattól, mit szeretne játszatni, ami pont az, amit személy szerint Ancelotti alatt hiányoltam.
Most a dolog, ami leginkább aggaszt. Minél erősebb az ellenfél, minél kevesebb helyet hagy a játékra, minél agresszívabb, annál inkább kijönnek a játékosaink gyengeségei, és ilyenkor továbbra is előjön a tavalyi semmilyen, rossz nézni játék, ahol max az ellenfél hibáiból, vagy egy-egy félig mázlis egyéni villanásból tudunk veszélyeztetni. Ebből aztán az következik, ha a legjobb minőségű csapatok jönnek szembe, ez átfordulhat abba, hogy mi kerülünk alárendelt szerepbe, és jöhetnek is a Courtois bravúrok, hogy még legalább a félidőben azt gondoljuk, van esély visszajönni a meccsbe.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 2., szerda 8:16

ja es rohadtul nem tetszik ez a tul sok vedos tulbiztositott rendszer, teljesen feleslegesen, egyszeruen kevesebb tamado szellemu, tamadni valoban kepes jatekos van a kezdoben emiatt.

thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 2., szerda 7:53

Hatha kezd felnyilni vegre az emberek szeme, tele van net - legalabbis amit en latok belole - hogy binicius tragedia es szabadulni kell tole, illetve trent se az, akinek hittek, akik elhittek, hogy a vilag legjobb jhv-jet igazoljuk le...

Sajnos szar az irany, es tehetetlenseget erzek bazmeg.
Jópár játékos leveri a lécet, de megis kezdok egy real madridban
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 2., szerda 7:18

Garcia gyerek oriasi segitseg a tobbieknek, bappe beallt megint kiment balra vini moge/melle csinaltak egybol hogy atfut mogotte es megkapja cdak kozepen igy senki nem volt. Mint tavaly a szezon nagy reszeben.
Azt remelem es szerintem elerte gonzalo hogy nem gondolkodunk csatar vasarlasban, a meccsek jo reszen o eleg lesz es segitseg lesz. Ha eg a haz es ivelgetunk befele a vegen legalabb lesz egy jol fejelo tamadonk is erre.
Fran is oriasit kuzdd, bar erre nala talan sose lehetett panasz de amint kialakulna barmilyen minimalis jatekkapcsolat kozte es vinicius kozott mar azzal hatalmasat nyernénk.
Fede top, mindenbe tovabbra is.
Arda csuszik, maszik, tegnap sok volt a falt is de belefer, latszik hogy o is bizonyitani akar es volt egy ket nagyon szep megmozdulasa, az az esernyo a balhatved ellen kifejezetten szep volt.
Rudiger viszont nekem kicsit aggaszto, nem az hogy nincs csucsformaba az nem erdekel juliusban de a mozgasa az nem az igazi rudi. Remelem nem serul ra vagy nem megy ra megint a fel szezonja arra hogy igy van eroltetve.
Vinicius szokasos problema, lelassult kegyetlenul, igeretes kontraknak egybol vege ahogy hozza kerul a labda, kiszamithato egy v egy es akkor meg a rolo is lemegy amikor leszerelik. :lol:
Mbappe beteg volt, elso meccse, elonynel allt be. Nyilvan nem fogja felszantani a palyat.
Trenttol meg ez varhato, nem az a valverde fele melos tipus, a beadasainak van legalabb éle meg ereje, nem blokkolja az elso vedo mint a 17es jatekoset. Lassucska is volt de ha osszeszokik a tobbiekkel es egyre tobb lesz a beindulas (nem csak fedetol) akkor fogunk boven profitalni a passzaibol.

Tobbi meccsre en mostmar nem vennem ki gonzalot, mbappera is rafer még a pihi de megneznem oket egyszerre a palyan vinicius nelkul, rudiger is pihenhet nyugodtan asencio hatha kicsit jobb lenne mint az elso ket meccsen.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. július 2., szerda 6:12

legalább azt megtudtuk, hogy tűz alatt lesz tartva az ellenfél, és több lövés lesz megeresztve a 20-25 méterről, mint az előző szezonokban

DiGregoriot szépen megmozgatták a srácok, de GG ellen neki sincs ellenszere.

remelém gólkirály lesz a kölyök :)
kár, hogy most a teknős miatt a padon lesz, pedig én megnézném a Bappé - Garcia - Brahim triót
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. július 2., szerda 0:14

A Salzburg elleni 3-4-1-2 sokkal jobban tetszett, mint a mostani 3-4-3-ra hajazó felállás, ahol Bellingham ki lett rakva jobbosra, és szar is volt. Meg úgy egyáltalán, eddig a 3-4-1-2 tetszett a legjobban, ott Valverde, Jude és Güler szerepköre is klappolt. Tchouban amúgy – jobb híján – látok potenciált halfbackként a két védő között. A védelmi vonalba szerintem kelleni fog egy gyors hátvéd (jelen esetben Asencio), aki be tudja gyűjtögetni az ellenfél mélységből felpasszolt labdáit a magasra feltolt védelmi vonal mögé, és fel tudja venni a versenyt is az ilyenkor beinduló támadókkal. Ez eddig visszatérő probléma. Remélhetőleg erre túl sokszor nem lesz szükség a védekezés megszervezése után.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 1., kedd 23:51

Az első félidő láblógatását szar volt nézni, be tudom a júliusi Miaminak, a második felesben egy jó 20 percet odatettünk amire azért lehet csettinteni.

Továbbra is a szezon végén vagyunk, nem is végén, hosszabbítás hosszabbításában és még arra is rádobott a bíró egy extra 10 percet. Ehhez mérten teljesen vállalható volt a mai is, nyilván az út elején járunk, sőt még a vége és az eleje közötti hídon inkább.

Vini × Mbappé. Ez lesz a fő feladat, hogy ezekből egy valóban presszingelő támadósort csináljon, sok pénzt nem tennék rá, hogy sikerülni fog, kellenek majd engedmények Xabi oldaláról :D Mbappé jelezte, hogy mennyire óhajt letámadni így rögtön az első meccsén :lol: Vini meg pace nélkül borzasztó középszerű sajnos. Bízom Xabiban, hogy megoldja valahogy.

Huijsen ma is patika volt, Trent úgy mozgott mintha lefutott volna egy maratont a meccs elött. Aztán dob egy gólpasszt félvállról. Fran elött le a kalappal amiért 0-90 sprintben megy, fekszik neki nagyon ez a felállás.

Gonzalo kölyök meg kifociz magának egy helyet jövőre remélem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. július 1., kedd 23:35

gólvonal írta: Hát én azért máshogy emlékszem. Bale alapember volt Zidane érkezéséig.
Zidane első ciklusában az is maradt, már amennyire tudott a sérülései mellett. 31, 27 és 39 meccset játszott Zidane első három szezonjában. Ancelotti első két szezonjában 44-et és 48-at.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. július 1., kedd 23:17

dortev írta:
gólvonal írta: Zidane meg nem játszatta. Xabinak választania kell, hogy a Carlo-i vagy a Zidane-i utat fogja járni.
Akkoriban Bale már a vezetőség részéről is persona non grata volt, ebben egyetértésben volt a board Zidane-nal. Nem hiszem, hogy Xabi választhat. Itt nem csak arról van szó szerintem, hogy Pereznek ők a kedvencei, hanem gazdaságilag nem mindegy, hogy stabil kezdők-e. Ezt viszont már komolyan veszi.
Hát én azért máshogy emlékszem. Bale alapember volt Zidane érkezéséig.

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. július 1., kedd 23:15

gólvonal írta: Zidane meg nem játszatta. Xabinak választania kell, hogy a Carlo-i vagy a Zidane-i utat fogja járni.
Akkoriban Bale már a vezetőség részéről is persona non grata volt, ebben egyetértésben volt a board Zidane-nal. Nem hiszem, hogy Xabi választhat. Itt nem csak arról van szó szerintem, hogy Pereznek ők a kedvencei, hanem gazdaságilag nem mindegy, hogy stabil kezdők-e. Ezt viszont már komolyan veszi.

Vissza: