Amennyit fut 3 másik helyett az elmúlt években, gondolom őszül is.lordgabi írta:Legalább más is látta a meccset, nem csak nézte.![]()
![]()

Fede Valverde - 8
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Fede Valverde - 8
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Legalább más is látta a meccset, nem csak nézte.ferni írta:https://www.reddit.com/r/soccercircleje ... ing_at_26/lordgabi írta: Csak én vettem észre, hogy eléggé "ritka" lett a haja? Nem foltokban, úgy az egészet tekintve "átlátható" volt.![]()
![]()
Ami pedig a teljesítményét illeti, nem hiába emelte ki Xabi is, brutális volt ez a tegnapi, nagyon megérdemelt volna egy gólt mellé.![]()

Ez pedig egyértelmű, nála és Carvajalnál lesz nost a legjobb helyen...Marky írta: Neki ilyen a genetikaja... cserebe a 92. percben is sprintben kozlekedik.
Orulok, hogy o a kapitany, igazi vezeralkat.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Neki ilyen a genetikaja... cserebe a 92. percben is sprintben kozlekedik.
https://www.reddit.com/r/soccercircleje ... ing_at_26/lordgabi írta: Csak én vettem észre, hogy eléggé "ritka" lett a haja? Nem foltokban, úgy az egészet tekintve "átlátható" volt.![]()
![]()
Ami pedig a teljesítményét illeti, nem hiába emelte ki Xabi is, brutális volt ez a tegnapi, nagyon megérdemelt volna egy gólt mellé.![]()
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én láttam pár dezodor csík maradványt is a hóna alatt..hehetheoriginal írta: Fontos tema, de neked vagy barkinek, milyen a hajad, amikor full viz, el van azva?
Ebből egyenesen következik az, ami lordgábor doktori disszertációjából.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Fontos tema, de neked vagy barkinek, milyen a hajad, amikor full viz, el van azva?
thereisonly1ronaldo
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Csak én vettem észre, hogy eléggé "ritka" lett a haja? Nem foltokban, úgy az egészet tekintve "átlátható" volt.
Ami pedig a teljesítményét illeti, nem hiába emelte ki Xabi is, brutális volt ez a tegnapi, nagyon megérdemelt volna egy gólt mellé.

Ami pedig a teljesítményét illeti, nem hiába emelte ki Xabi is, brutális volt ez a tegnapi, nagyon megérdemelt volna egy gólt mellé.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon oda tette magát, sajnálom hogy Di Gregorio mindent védett, egy gólt megérdemelt volna azért a munkáért, amit letett.BLevi96 írta: Xabi Alonso: "Fede Valverde? Life is easier with him (laughs). He does everything well. I am very happy to have Fede."
Xabi Alonso: "Fede Valverde is so complete. On the ball, off the ball, his leadership, he's a top player."
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Xabi Alonso: "Fede Valverde? Life is easier with him (laughs). He does everything well. I am very happy to have Fede."
Xabi Alonso: "Fede Valverde is so complete. On the ball, off the ball, his leadership, he's a top player."
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
terminátor a robot.
- Pad'em
Éreztem, hogy ő lesz az egyik nyertese Xabi focijának, és még hogy az eleve magas szintjére rá tud majd még pakolni ha kap egy jól felépített rendszert és feladatokat.
Magasan a legjobb box-to-box középpályás, teljesen elmebeteg ez a munkabírás × lövőtechnika kombináció.
Magasan a legjobb box-to-box középpályás, teljesen elmebeteg ez a munkabírás × lövőtechnika kombináció.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Valakinek nem kell egy 25/24-es hazai mez mindenféle liga/bl címer nélkül? L-es, nem híztam annyit, amennyit gondoltam.
8400 + posta díj áron tudom passzolni. A mez Aliexpresses, jó minőségű.
L-es mezt 185 cm felett vagy 95 kg felett tudom ajánlani.
8400 + posta díj áron tudom passzolni. A mez Aliexpresses, jó minőségű.
L-es mezt 185 cm felett vagy 95 kg felett tudom ajánlani.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Bemelegites egy pontjan odakapott a derekahoz es látszott, hogy vmi nem oke. Azittem nem is fog játszani, de aztan kicsit megmozgatta es ment tovabb.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
Tudom eredmenykenyszer volt, de azt a 12-13embert carlo elintezte szépen. Remelem nem szivjuk meg nagyon
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Akkor ot is ki lehet huzni a kp-rol jovorePad'em írta: 1 hetet hagy ki, ott lesz a klub vbn.

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
1 hetet hagy ki, ott lesz a klub vbn.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
megkérdeztem a Grok-ot X-enELSiete írta: Tudja valaki, hogy ez mit jelent pontosan és hány hét kihagyás várható?

A lumbosciatica gyógyulási ideje a sérülés súlyosságától függ:
Enyhe eset: 1-4 hét kihagyás, amely pihenéssel, gyulladáscsökkentőkkel és fizioterápiával kezelhető. Ebben az esetben Valverde akár a szezon vége előtt visszatérhet, ha a La Liga utolsó meccseire (május vége-június eleje) még van esély.
Közepes súlyosság: 4-8 hét, ami intenzív rehabilitációt igényel, például core-izom erősítést és célzott fizioterápiát. Ez azt jelentheti, hogy Valverde a szezon hátralévő részét kihagyhatja, de a nyári szünet alatt felépülhet.
Súlyos eset: Ha porckorongsérv vagy idegkompresszió áll fenn, és műtétre van szükség, a kihagyás 3-6 hónap is lehet, ami a következő szezon elejét is érintheti.

Ez nem hangzik jólELSiete írta: FEDE VALVERDE MEDICAL REPORT:
“Following tests carried out today on our player Fede Valverde by the Real Madrid Medical Services, he has been diagnosed with lumbosciatica. The outcome is pending.”
Tudja valaki, hogy ez mit jelent pontosan és hány hét kihagyás várható?
- Galacticos
Ki lepodik meg ezen? A negyedosztalyu elleni elso kupa forduloba is jatszattuk. Meg most is amikor mar reg eldolt minden.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
FEDE VALVERDE MEDICAL REPORT:
“Following tests carried out today on our player Fede Valverde by the Real Madrid Medical Services, he has been diagnosed with lumbosciatica. The outcome is pending.”
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”