Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Azért a Juve az ellenfél, nem a Salzburg vagy a Fliminense…
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Rüdiger gyenge. a szezon végén is volt egy ilyen manővere a ligában.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Amellett amit a többiek írtak – hulla mindenki, időjárás – szerintem ezen látszik, hogy Xabi ezt elsősorban előszezonként kezeli. Minden meccsen mást próbálgatott eddig, mi mennyire lehet működőképes élesben.RealRaúl77 írta: Salzburg ellen is névre ugyanezek a játékosok voltak, de teljesen más szerepekben. Bellighem középen a két támadó mögött, a két támadó is jobban középen. Vini most nagyon a szélen van, Belligham meg nem is tudom igazán, merre, d elegtöbbször jobb oldalon. Biztos van valmai taktikai oka, hogy így széthúzzák, de előző meccsen szerintem hatékonyabb volt, sokkal tömörebb vertikálisan, és horizontálisan is.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Jók Xabi cseréi, de nem nagyon rotál egyébként. 4 meccs alatt két változtatás volt összesen: Eltiltott Asencio helyett bennragadt Rüdiger, és Rodrygot az első meccs szünetében lecserélte Gülerre, azóta ő van. Ennyi. Azt gondoltam, jobban fogja forgatni őket, de valószínűleg még ismerkedik a dolgokkal, és most elég gyorsan kell a siker.Jim írta:
ami engem zavar, hogy ezeket tudva nem próbáltuk ki a helyén Forteát a csoportmeccseken…
amúgy is jó alkalom lett volna még 1-2 fiatalt megnézni![]()
Más: ma a gyors, egyérintős, kombinatív játékból eddig semmi nincs, az a nagy hiány.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nagyon gyenge, mindenki áll, sétál, és úgy várja a labdát. Nincsenek mozgások, nincs kb semmi.
Salzburg ellen is névre ugyanezek a játékosok voltak, de teljesen más szerepekben. Bellighem középen a két támadó mögött, a két támadó is jobban középen. Vini most nagyon a szélen van, Belligham meg nem is tudom igazán, merre, d elegtöbbször jobb oldalon. Biztos van valmai taktikai oka, hogy így széthúzzák, de előző meccsen szerintem hatékonyabb volt, sokkal tömörebb vertikálisan, és horizontálisan is.
A védelem is annál a néhány kontránál úgy érzem, hogy életveszély. Hozzák rá a három emberre, és kifejezetten lassúnak tűnnek.
Güler csel gyönyörű, szerintem védekezésben is fejlődik, erőszakosan, jó ütemben lép oda. Valverde néha megunja, rábassza messziről, lehet, egyik beakad, de nagyon más említésreméltó nincs. Ja, de, Fran Garcia mint egy mérgezettegér hajt, küzd, nagy a kontraszt a másik oldallal. Sajnos Gonzalo Garcia nem nagyon észrevehető.
Nagy változás kell a második félidőre. Kíváncsi vagyok, Xabi mit talál ki. Szerintem már a szünetben jól jönne egy frissítés.
Salzburg ellen is névre ugyanezek a játékosok voltak, de teljesen más szerepekben. Bellighem középen a két támadó mögött, a két támadó is jobban középen. Vini most nagyon a szélen van, Belligham meg nem is tudom igazán, merre, d elegtöbbször jobb oldalon. Biztos van valmai taktikai oka, hogy így széthúzzák, de előző meccsen szerintem hatékonyabb volt, sokkal tömörebb vertikálisan, és horizontálisan is.
A védelem is annál a néhány kontránál úgy érzem, hogy életveszély. Hozzák rá a három emberre, és kifejezetten lassúnak tűnnek.
Güler csel gyönyörű, szerintem védekezésben is fejlődik, erőszakosan, jó ütemben lép oda. Valverde néha megunja, rábassza messziről, lehet, egyik beakad, de nagyon más említésreméltó nincs. Ja, de, Fran Garcia mint egy mérgezettegér hajt, küzd, nagy a kontraszt a másik oldallal. Sajnos Gonzalo Garcia nem nagyon észrevehető.
Nagy változás kell a második félidőre. Kíváncsi vagyok, Xabi mit talál ki. Szerintem már a szünetben jól jönne egy frissítés.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én nyitok egy második sört,
mert ez az első félidő szvsz ha egy sakk meccset néztünk volna, ott több izgalom van.
Ment itt a 11 ember 11-el szemben ide-oda gurigázik, kb mindkét oldalon sétálás.

Ment itt a 11 ember 11-el szemben ide-oda gurigázik, kb mindkét oldalon sétálás.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
hót felesleges ez a 3 belső védő. totál statikus mindenki. hiába kézilabdázunk ha ilyen lassan ér ki a szélre a labda, semmit nem mozgatunk a Juve védőkön és középen sincs semmi mozgás akire lehetne beadogatni. kontrák nélkül kicsit meg van lőve ez a dolog. volt 1 Jude beindulás, egy szép Arda 1v1 ami elakadt a védőben mert nem volt ember értelmes helyen és volt egy Fede bomba. egy szavunk nem lehetne ha menne a Juve.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez most nem releváns szerintem, mint írtad, fáradtak sokan, nem pihentek stbwZoLee7 írta: Trent amugy eddig minden meccsen nagyon alacsony langon eg. Kivancsi vagyok Carvajal mit menne a helyen. Lassuak es faradtak vagyunk, de ez normalis. Paran ugy kezelitek ezeket a meccseket mintha lett voona egy nyariszunet elotte.
ami engem zavar, hogy ezeket tudva nem próbáltuk ki a helyén Forteát a csoportmeccseken…
amúgy is jó alkalom lett volna még 1-2 fiatalt megnézni

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Valverdet meg Bappit leszámítva nincs gyors, dinamikus emberünk. Vinicius már nem az sajnos. Ez így bajos lesz.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Azért beadni tudott. A magam részéről abban bíztam, hogy ha már idejön akkor felszántja majd a pályát.hehetheoriginal írta:mit szakértsek rajta? egy rakás szar volt már az elmult 1-2 évben, szted most egy csapásra jobb lett?De olyan mint ha direkt lenne visszafogva az ember. Beadni tud, az nem LV szint, de kb nulla sprintelés, robotolás a szélen.
mennyi pool meccset láttál?Trent amugy eddig minden meccsen nagyon alacsony langon eg.
Sokkal többet vártam.
Kellenének a szélről jövő segítségek. Pláne most, mikor a védelem közepe minőségi.

-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Utolsó 10 perc jó volt. Ez kell a második félidőben is.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ez a Vinicius ma is egy labdatemető. Persze tudom, lő egy gólt és minden megvan bocsájtva, de én ezt nem tudom élvezni. Ez nekem nem foci amit művel.
Trent gyöklassú. Beleteker egyet a labdába, aztán már nem jön vissza a tamadassal, hanem megáll és nézi, hova megy a kipattanó.
Gonzalo ide ma nem lesz elég, hoznám már a félidőben Mbappet.
Trent gyöklassú. Beleteker egyet a labdába, aztán már nem jön vissza a tamadassal, hanem megáll és nézi, hova megy a kipattanó.
Gonzalo ide ma nem lesz elég, hoznám már a félidőben Mbappet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2025. július 1., kedd 21:51-kor.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most kicsit meglátjuk milyen edzo xabi, mit valtoztat a 2. felidore.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Ardatol az nagy csel volt.
Trent valoban aggaszto lehet de az o skilljei az majd akkor fog kijonni ha osszeszokik a tobbiekkel.
Trent valoban aggaszto lehet de az o skilljei az majd akkor fog kijonni ha osszeszokik a tobbiekkel.
- RaúlCF
Arda megcsinál egy szép 1v1-et és nincs senki aki érkezne és lehetne neki adni. legalább Fede most megeresztett egy jó löketet. nincs futás, nincs intenzitás, 1v1-ek, felpasszok. jól jön a szünet mert ezt rendbe kell tenni.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- hehetheoriginal
azt azért szeretném megjegyezni, hogy a fórum nagy szagértői mikor szidják a mindenkori brazil bajnokságot, ott folyamat ilyen időben fociznak a tesómok csakmondom.
kicsit most már érthető talán, hogy miért nincs tempó.
amugy a tudor nem hülye, állandóan rugdossák fel tucsamenire a labdákat, az meg folyamat szokás szerint veszti el a párharcokat....
kicsit most már érthető talán, hogy miért nincs tempó.
amugy a tudor nem hülye, állandóan rugdossák fel tucsamenire a labdákat, az meg folyamat szokás szerint veszti el a párharcokat....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. július 1., kedd 21:48-kor.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
kinek kéne passzolnia amikor mindenki áll? nem akarok senkit megbántani de ez kurva gyenge félidő volt. lehet mondani minden kifogást de a Juve is ugyanabban játszik mint mi. ez egyszerűen egy harmat félidő volt.
- hehetheoriginal
mit szakértsek rajta? egy rakás szar volt már az elmult 1-2 évben, szted most egy csapásra jobb lett?De olyan mint ha direkt lenne visszafogva az ember. Beadni tud, az nem LV szint, de kb nulla sprintelés, robotolás a szélen.
mennyi pool meccset láttál?Trent amugy eddig minden meccsen nagyon alacsony langon eg.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Trent amugy eddig minden meccsen nagyon alacsony langon eg. Kivancsi vagyok Carvajal mit menne a helyen. Lassuak es faradtak vagyunk, de ez normalis. Paran ugy kezelitek ezeket a meccseket mintha lett voona egy nyariszunet elotte.