Egyéb bajnokságok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Klub VB 2025/Egyéb bajnokságok
Rodri amugy milyenv volt serules utan?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
Mango Loco… Már mindent értek.hehetheoriginal írta: ittam egy jó mangós monstert, készen állok hajnal 3-4-ig várni (hogy kiesünk)![]()

Hala Madrid y nada más 
- hehetheoriginal
ittam egy jó mangós monstert, készen állok hajnal 3-4-ig várni (hogy kiesünk)

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
There’s a 45% chance of thunderstorms during Real Madrid vs Juventus.
Jó ez a cwc, nem csak az edzéshíreket éri meg figyelni hanem az időjárás jelentéseket is
Jó ez a cwc, nem csak az edzéshíreket éri meg figyelni hanem az időjárás jelentéseket is

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
vannak hírek azon túl, hogy talán nézegetjük?De en mar a holland kisgyerekrol varom az eyetestet, hatha kap a vezetoseg plusz egy pontot.![]()
mennyire komoly a dolog?
én hoznám személy szerint, még a multkor neztem rola videnyót.
mivel nem lenne kezdő azonnal, így semmiképp sem kap a vezetőség 1 teljes pontot erre, de még mindig csak hujszi miatt 1/10, amugy egy gecinagy 0/10 lenne az egész lófasz eddig. sőt egyenesen kabaré, hogy modric es vaszkez meg mindig perceket kapnak meccseken... (az edzőcsere annyira sikított es muszaj volt, hogy azert pont se jár.)
thereisonly1ronaldo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hozni fogjuk szerintem is.
Bar utoljara Juve meccset akkor lattam, amikor CR ollozott nekik golt
Bar utoljara Juve meccset akkor lattam, amikor CR ollozott nekik golt

ZIDANE
- Galacticos
Easy win szerintem is, az elodonto meleg lesz. Addig szerintem fixen elmegyunk.
De en mar a holland kisgyerekrol varom az eyetestet, hatha kap a vezetoseg plusz egy pontot.
De en mar a holland kisgyerekrol varom az eyetestet, hatha kap a vezetoseg plusz egy pontot.

- hehetheoriginal
Ki mit tippel lyuve ellen?
Sztem easy 3:0 ide
Sztem easy 3:0 ide
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
csak ha kiesünkhehetheoriginal írta: közben azt mondjátok, hogy ez a cwc szart se ér![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
mit össze nem erőlködtök
közben azt mondjátok, hogy ez a cwc szart se ér
de biztos akkor sima lesz tavasszal, ha összekerülünk velük a béellben, várom a téteket

közben azt mondjátok, hogy ez a cwc szart se ér

de biztos akkor sima lesz tavasszal, ha összekerülünk velük a béellben, várom a téteket

thereisonly1ronaldo
az elet neha ad, neha elveszRealRaúl77 írta:Nem csoda, hogy nekünk csak 1/10 maradt.Kerlon írta:
Pedig az ő nyaruk 9/10, mert megvették Reijnderst.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem csoda, hogy nekünk csak 1/10 maradt.Kerlon írta:Pedig az ő nyaruk 9/10, mert megvették Reijnderst.Anthony írta: Tele van ez a City drága de nem kifejezetten kiemelkedő játékosokkal. Ez "csak" egy klubvb, de ez a Guardiola kapcsolat megfáradt, nem hiszem hogy sok mindent fognak nyerni jövőre. Végülis nem is baj.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
És már készen vannak.Kerlon írta:Pedig az ő nyaruk 9/10, mert megvették Reijnderst.Anthony írta: Tele van ez a City drága de nem kifejezetten kiemelkedő játékosokkal. Ez "csak" egy klubvb, de ez a Guardiola kapcsolat megfáradt, nem hiszem hogy sok mindent fognak nyerni jövőre. Végülis nem is baj.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Pedig az ő nyaruk 9/10, mert megvették Reijnderst.Anthony írta: Tele van ez a City drága de nem kifejezetten kiemelkedő játékosokkal. Ez "csak" egy klubvb, de ez a Guardiola kapcsolat megfáradt, nem hiszem hogy sok mindent fognak nyerni jövőre. Végülis nem is baj.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tele van ez a City drága de nem kifejezetten kiemelkedő játékosokkal. Ez "csak" egy klubvb, de ez a Guardiola kapcsolat megfáradt, nem hiszem hogy sok mindent fognak nyerni jövőre. Végülis nem is baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Így teljesüljön minden kívánságom amíg alukálokdzsi91 írta: Jó lenne ha arról az ágról a city is kiesne és akkor a döntő tényleg egy vb döntőre hasonlítana ha eminnen európai jut be nem pedig egy bl remake lenne.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Kiöregedő kerettel pénz nélkül gondolom nem álltak sorban a top edzők hogy átvegyék az Intert.
- nzooli93
Lecserélték a számukra full sikeredzojuket egy olyan edzőre, akinek felnőtt szinten talán fél szezon tapasztalata van. Nyilvan bevalhat,volt mar ilyen,de sanszosan nem kell meglepodniuk,ha jövőre sehol nem lesznek egyik fronton sem.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Ket kezdo jatekost is vettek mar, Sucicot, aki Calhanoglu helyere erkezett, + megvettek Luis Henriquet is, valamint Bonnyt is cserecsatarnak. Zalewskinel eltek az opcioval, igy ot is megszereztek a Romatol es meg ket jatekost terveznek igazolni. Ugy, hogy megtartjak Espositot, aki kolcsonbol tert vissza. Bisseck, Asslani, ha tavozik, akkor oket is potolnak, a nemetert 30-35 milliot varnak. Azert zajlik ott az elet, kerdes mennyire fognak bevalni. Chivu egyelore nagyon otlettelen focit probal eroltetni.RaúlCF írta: seria a-ban is bajok lesznek. eléggé kifújt ez a ciklusuk és eddig nem nagyon voltak hírek érkezőkről.
brazilok szép kis tornát futnak.