Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Én nagyon szurkoltam, hogy Eze meg Mbeumo a Spurs-nél kössön ki, erre egyik se fog odamennni. Mbeumo fáj igazán. Azt hittem Frank kinevezése elég lehet, hogy ne abba a szaros MU-ba menjen, ahol ráadásul nemzetközi kupa indulás sincs.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Pad'em
Arsenak közel Eberechi Ezéhez, meg Maduekéről is egyeztetnek. Rodrygónak lehet marad a Chelsea?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Azért kemény, hogy 3 év alatt elköltve másfél milliárd eurót még mindig itt tartanak.RaúlCF írta: majd kideül mit főznek ki. pl kp-ra is visszatért Lavia is. Caicedo-Lavia-Enzo/Joao előttük Gittens-Delap-Palmer én mondjuk inkább ezt tenném fel. Gittens,Palmer kettősnek lenne középen egy csatár akire játszhatnak, a kp-n Caicedo-Lavia dupla pivotban és a 10esben Joao Pedro vagy Enzo. aztán a vége úgyis valami 5 védős borzalom lesz
44 fős a felnőtt keretük

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
simán benne van. lehet üveg marad lehet kinövi. mindenesetre van annyi támadójuk, hogy ne kelljen 5 védőzni.realmadrid95 írta: Lavia szerintem sosem lesz igazan meghatarozo jatekos a Chelseaben, o szinten porcelan. Ket szezon alatt osszesen 17 bajnokit tudott lejatszani.
amúgy nagyon várom már az fpl szezont. jól felkavarodott az állóvíz és jó sok kombináció lehet nyerő.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Fú azt a delapot láttam a legutóbbi meccsen, hát hogy lehet ilyen rossz játékosért pénzt adni? és ő a 9-es, ráadásul nem is volt olcsó..
Adnak egy hetet, meg fele ennyi pénzt, körbenézek youtube-on, vagy csak megkérdezem itt a fórumot
és 10x különb csatárt találok nekik..

Adnak egy hetet, meg fele ennyi pénzt, körbenézek youtube-on, vagy csak megkérdezem itt a fórumot

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Lavia szerintem sosem lesz igazan meghatarozo jatekos a Chelseaben, o szinten porcelan. Ket szezon alatt osszesen 17 bajnokit tudott lejatszani.RaúlCF írta: majd kideül mit főznek ki. pl kp-ra is visszatért Lavia is. Caicedo-Lavia-Enzo/Joao előttük Gittens-Delap-Palmer én mondjuk inkább ezt tenném fel. Gittens,Palmer kettősnek lenne középen egy csatár akire játszhatnak, a kp-n Caicedo-Lavia dupla pivotban és a 10esben Joao Pedro vagy Enzo. aztán a vége úgyis valami 5 védős borzalom lesz
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
majd kideül mit főznek ki. pl kp-ra is visszatért Lavia is. Caicedo-Lavia-Enzo/Joao előttük Gittens-Delap-Palmer én mondjuk inkább ezt tenném fel. Gittens,Palmer kettősnek lenne középen egy csatár akire játszhatnak, a kp-n Caicedo-Lavia dupla pivotban és a 10esben Joao Pedro vagy Enzo. aztán a vége úgyis valami 5 védős borzalom lesz
- realmadrid95
Maresca ugye elvarja, hogy egy tamado visszazarjon sokszor majdnem felpalyaig es onnan osztogasson(Delap ennek az ellenkezoje, en ezt a transzfert nem ertettem) Jacksont is azert szereti ennyire, pedig ha van ugyetlen csatar, az o.RaúlCF írta: Joao Pedroért szerintem sok ez. nem pl szinten hanem azért amennyit sérült. iszonyat porcelán és nem is igazi csatár hanem inkább ilyen visszavont kicsit összjátékosabb emiatt nem is lő annyi gólt. eleve keveset lő de annak is nagy részét tiziből. ha Gittens jó vétel szerintem ez kicsit felesleges. ilyen Nkunku pótlás de hogy mennyire kell nekik ez az már más kérdés mert csatár mögött meg Palmer van. max akkor van értelme ha Palmer visszamegy a jobb szélre ahl szerintem jobb volt
Sterlinget, Madueket, Nkunkunt elboltoljak, Mudryk eltiltott, Neto melle erkezik Gittens, elol Joao Pedroval allnak ki szerintem. Tehat egy Neto-Joao-Gittens tamadotriot vizionalok, kozeppalyan meg Enzo-Caicedo-Palmer kozeppalyat. Maresca tobbszor utalt ra iden, hogy az angol posztjat kicsit atnevelne.
Lehet kihagytam valakit szelrol, elegge katyvasz van a Chelseanel. Aztan lehet en gondolom rosszul, teljesen mas kezdo, felallas lesz, nekem valahogy igy jottek le a nyilatkozatokbol.
Up: kozben megneztem, ha nem irod, nem tudtam volna. 27 meccsen lott 10 goljabol a felet legalabb 11 esbol lotte, ezt nem tudtam, csak, hogy 10 gollal zart a plben, ez eleg karcsu tenyleg.
- RaúlCF
Joao Pedroért szerintem sok ez. nem pl szinten hanem azért amennyit sérült. iszonyat porcelán és nem is igazi csatár hanem inkább ilyen visszavont kicsit összjátékosabb emiatt nem is lő annyi gólt. eleve keveset lő de annak is nagy részét tiziből. ha Gittens jó vétel szerintem ez kicsit felesleges. ilyen Nkunku pótlás de hogy mennyire kell nekik ez az már más kérdés mert csatár mögött meg Palmer van. max akkor van értelme ha Palmer visszamegy a jobb szélre ahl szerintem jobb volt
- realmadrid95
Szerintem Joao Pedroert pl szinten(!!) nem sok, amilyen osszegek ropkednek ott.poronty írta: Úgy tűnik a Brighton megint lehúzza a Chelseat.
Ornstein szerint 50 millió font fölött fognak fizetni Joao Pedroért.
A Brentford 17+4,25 millió fontért szerződteti Antoni Milambot a Feyennord csapatától. Erre a transzferre kivancsi leszek, Milambo egesz ugyes focista, remelem fekudni fog neki az angol foci.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kepa az Arsenal kapusa lett.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Úgy tűnik a Brighton megint lehúzza a Chelseat.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- Pad'em
Csak a pontosság kedvéért írtam, ez az igazolás szerintem is rendben van a kékek részéről, nem egy Joao Félix, Sancho féle agyatlan pénzszórás.RaúlCF írta:közepes angol ár. a Realba nem venném meg ennyiért de a szigetországban ez nem kiemelkedő. ha meg beválik apró volt. Palmert is 40ért vették a City padjáról pár meccsel a háta mögött aztán mi lett. nem szeretem a Chelsea-t de mint semleges néző jó lenne ha minél több jó csapat lenne mert csak izgalmasabb nézni.Pad'em írta: Romano most már 55 millió fontot ír.
Endrick meg Mastantuono se más kategória ahogy Vini meg Rodrygo se volt árban nagyon más. Sajnos manapság már ennyikért mennek a fiatalok.
- RaúlCF
közepes angol ár. a Realba nem venném meg ennyiért de a szigetországban ez nem kiemelkedő. ha meg beválik apró volt. Palmert is 40ért vették a City padjáról pár meccsel a háta mögött aztán mi lett. nem szeretem a Chelsea-t de mint semleges néző jó lenne ha minél több jó csapat lenne mert csak izgalmasabb nézni.Pad'em írta: Romano most már 55 millió fontot ír.
Endrick meg Mastantuono se más kategória ahogy Vini meg Rodrygo se volt árban nagyon más. Sajnos manapság már ennyikért mennek a fiatalok.
- Pad'em
Romano most már 55 millió fontot ír.RaúlCF írta: amennyire össze vissza vásárolgatnak mindenkit a bal szélen van egy szem Neto aki szintén nem a termeléséről híres. európai szemmel drága de ha azt veszem, hogy angol, fiatal, bl-t látott akkor nem is vészes ez az ár. mindene adott, hogy beválljon a pl-ben.
- RaúlCF
amennyire össze vissza vásárolgatnak mindenkit a bal szélen van egy szem Neto aki szintén nem a termeléséről híres. európai szemmel drága de ha azt veszem, hogy angol, fiatal, bl-t látott akkor nem is vészes ez az ár. mindene adott, hogy beválljon a pl-ben.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
_Bushido_ írta: kb 3 csapatra való játékosunk van.
Hirtelen azt hittem valami cselzi fórumon vagyokRaúlCF írta: hiányposztra jön

- RaúlCF
nagyon nyers még a gyerek de ő legalább hiányposztra jön. Dortmundban is jól kavargatott de még nem sok végtermékkel de pont a bal szélre nincs rendes emberük a jó kis Mudryk,Sancho sor után.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Állítólag Madueke megy Arsenalba (pletyka szinten említették), mudryk kuka.Pad'em írta: Bynoe-Gittens -> Chelsea. 42 millio font.
Emiatt kellett új szélső. Bár rengeteg van így is, de ők csak kereskednek, mint az új tulaj óta mindig. Volt nekik külön csapat konferencia ligába és bajnokságra is. Meg sérültek is voltak sokan.

- Pad'em
Bynoe-Gittens -> Chelsea. 42 millio font.