Zsombor írta:
Anthony írta:
Lakers nem hosszabbított Finney-Smith-el, mert 2027-ben szeretnének igazolni egy sztár szabadügynököt. Ultragáz. Nem építenek csapatot és tartják LeBront évi 50 millióért, merthát ő a király. Majd azt hiszik 2 év múlva hoznak egy random sztárt Luka mellé akkor majd jó lesz minden.
Houston nagyon jó munkát végzett az offseasonban, komoly keretet hoztak össze.
Szerintem ultragáz 4 éves szerződést adni egy 32 éves játékosnak, akit Ant meg NAW hülyére szopatott az első körben. Az megvan, hogy Lebron player option és nem team option? Különben ki kellene helyette?
Amúgy szép-szép a sok Rockets igazolás, de a playoff rotációban teljesen feleslegesek lesznek, nem is értem minek ennyi wing.
Megvan hogy LeBron player option, az a része is teljesen érthetetlen hogy LeBron akinek akkora vagyona van, hogy visszavonulása után kb. megveheti a Lakerst miért kapaszkodik annyira a maximum szerződéséhet? Kicsit engedni a fizetéséből sokkal nagyobb mozgástere lenne a Lakersnek. A pénzéhség úgy látszik végtelen.
Nem tudom ki kellene helyette, nem vagyok GM, az viszont fura hogy előre deklaráltan 2027-re készülnek. A kérdésem az, hogy milyen csapatépítés folyik ott ahol folyamatosan a sztárokat, a free agenteket hajkurásszák? Értem én, hogy a Lakers mindig is egy kirakatcsapat volt, de valami koncepció nem ártana.