Itt szerintem arról van szó, hogy Lebron az ő szemszögéből miért is menne el kevesebbért, CR esetén meg azt kommentálta, hogy ennyi pénzt kapnak sportolók, nem azt, hogy nekik ezt vissza kéne utasítani.miro. írta: Benned..
Itt azt irod,hogy minek menne el Lebron kevesebbert,CR-nel meg azt irod,hogy korrekt,kozben meghalnak az emberek mashol..![]()
Azt hittem, te annyira egyutterzo vagy,hogy ez mindenkinel problema,ha igy gondolkozik,de itt mar masok az ervek nalad.
Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
-
dortev
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Benned..hehetheoriginal írta: most mit akarsz hallani?![]()
lebron is egy ostoba labdat kerget evi 50 millaert, mikozben emberek halnak.
most akkor mi van? hol a problemad? hol latod az osszeferhetetlenseget es a logikai bukfencet?![]()
Itt azt irod,hogy minek menne el Lebron kevesebbert,CR-nel meg azt irod,hogy korrekt,kozben meghalnak az emberek mashol..
Azt hittem, te annyira egyutterzo vagy,hogy ez mindenkinel problema,ha igy gondolkozik,de itt mar masok az ervek nalad.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most mit akarsz hallani?
most akkor mi van? hol a problemad? hol latod az osszeferhetetlenseget es a logikai bukfencet?
megyek enni, leesik toled a vercukrom geci annyira felbaszol ertetlenkedsz itt
most akkor mi van? hol a problemad? hol latod az osszeferhetetlenseget es a logikai bukfencet?
megyek enni, leesik toled a vercukrom geci annyira felbaszol ertetlenkedsz itt
thereisonly1ronaldo
Mert,hehetheoriginal írta: lebron is miert menne el olyan fizuert jatszani, amit egy 10. padember kap vmi semmi csapatban manapsag?
ukrajnaban meg emberek halnak, milliok meg vilagszerte eheznek, ezek meg egy ostoba labdat kergetnek.
- hehetheoriginal
tehat hogy leirom most, hogy szerintem hogy gondolkodhatnak a jatekosok, es korabban, hogy sztem ez az egesz az osszkepet nezve jo-e vagy sem, az akkor szted nem oke
de en nem ertem, ugye?

menjel igyal valamit, ez most nem sikerult tul jol.
de en nem ertem, ugye?
menjel igyal valamit, ez most nem sikerult tul jol.
thereisonly1ronaldo
Hat, ha nem erted akkor semmit.. Kicsit labilis vagy Hehe..hehetheoriginal írta: most ezzel mit akarsz mondani?![]()
- hehetheoriginal
hehetheoriginal írta: nem hiszem, hogy penzehsegkent fogja fel, anno kobe is megmondta, hogy ami neki jar, az jar, a csapat es a tulajdonosok oldjak meg a tobbi reszet. en megertem amugy, ez nem penzehseg sztem, mert van mogotte produktum a mai napig.
lebron is miert menne el olyan fizuert jatszani, amit egy 10. padember kap vmi semmi csapatban manapsag?
alaba vagy bale esete nalunk, az mar inkabb penzehseg.
hogy felveszed a fizut a semmire. de ok meg azert vedhetok, mert elo szerzodes van/volt, szoval ott is a klub a hunyo es a balfasz.
hehetheoriginal írta: korrekt.
ukrajnaban meg emberek halnak, milliok meg vilagszerte eheznek, ezek meg egy ostoba labdat kergetnek.
- hehetheoriginal
nem hiszem, hogy penzehsegkent fogja fel, anno kobe is megmondta, hogy ami neki jar, az jar, a csapat es a tulajdonosok oldjak meg a tobbi reszet. en megertem amugy, ez nem penzehseg sztem, mert van mogotte produktum a mai napig.
lebron is miert menne el olyan fizuert jatszani, amit egy 10. padember kap vmi semmi csapatban manapsag?
hogy felveszed a fizut a semmire. de ok meg azert vedhetok, mert elo szerzodes van/volt, szoval ott is a klub a hunyo es a balfasz.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Megvan hogy LeBron player option, az a része is teljesen érthetetlen hogy LeBron akinek akkora vagyona van, hogy visszavonulása után kb. megveheti a Lakerst miért kapaszkodik annyira a maximum szerződéséhet? Kicsit engedni a fizetéséből sokkal nagyobb mozgástere lenne a Lakersnek. A pénzéhség úgy látszik végtelen.Zsombor írta:Szerintem ultragáz 4 éves szerződést adni egy 32 éves játékosnak, akit Ant meg NAW hülyére szopatott az első körben. Az megvan, hogy Lebron player option és nem team option? Különben ki kellene helyette?Anthony írta: Lakers nem hosszabbított Finney-Smith-el, mert 2027-ben szeretnének igazolni egy sztár szabadügynököt. Ultragáz. Nem építenek csapatot és tartják LeBront évi 50 millióért, merthát ő a király. Majd azt hiszik 2 év múlva hoznak egy random sztárt Luka mellé akkor majd jó lesz minden.
Houston nagyon jó munkát végzett az offseasonban, komoly keretet hoztak össze.![]()
Amúgy szép-szép a sok Rockets igazolás, de a playoff rotációban teljesen feleslegesek lesznek, nem is értem minek ennyi wing.
Nem tudom ki kellene helyette, nem vagyok GM, az viszont fura hogy előre deklaráltan 2027-re készülnek. A kérdésem az, hogy milyen csapatépítés folyik ott ahol folyamatosan a sztárokat, a free agenteket hajkurásszák? Értem én, hogy a Lakers mindig is egy kirakatcsapat volt, de valami koncepció nem ártana.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Playoff még messze van, sok az a 82 meccs.
Szerintem ultragáz 4 éves szerződést adni egy 32 éves játékosnak, akit Ant meg NAW hülyére szopatott az első körben. Az megvan, hogy Lebron player option és nem team option? Különben ki kellene helyette?Anthony írta: Lakers nem hosszabbított Finney-Smith-el, mert 2027-ben szeretnének igazolni egy sztár szabadügynököt. Ultragáz. Nem építenek csapatot és tartják LeBront évi 50 millióért, merthát ő a király. Majd azt hiszik 2 év múlva hoznak egy random sztárt Luka mellé akkor majd jó lesz minden.
Houston nagyon jó munkát végzett az offseasonban, komoly keretet hoztak össze.
Amúgy szép-szép a sok Rockets igazolás, de a playoff rotációban teljesen feleslegesek lesznek, nem is értem minek ennyi wing.
- hehetheoriginal
37 éves lesz achilles és ki tudja még milyen műtétek után.nmate írta:Ha Durant kibírja a szezont, komolyan számolni kell velük.Anthony írta: Houston nagyon jó munkát végzett az offseasonban, komoly keretet hoztak össze.
no chance.
thereisonly1ronaldo
- nmate
Ha Durant kibírja a szezont, komolyan számolni kell velük.Anthony írta: Houston nagyon jó munkát végzett az offseasonban, komoly keretet hoztak össze.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Lakers nem hosszabbított Finney-Smith-el, mert 2027-ben szeretnének igazolni egy sztár szabadügynököt. Ultragáz. Nem építenek csapatot és tartják LeBront évi 50 millióért, merthát ő a király. Majd azt hiszik 2 év múlva hoznak egy random sztárt Luka mellé akkor majd jó lesz minden.
- hehetheoriginal
akkor a lakers megint gatya lesz jovanakkor
dallas is jobban jart, mint a faradt testet vonszolo lukaval
dallas is jobban jart, mint a faradt testet vonszolo lukaval
thereisonly1ronaldo
- nmate
MPJ helyén Cam Johnson, Finney-Smith a Rocketsben nagy húzás, Brook Lopez 2 évre a Clippersben, Ayton még szabad, bár én nem hiszek a fasziban, hogy képes azt a szintet hozni, amire egyébként a testi adottságai hivatottak.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
AD után újabb (ex)Lakers játékos mehet dallasba.
D'Angelo Russell is “widely expected” to sign a 2-year, $12M deal with the Dallas Mavericks when free agency begins.
(via Marc Stein)
D'Angelo Russell is “widely expected” to sign a 2-year, $12M deal with the Dallas Mavericks when free agency begins.
(via Marc Stein)
- nmate
Ja, persze, benne van, de ők a kisebbség azért ezekben a húzásokban. Lehetne mondani Brunsont is pl.hehetheoriginal írta: egy iasiahthomast, dennisschrödert vizionalok, az ilyen fasz dontesek utan, de hat ő tudja....
- hehetheoriginal
egy iasiahthomast, dennisschrödert vizionalok, az ilyen fasz dontesek utan, de hat ő tudja....
thereisonly1ronaldo