Mert,hehetheoriginal írta: lebron is miert menne el olyan fizuert jatszani, amit egy 10. padember kap vmi semmi csapatban manapsag?
ukrajnaban meg emberek halnak, milliok meg vilagszerte eheznek, ezek meg egy ostoba labdat kergetnek.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 1., kedd 11:47
Mert,hehetheoriginal írta: lebron is miert menne el olyan fizuert jatszani, amit egy 10. padember kap vmi semmi csapatban manapsag?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 1., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 1., kedd 11:27
Hat, ha nem erted akkor semmit.. Kicsit labilis vagy Hehe..hehetheoriginal írta: most ezzel mit akarsz mondani?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 1., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 1., kedd 11:20
hehetheoriginal írta: nem hiszem, hogy penzehsegkent fogja fel, anno kobe is megmondta, hogy ami neki jar, az jar, a csapat es a tulajdonosok oldjak meg a tobbi reszet. en megertem amugy, ez nem penzehseg sztem, mert van mogotte produktum a mai napig.
lebron is miert menne el olyan fizuert jatszani, amit egy 10. padember kap vmi semmi csapatban manapsag?
alaba vagy bale esete nalunk, az mar inkabb penzehseg.
hogy felveszed a fizut a semmire. de ok meg azert vedhetok, mert elo szerzodes van/volt, szoval ott is a klub a hunyo es a balfasz.
hehetheoriginal írta: korrekt.
ukrajnaban meg emberek halnak, milliok meg vilagszerte eheznek, ezek meg egy ostoba labdat kergetnek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 1., kedd 11:15
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 1., kedd 10:40
Megvan hogy LeBron player option, az a része is teljesen érthetetlen hogy LeBron akinek akkora vagyona van, hogy visszavonulása után kb. megveheti a Lakerst miért kapaszkodik annyira a maximum szerződéséhet? Kicsit engedni a fizetéséből sokkal nagyobb mozgástere lenne a Lakersnek. A pénzéhség úgy látszik végtelen.Zsombor írta:Szerintem ultragáz 4 éves szerződést adni egy 32 éves játékosnak, akit Ant meg NAW hülyére szopatott az első körben. Az megvan, hogy Lebron player option és nem team option? Különben ki kellene helyette?Anthony írta: Lakers nem hosszabbított Finney-Smith-el, mert 2027-ben szeretnének igazolni egy sztár szabadügynököt. Ultragáz. Nem építenek csapatot és tartják LeBront évi 50 millióért, merthát ő a király. Majd azt hiszik 2 év múlva hoznak egy random sztárt Luka mellé akkor majd jó lesz minden.
Houston nagyon jó munkát végzett az offseasonban, komoly keretet hoztak össze.![]()
Amúgy szép-szép a sok Rockets igazolás, de a playoff rotációban teljesen feleslegesek lesznek, nem is értem minek ennyi wing.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 1., kedd 10:33
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2025. július 1., kedd 10:27
Szerintem ultragáz 4 éves szerződést adni egy 32 éves játékosnak, akit Ant meg NAW hülyére szopatott az első körben. Az megvan, hogy Lebron player option és nem team option? Különben ki kellene helyette?Anthony írta: Lakers nem hosszabbított Finney-Smith-el, mert 2027-ben szeretnének igazolni egy sztár szabadügynököt. Ultragáz. Nem építenek csapatot és tartják LeBront évi 50 millióért, merthát ő a király. Majd azt hiszik 2 év múlva hoznak egy random sztárt Luka mellé akkor majd jó lesz minden.
Houston nagyon jó munkát végzett az offseasonban, komoly keretet hoztak össze.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 1., kedd 10:09
37 éves lesz achilles és ki tudja még milyen műtétek után.nmate írta:Ha Durant kibírja a szezont, komolyan számolni kell velük.Anthony írta: Houston nagyon jó munkát végzett az offseasonban, komoly keretet hoztak össze.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 1., kedd 9:41
Ha Durant kibírja a szezont, komolyan számolni kell velük.Anthony írta: Houston nagyon jó munkát végzett az offseasonban, komoly keretet hoztak össze.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 1., kedd 9:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 1., kedd 9:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 1., kedd 9:05
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 30., hétfő 22:00
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. június 27., péntek 14:22
Ja, persze, benne van, de ők a kisebbség azért ezekben a húzásokban. Lehetne mondani Brunsont is pl.hehetheoriginal írta: egy iasiahthomast, dennisschrödert vizionalok, az ilyen fasz dontesek utan, de hat ő tudja....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 11:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. június 27., péntek 11:49
Brooks, Hunter, Kuzma keresnek ennyit, ezeknél azért ő magasabb szinten pattogtat. Többet keres ennél Barrett, Claxton, Cameron Johnson. Szerintem jogos, hogy nem hagyja magát, nem fekszik le egyből, amikor ott a nyugger James aki ha ennyit keresne, lenne hely még egy AR szintű játékosra a keretben.hehetheoriginal írta: Na ar15 visszautasitotta a 90 milla 4 evre ajanlatot, kisse sokat hisz magarol![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 26., csütörtök 20:07
Nagyot néztem, mikor láttam a hírt. Akkor lehet még a free agentség előtt idén trade lesz belőle? Wigginst is írták a Lakershez pár napja. Jó lenne valami igazolás oda is. Hachimurát is vinnék páran.... (vigyék, ő kb kimaxolta magát)hehetheoriginal írta: Na ar15 visszautasitotta a 90 milla 4 evre ajanlatot, kisse sokat hisz magarol![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 26., csütörtök 19:53
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem