Áthozom.
RaúlCF írta:
Brahim, bappe, endrick, gonzalo, rodrygo.
veretes. talán a bl hely meglesz. aztán 2 meccset kihagy Mbappé akkor lesz igazán világverő.
Eladtuk a két brazilt c. játékra hívlak titeket. Befolyt 250 millió. Hogyan upgradelnétek a jelenlegi kialakulni látszó kezdő 11-et?
Courtois - Rüdiger, Tchou, Huijsen - Trent, Fede, Güler, Fran G - Belli - Gonzalo, Mbappe jelenleg a két brazil nélkül.
Lehet hozni bárkit, mint a fifában, de azért nincs végtelen pénz, csak ez a 250, hogy néhány helyet kicseréljünk. Kik lennének? Hogyan varázsolhatnánk veretessé, mi hiányzik? Mik a gyengepontok, ahova nagyon kellene valaki más?
A kérdés egyébként őszinte, nem csak szórakozásból írom. Nyilván én is látom, hol lehetne fejlődni, de az érdeklődésem abból a szempontból komoly, hogy nem követem annyira a világ fociját, hogy feltétlen tudjam, hogy konkrétan kik azok, akik megoldást jelentenének. Így marad az, hogy bízok abban, hogy a mi fiataljaink befutnak (pl Gülerben nagyon bízom), vagy talál a vezetőség valaki tehetséget, aki szintén bevállik. De most világklasszisokra vagyok kíváncsi.