Mi van velük? Írtam mindkettőről.realmadrid95 írta:Loro Park, Siam park?Halfkey írta: Én nagyon szeretem Tenerifét, idén is voltam 2 hetet családdal, de erősen ellent kell mondjak abban a tekintetben hogy amit felvetettem arra a nyaralásra (beach first, mellette dolgok) Tenerife egyszerűen gyengébb. Az óceán hideg, a partok nem rendes homokosak hanem fekete vulkáni ami más - szerintem rosszabb- érzés. Szóval persze lehet strandolni Tenerifén, de össze sem hasonlítható egy Ciprussal. Ott a programturizmus a menő, az általad is említett csúszdapark, a Loro parque, a Teide, Majompark, buggiezás, hajókázás, stb stb. Ezekben elit, szóval inkább program first, mellette kis strand helynek tudom ajánlani, mondjuk ilyen februári hónapban.
Adeye környékén egyébként vigyázni kell, évek óta van egy kocsigyújtogató főleg Los Cristianosban, nem tudják elkapni, és egy-egy éjszaka random fel gyújt 10+ autót. Az én bérelt autóm mellett 2-vel leégetett hármat, ha átterjedt volna akkor 15 milla bukó, mert a biztosítás azt nem fedezte volna.
Cipruson nem nagy titok, de a Nissi Beach gyönyörű. Autó szerintem nem feltétlenük kell (legalábbis egészen biztosan kevésbé mint Tenerifén) mert a taxi hugyért szarért visz, hotelekből vannak szervezett kirándulások, és a fő turista részeken járatos buszok is vannak.![]()
Hát Miki nekem nagyon hideg volt a víz a többi említetthez viszonyítva, de persze biztosan van aki testének az az ideális