HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. június 27., péntek 4:07
A mai alapján nagyon jól fogunk kinézni. Engem ez a három védős felállás megvett kilóra első blikkre. Oké, nem épp egy erős ellenfél a Salzburg. De láttuk, hogy képes Xabi mást is játszani, ha szükséges.
Egy ilyenben lehet szerintem gondolkodni:
Courtois - Rüdiger, Tchou, Dean - Trent, Fede, Güler, Fran/aki_jön_balra - Belli - Mpabbé, Vini
És az a legjobb, hogy baromi fluid a rendszer. Tchou bármikor felléphet eggyel előrébb. Átlállhat 442, 433, meg ezek akármelyik variációjára egy pillanat alatt, ha az kell. Meg nem csak ez, tele vagyunk univerzális játékosokkal, akik rengeteg pozícióban tudnak játszani.
Első gonodlat, hogy Rodrygo valószínűleg lelép, nem lenne helye, nem is játszik másfél meccse.
Ase hátra lesz a 4. ember, vagy akár mehet rögtön Tchou helyére. De a francia nem fog padozni, ekkor valószínűleg Güler lesz az áldozat, viszont ő kelleni fog középre.
GG remek csere lesz előre. Brahim, Ceba is remek lehetőségek még, akár kezdőbe is alkalmanként. Ott van előre még Endrick
Ami nekem még kérdés, hogy Cama hova illik ebben? Középre? Teljesen más profil, mint Fede, vagy Güler. Illetve Mendy.. őszintén, én vele nem számolnék, inkább lenne Fran G bal oldalra a csere.