Whiteheart írta:
Szerencsére mint kiderült, tele volt a tömeg idegen légiósokkal... Sorry
Idegenlégió és hasonló szavakkal inkább óvatosan, mert csak egy kormány van, amelyik megengedi a kínai csendőröknek és török titkosszolgálatoknak, hogy a rend őrei legyenek az országban.
Nem szeretnék személyeskedésbe sem menni, de azért legközelebb, mielőtt átveszed az aktuális Rogán-panelt, picit gondolkodj, és pl. vedd számításba, hogy Budapest világváros, tele turistákkal.
Amúgy a program kulturális része szerintem is kontraproduktív volt, az már az a szint, amivel a mérsékelteket el lehet riasztani, és azt mondják, hogy én erre jövőre már nem leszek kíváncsi.
A legjobbak a fideszes politikusok és beszélő fejek reakciói. Pont tőlük szürreális hallani az "erre bezzeg van pénz" véleményeket. Elég csak körbenézni az országban, az állapotokra, és hogy a kormány közben mire is költ, kik és hogyan gazdagodnak. Főleg azok után, hogy Karácsony már napokkal ezelőtt cáfolta, hogy nem a főváros fizette a rendezvényt.
De már megszoktam. Ezek nem csak reggel, délben, este hazudnak, hanem már akkor is, amikor alszanak. Teljesen hülyének néznek mindenkit, és ha másban nem annyira, de abban bízom, hogy a magyarok többsége ezt majd kiszámlázza nekik.