Majd kaptunk 4et 4 perc alatt és 9-9
szerk, 5öt, 5 perc alatt, annyit mint 3 negyed alatt
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 16., szerda 15:46
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 15., kedd 8:46
Szerda csütörtök már izgibb lesz, Hautacamon már kapott Pogi egyszer Jonastól.Anthony írta: Jah én is néztem hogy sehol egy UAE-s a végén. Pogi nem kellene reagáljon minden támadásra, csak egyedül Vingegardot kellene kövesse, a többiek nem számítanak.
Most kezdődik igazán a Tour, jönnek a keményebbnél keményebb szakaszok.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 14., hétfő 18:45
Jah én is néztem hogy sehol egy UAE-s a végén. Pogi nem kellene reagáljon minden támadásra, csak egyedül Vingegardot kellene kövesse, a többiek nem számítanak.nmate írta: Ennek mondjuk szerintem nagyobb volt a füstje, mint a lángja. De az látszódott, hogy Pogi nagyon könnyen egyedül tud maradni és ez bőven lehet probléma.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 14., hétfő 18:06
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. július 14., hétfő 18:02
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 14., hétfő 10:32
Én is ezt várom, hiába mondják, hogy itt ma lehetnek nagy különbségek. Roglic leszarja Ő tuti kap, Evenepoel szerintem ezt még kibírja. Egyedül azt tartom elképzelhetőnek, hogy Jorgenson fog támadni és ezzel a 2 nagyon kívül mindenkinek reagálnia kellene a 3. hely miatt. Ha meg megy Remco, mennek a többiek is. Egy Jorgenson támadás így nézve többet ártana, mint használna Vingegaard szempontjából.nmate írta:Almeida kiesett, így azért még lehetnek izgalmak, nem olyan sok így már az az előny.Bencze írta: Pogacar a negyedik szakasz vegen a hegyen konnyen otthagyta Vingegaard-t. Nekem ugy tunik itt a masodik helyert nagyobb vererny lesz Evenepoel es a dan kozott, mint a sargaert.
De pl ma nem hinném, hogy ma bármi történne, szökevény győzelem lesz majd, Pogi megpróbál sprintelni a végén, Vingegaard tartja és kész, mennek pihizni. Legalábbis remélem, ha már nem érek rá nézni.
Tegnap MVP![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 14., hétfő 7:54
Almeida kiesett, így azért még lehetnek izgalmak, nem olyan sok így már az az előny.Bencze írta: Pogacar a negyedik szakasz vegen a hegyen konnyen otthagyta Vingegaard-t. Nekem ugy tunik itt a masodik helyert nagyobb vererny lesz Evenepoel es a dan kozott, mint a sargaert.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. július 9., szerda 19:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 9., szerda 18:25
Valóban erős kezdés. Biztos, hogy csinálnak majd versenyt, de ez aggasztó. Én úgy voltam vele itt Pogi kapni fog lehet fél percet is aztán majd alakul a hegyeken.nmate írta:Well, that escalated quicklywZoLee7 írta: 5. szakaz az időfutam![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 9., szerda 17:48
Well, that escalated quicklywZoLee7 írta: 5. szakaz az időfutam
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 3., csütörtök 11:08
Ja, kétségtelen, addig túlélés. Ahogy nézem lesz egy második időmérő is, ráadásul emelkedik azért rendesen. Ha a 12-esen nem ad sokat Jonasnak, érzésre van esély megfogni őt. Mont Ventoux is lesz, az Vingegaardnak fekszik inkább.wZoLee7 írta: 5. szakaz az időfutam, 12. szakasz az első hegyi.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 1., kedd 16:32
5. szakaz az időfutam, 12. szakasz az első hegyi. Szerintem az elején egyikük sem fog csinálni semmit csak túlélni. Az időfutamon Remco átveszi a sárgát, Pogi kap mind a kettőtől aztán a 12. után indul a buli. Pogi már sokkal jobban bírja a meleget és jelenleg jobb a hegyeken is. Egy helyen fogható Ő és az UAE, ha valahol befúj a szél és szakadás lesz. Jonasra nagyon mondja mindenki, hogy még javul a forma stb., de én ezt nem hiszem. Nem fog akkorát javulni, Pogi meg akkorát romlani. Az ember képes tavasztől őszig csúcsformában versenyezni. A vismanak volt egy kiemelkedően jó éve amikor a patikamérleg adott, de mostmár inkább teret nyernek azok a versenyzők megint akik versenyeznek és nem számolnak ki mindent cm-re pontosan. Nem lehet véletlen, hogy most többen is távozni fognak onnan. A módszereik formabontóak voltak, de csak ideig óráig. Remélem azért jó verseny lesz és nem az lesz, hogy valaki tisztán első, tisztán 2., 3. helyért lesz egy kis verseny 2 ember között aztán jön a futottak még kategória.nmate írta: Tour de France, szombat.
Szerintetek megfogja Pogit a Visma? Túl egyértelműen mondja most mindenki a szlovént, bennem van egy érzés, hogy lesz itt bőven dráma. Egyénileg a legjobb, ez nem kérdés, de elég egy tömegbukás (ahol akár csak egy segítő esik ki), meg ismét óriási forróság lesz, szóval szerintem nem olyan egyértelmű az, nekem most Vingegaard a megérzésem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 1., kedd 15:37
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. június 29., vasárnap 10:05
Ez tényleg sima is volt.reeed_ati írta:Most nézem, hogy drake 200ezret rakott Oliveirára, innen ez már sima Topuria win..Realista24 írta:
Simanak gondoljak, de remelem az ellenkezője lesz. De ha más nem akkor majd Paddy leveri![]()
![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. június 28., szombat 22:51
Most nézem, hogy drake 200ezret rakott Oliveirára, innen ez már sima Topuria win..Realista24 írta:Simanak gondoljak, de remelem az ellenkezője lesz. De ha más nem akkor majd Paddy leverireeed_ati írta: A 4.3as oddsot Oliveirára, azt picit erősnek érzem, már már ajándék..![]()
Vagy ennyire sima lesz?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 28., szombat 21:51
Simanak gondoljak, de remelem az ellenkezője lesz. De ha más nem akkor majd Paddy leverireeed_ati írta: A 4.3as oddsot Oliveirára, azt picit erősnek érzem, már már ajándék..![]()
Vagy ennyire sima lesz?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. június 28., szombat 21:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 22., vasárnap 21:09
Kínos volt már ez a trashtalk amit nyomott. Meg a kivételezés vele…de hat az nem az ő hibája.realmadrid95 írta:Vartam a kommented!Realista24 írta: Végre nyugdíjba ment Jones.![]()
Nekem o a goat, de tenyleg ideje volt, sot, mar vagy 5 eve vissza kellett volna vonulnia.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 22., vasárnap 20:03
Vartam a kommented!Realista24 írta: Végre nyugdíjba ment Jones.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 22., vasárnap 15:06
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem