Adnak egy hetet, meg fele ennyi pénzt, körbenézek youtube-on, vagy csak megkérdezem itt a fórumot

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 1., kedd 17:52
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 1., kedd 17:51
Lavia szerintem sosem lesz igazan meghatarozo jatekos a Chelseaben, o szinten porcelan. Ket szezon alatt osszesen 17 bajnokit tudott lejatszani.RaúlCF írta: majd kideül mit főznek ki. pl kp-ra is visszatért Lavia is. Caicedo-Lavia-Enzo/Joao előttük Gittens-Delap-Palmer én mondjuk inkább ezt tenném fel. Gittens,Palmer kettősnek lenne középen egy csatár akire játszhatnak, a kp-n Caicedo-Lavia dupla pivotban és a 10esben Joao Pedro vagy Enzo. aztán a vége úgyis valami 5 védős borzalom lesz
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 1., kedd 17:49
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 1., kedd 17:44
Maresca ugye elvarja, hogy egy tamado visszazarjon sokszor majdnem felpalyaig es onnan osztogasson(Delap ennek az ellenkezoje, en ezt a transzfert nem ertettem) Jacksont is azert szereti ennyire, pedig ha van ugyetlen csatar, az o.RaúlCF írta: Joao Pedroért szerintem sok ez. nem pl szinten hanem azért amennyit sérült. iszonyat porcelán és nem is igazi csatár hanem inkább ilyen visszavont kicsit összjátékosabb emiatt nem is lő annyi gólt. eleve keveset lő de annak is nagy részét tiziből. ha Gittens jó vétel szerintem ez kicsit felesleges. ilyen Nkunku pótlás de hogy mennyire kell nekik ez az már más kérdés mert csatár mögött meg Palmer van. max akkor van értelme ha Palmer visszamegy a jobb szélre ahl szerintem jobb volt
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 1., kedd 17:32
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. július 1., kedd 17:19
Szerintem Joao Pedroert pl szinten(!!) nem sok, amilyen osszegek ropkednek ott.poronty írta: Úgy tűnik a Brighton megint lehúzza a Chelseat.
Ornstein szerint 50 millió font fölött fognak fizetni Joao Pedroért.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 1., kedd 16:45
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. június 29., vasárnap 20:33
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 28., szombat 22:25
Csak a pontosság kedvéért írtam, ez az igazolás szerintem is rendben van a kékek részéről, nem egy Joao Félix, Sancho féle agyatlan pénzszórás.RaúlCF írta:közepes angol ár. a Realba nem venném meg ennyiért de a szigetországban ez nem kiemelkedő. ha meg beválik apró volt. Palmert is 40ért vették a City padjáról pár meccsel a háta mögött aztán mi lett. nem szeretem a Chelsea-t de mint semleges néző jó lenne ha minél több jó csapat lenne mert csak izgalmasabb nézni.Pad'em írta: Romano most már 55 millió fontot ír.
Endrick meg Mastantuono se más kategória ahogy Vini meg Rodrygo se volt árban nagyon más. Sajnos manapság már ennyikért mennek a fiatalok.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 28., szombat 22:19
közepes angol ár. a Realba nem venném meg ennyiért de a szigetországban ez nem kiemelkedő. ha meg beválik apró volt. Palmert is 40ért vették a City padjáról pár meccsel a háta mögött aztán mi lett. nem szeretem a Chelsea-t de mint semleges néző jó lenne ha minél több jó csapat lenne mert csak izgalmasabb nézni.Pad'em írta: Romano most már 55 millió fontot ír.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 28., szombat 22:03
Romano most már 55 millió fontot ír.RaúlCF írta: amennyire össze vissza vásárolgatnak mindenkit a bal szélen van egy szem Neto aki szintén nem a termeléséről híres. európai szemmel drága de ha azt veszem, hogy angol, fiatal, bl-t látott akkor nem is vészes ez az ár. mindene adott, hogy beválljon a pl-ben.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 28., szombat 21:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 28., szombat 20:59
_Bushido_ írta: kb 3 csapatra való játékosunk van.
Hirtelen azt hittem valami cselzi fórumon vagyokRaúlCF írta: hiányposztra jön
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 28., szombat 20:51
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 28., szombat 20:49
Állítólag Madueke megy Arsenalba (pletyka szinten említették), mudryk kuka.Pad'em írta: Bynoe-Gittens -> Chelsea. 42 millio font.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 28., szombat 20:12
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. június 27., péntek 0:08
Gyökerest abszolút meg lehet érteni szerintem, hogy a svéd válogatottat választotta. Az apai nagypapája menekült Svédországba, ahogy elég sokan 56-ban. A szülei Svédországban születtek és nőttek fel, ahogy ő is mint plusz egy generáció.mentamas írta:Gyökeres nagyon adná, pont egy ilyen típusú támadóra lenne szükségünk.halamadrid írta: Kerkez magyar nagymamája szerintem elég kellene hogy legyen a magyarságának az elismeréséhez. Fiatal kora óta ezt tervezték, nem is volt ifjúsági szerb válogatott, pedig felnőtt is simán lehetett volna. A játékosállományuk egyértelműen jobb a miénknél, azt meg nem hiszem, hogy számolgatták, hogy a magyarba épp be fog férni, a szerbbe meg nem.
Tudomásom szerint Willinek is magyar az édesapja, ahogy Gyökeresnek is. Ilyenkor több lehetőséget kap az ember, és jó esetében rajta múlik, hogy mit választ, lehetőleg őszintén az identitása miatt. Aztán persze lehet vitatkozni, hogy mekkora arányban, relatív vagy abszolút többségben kell lennie benne magyar vérnek, de én ezzel az 1/4-del hiszek benne, hogy komolyan gondolja.
PoolBarátoknak volt erről FB-on egy terjedelmes posztja, emlékeim szerint a nagymamájának is vannak szász ősei. Bonyolult, ha gondoljátok, nézzétek rá.![]()
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. június 26., csütörtök 23:47
Gyökeres nagyon adná, pont egy ilyen típusú támadóra lenne szükségünk.halamadrid írta: Kerkez magyar nagymamája szerintem elég kellene hogy legyen a magyarságának az elismeréséhez. Fiatal kora óta ezt tervezték, nem is volt ifjúsági szerb válogatott, pedig felnőtt is simán lehetett volna. A játékosállományuk egyértelműen jobb a miénknél, azt meg nem hiszem, hogy számolgatták, hogy a magyarba épp be fog férni, a szerbbe meg nem.
Tudomásom szerint Willinek is magyar az édesapja, ahogy Gyökeresnek is. Ilyenkor több lehetőséget kap az ember, és jó esetében rajta múlik, hogy mit választ, lehetőleg őszintén az identitása miatt. Aztán persze lehet vitatkozni, hogy mekkora arányban, relatív vagy abszolút többségben kell lennie benne magyar vérnek, de én ezzel az 1/4-del hiszek benne, hogy komolyan gondolja.
PoolBarátoknak volt erről FB-on egy terjedelmes posztja, emlékeim szerint a nagymamájának is vannak szász ősei. Bonyolult, ha gondoljátok, nézzétek rá.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. június 26., csütörtök 23:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 26., csütörtök 23:00
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem