Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A reptéren a fiú állítólag az 1.évadban az észak-koreai csajnak a testvére, akit kiakart hozni az otthonból és a családját pedig át a határon.Galacticos írta: Letoltam a squid gamet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valaki mondja mar meg legyszives hogy a legvegen a repuloteren az ki volt az a gyerek? Nyilvan a not ertettem ment megkeresni a gyereket, de akit kozbe mutattak az ki az isten?amugy szar befejezes, nyilvan nem nyom ra a gombra a 456os.. tul lett huzva ez most nagyon, pedig az elso evad zseni volt es meg talan lett is volna benne de ez igy nagyon vakvagany nekem.
A komoly nyomozo gyerek eveken keresztul nem is sejtette hogy a kapitany full ingyen nem szivessegbol hajokaztatja?![]()
A rendőr szálnak se volt semmi értelme, kereste a szigetet 2 évadon keresztül és a testvérével még csak beszélni sem beszéltek mikor megtalálta. Onnan pedig hogy a csecsemő bejött a sztoriba plot armor volt rajta, lehetett rá számítani hogy ugysem fog meghalni. A VIP-ek se lettek lezárva, pedig azt megnéztem volna hogy Gi-Hun berakja őket egy játékba és így vet véget egésznek.
Sokkal jobban le lehetett volna zárni, nagyon összecsapták.