Ja sorry felreertettem.ELSiete írta: Úgy értettem, hogy csak ma hátrány az ember? Szerintem minimum 1 éve.

Azt hittem tagja vagy annak a par fos csapatnak aki meg mindig hattal ul a tvnek vinicius mezben.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 2., szerda 9:27
Ja sorry felreertettem.ELSiete írta: Úgy értettem, hogy csak ma hátrány az ember? Szerintem minimum 1 éve.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 2., szerda 8:32
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 2., szerda 8:20
Úgy értettem, hogy csak ma hátrány az ember? Szerintem minimum 1 éve.Galacticos írta:Ma.ELSiete írta:
Ma?
Vedo leszereli o meg elkattan es eltolja az mar csak hab a tortan.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 2., szerda 8:05
AZ a durva, hogy kb. tavaly a dortmund elleni 5-2 óta nincs egy jó meccse, de fel sem merült még senkiben sem, hogy a másiknak adjanak bizalmat. Az meg már biztos, hogy hazajönnek Amerikából és Rodrygo Londonban fog leszállni.ferni írta: Nem lehetne őt odaadni az Arsenalnak és Rodrygo marad a balosra?![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 2., szerda 6:57
Ma.ELSiete írta:Ma?Galacticos írta: Iszonyatosan belassult, rosszabbnal rosszabb dontesek ma egy fek volt.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. július 2., szerda 6:16
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 1., kedd 23:08
Ma?Galacticos írta: Iszonyatosan belassult, rosszabbnal rosszabb dontesek ma egy fek volt.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 1., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 1., kedd 22:57
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 1., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. június 27., péntek 17:29
Egyetértek. Mivel tavaly senkinek sem volt minőségi meccseken 2-nèl több minőségi teljesítmènye, így marad 24/25-re a stathuszárkodás a teljes támadó sornak.Realista24 írta: Minoseg>mennyiseg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 27., péntek 10:24
Nekem eleg lenne 10 gol is, ha az 30 pontot jelent. De ez nem csak az o eseteben igaz, hanem minden stathuszarra.cart írta:Top 10-ben sincs ezekkel a szamokkal a szezonban a top 5 bajnoksagot nezve az is teny.mexes írta:
Mindkét sor tény.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. június 27., péntek 10:18
Top 10-ben sincs ezekkel a szamokkal a szezonban a top 5 bajnoksagot nezve az is teny.mexes írta:
Mindkét sor tény.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 8:38
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. június 27., péntek 7:58
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. június 25., szerda 16:32
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 21., szombat 0:07
Hogy lennek objektiv amikor irrital a csavonak mostmar minden gesztusa? Nem nagyon volt kb higuain ota ilyen jatekosunk.ToniKroos írta: Próbálok már nem beleszólni, mert rohadtul nem vagytok objektívek, de amikor ilyeneket írtok az zavaró.
Ugy hogy konkretan nala volt olyan hogy fent maradt centerbe (mert ugye a legjobb szokasa a nagy melosodnak hogy labdavesztesnel visszasetal miutan kicsapkodta magat es az ellenfel mar vezette 50metert a labdat) aztan ravitte a vedo es konkretan elfutott elole.ToniKroos írta: . A letámadásnál meg nem értem, hogy lehet egy valakit kiemelni, mikor az egész csapat folyamatosan csúszásban volt, nem bírták elosztani az embereket.
Ja es akkor homoritani kell es reklamalni ahelyett hogy megprobalt volna talpon maradni es ravezetni a kapusra? Milyen labdat nem ert volna utol amikor kozel s tavol senki nem volt, a 35 eves koulibaly a foldon fekudt, bar igazad van a jelenlegi melos vini annyit vesztett a sebessegebol hogy en se vagyok biztos hogy nem ertek volna utol, plane ha meg labdat is kell kozbe cipelni.ToniKroos írta: Átugrotta csak azért nem találta el a lábát a védő és mivel át kellett ugrania ütemet vesztett és nem érte volna el a labdát.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. június 20., péntek 23:03
Próbálok már nem beleszólni, mert rohadtul nem vagytok objektívek, de amikor ilyeneket írtok az zavaró. Először is az ilyet becsúszást leszokták fújni. Átugrotta csak azért nem találta el a lábát a védő és mivel át kellett ugrania ütemet vesztett és nem érte volna el a labdát. Tehát tény nem volt kontakt, de szabálytalan az ilyen fajta akadályozás. A másik, hogy kb csak itt reklamálált (tegyük hozzá jogosan, mert ez nekünk lett volna szabad, legalábbis a spanyol ligában biztos), de mondj még egy példát, ha szerinted végig ezt csinálta. Az is kamu, hogy nem rakott bele melót, a futás mennyisége rendben volt.Galacticos írta:Legalabb ne szineszkedjen amikor full ziccerben kilephetett volna.Babinho írta: Tényleg mit szeretnétek leszűrni ebből a hakni ligából, 4 nap új edző után?
Most kéne megszakadnia?
Illetve ha mar hakni meccs es a melot nem rakja bele maxon, akkor a bironal se magyarazzon az elso perctol fogva mert ez egy hakni meccs.
Szekunder.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. június 20., péntek 22:29
De a teljesítménye még lehet jó. És nem is most kell jónak lennie.ELSiete írta:Nem nagyon lehet már külön választani, mert mindkettő egy darab sz.r.Babinho írta: Most a teljesítményéről beszélünk vagy a személységéről?
Döntsük már el
Hát min van a hangsúly? Hogy színészkedik. Akkor a személység. Az határozza meg a pályán mutatott karaktert. Ziccert más is hagy ki...Valverdének senki nem hozza fel a 11est, Vininél fel lenne.Egy arab csapat elleni szineszkedes a ziccer helyett melyik kategoriaba tartozik Nalad?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem