Előnyben jött be, amikor már semmit sem akartunk se mi se a juve teljesen szürreális volt. Az elején agilis volt aztán látta hogy itt nincs foci, aztán már O is frusztráltan beleszart.
De a fórum megmondja a tutit.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. július 1., kedd 23:07
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 1., kedd 23:07
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. július 1., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. július 1., kedd 23:01
így vanwZoLee7 írta: En hiszek abban, hogy Xabi odacsap majd az egoknak is, de az eddigiek alapjan ugyanugy a sehogy sem mukodo Vinicius-MBappe parost nezzuk majd. Annyival jobb a jatekunk egyikuk nelkul, de megkockaztatom, Vinicius nelkul ma ez sokkal jobban nezett volna ki, erre vegig tolta. Rodrygonak innen nincs visszaut, de valaki elvihetne Viniciust is.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 1., kedd 23:01
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. július 1., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. július 1., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. július 1., kedd 22:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 1., kedd 22:57
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 1., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. június 28., szombat 0:44
Amúgy az M4-en vissza tudod nézni, és hallhatod azon csodás pillanatot is mikor a kommentátor átkeresztelte Valverdét Ernesto Valverdére.tubatibi írta: Nem tudtam nézni a meccset. Hogy sikerült? A győzelem megvan, de domináltuk a játékot? Van elképzelés a focinkban? Kezd látható változás lenni Ancelottihoz képest?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. június 27., péntek 23:14
Jol, reszben, alakul, igen.tubatibi írta: Nem tudtam nézni a meccset. Hogy sikerült? A győzelem megvan, de domináltuk a játékot? Van elképzelés a focinkban? Kezd látható változás lenni Ancelottihoz képest?
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. június 27., péntek 22:57
Köszi a sok választ.tubatibi írta: Nem tudtam nézni a meccset. Hogy sikerült? A győzelem megvan, de domináltuk a játékot? Van elképzelés a focinkban? Kezd látható változás lenni Ancelottihoz képest?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. június 27., péntek 20:11
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. június 27., péntek 19:17
Nekem is nagyon tetszett a középpálya. Annyival egészíteném ki, hogy a háromvédős rendszer is sokat segített abban, hogy ez a hármas ilyen jól működjön – a védők közül mindig volt valaki, aki fel tudott lépni, ezzel biztosítva a stabilitást.Pad'em írta:
Szerintem ez a Jude, Güler, Fede hármas fasza együtt, úgy, hogy ennyire fent játszik mellettük Trent és Fran, folyamat tudunk emberelőnyt kialakítani a kp-n, ehhez hozzávéve hogy Gonzalo folyamat letámadt és Vini is együttmozgott velük az első 45 perc konkrétan az egyik legkomplettebb csapatmeló volt ebben a szezonban.
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. június 27., péntek 17:33
Felpalyan szlalomozik a pali meg üti be a lyukba, ahonnan direktbe fordulnak. Wtf hátul gurigazas.hehetheoriginal írta: nem hátul kéne gurigázni, fentebb kéne piszipaszizni a labdaval.....
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 27., péntek 16:42
Minden ligaban a a top csapatok belso vedoi vezetik ezt a statisztikat,sot az elso 3-5 altalaban az,csak most Huijsennel gondolom az internet kiemelte,aztan harapnak ra az emberek,mint brutalis teljesitmeny..hehetheoriginal írta: mondjuk az sztem gáz, hogy egy középső védőnek van a legtöbb érintése és passza egy meccsen......![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 16:35
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 27., péntek 16:17
Amig ez a hatved feler egy Kroosszal, addig nincs problema. Ha ez a szemely Vallejo, akkor igen.hehetheoriginal írta: mondjuk az sztem gáz, hogy egy középső védőnek van a legtöbb érintése és passza egy meccsen......![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 16:13
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem