Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. június 27., péntek 16:42

hehetheoriginal írta: mondjuk az sztem gáz, hogy egy középső védőnek van a legtöbb érintése és passza egy meccsen...... :coffee:
Minden ligaban a a top csapatok belso vedoi vezetik ezt a statisztikat,sot az elso 3-5 altalaban az,csak most Huijsennel gondolom az internet kiemelte,aztan harapnak ra az emberek,mint brutalis teljesitmeny..

Pedig,ha meccset nezel,azert ordit a jatekrol,hogy az erosebb csapatok a korivnel tartjak a legtobbet a labdat,es a belso vedok nem vallalnak kockazatot,hanem jaratjak,amig nem tudjak felpasszolni.
Ez inkabb mond el a csapatrol valamit,mint egy jatekosrol..
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 16:35

de sztem érted mire gondolok.
nem hátul kéne gurigázni, fentebb kéne piszipaszizni a labdaval.....
tovabbra is tartom, hogy gyenge a keret, és tovabbra is a seggében van a klubvezetés keze.
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 27., péntek 16:17

hehetheoriginal írta: mondjuk az sztem gáz, hogy egy középső védőnek van a legtöbb érintése és passza egy meccsen...... :coffee:
Amig ez a hatved feler egy Kroosszal, addig nincs problema. Ha ez a szemely Vallejo, akkor igen. :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 16:13

mondjuk az sztem gáz, hogy egy középső védőnek van a legtöbb érintése és passza egy meccsen...... :coffee:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 27., péntek 16:01

Florentino Pérez: "We are going to mark an era. I enjoyed our last match. I think it was the best out of the three so far.”

Arda Güler had the most tackles and most duels won in the match against Salzburg.

Trent: "3atb system? Everyone’s got to get used to it. It worked, clearly, so that’s a good start but obviously we have a lot of work to do. It wasn’t a perfect game, but good signs. It was our best game so far as a team and the best game I’ve had. It seemed to click out there. We had a game plan."

Trent: "Language barrier? Coach Xabi speaks to me a lot individually to make sure I understand everything that gets said. The meetings are in Spanish so he goes out his way and the staff go out the way to make sure I understand the game plan."

Dean Huijsen vs Al-Hilal: 79 touches (most), 52 passes (most).
Dean Huijsen vs Pachuca: 97 touches (most), 75 passes (most).
Dean Huijsen vs Salzburg: 101 touches (most), 73 passes (most).
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 27., péntek 15:58

Jött egy új edző, és ott tartunk, hogy élvezetesebb nézni a meccseinket és házon belül megoldjuk a kp és a csere csatár problémát is. Ezek a játékosok itt voltak tavaly is...Ennek aki nem tud örülni annak igazából semmi sem lesz elég jó. Igazából én azt is megkockáztatom, ha ugyan azokkal az emberekkel játszanánk, mint egész évben, még akkor is jobbak lennénk mert végre vannak taktikai eléképzelések amiket a játékosok gyakolrolnak edzéseken. Amint eléggé begyakorolták élesben is alkalmazni tudják és woooow jól néz ki a produktum. Nyilván mindenki fáradt ezért az intenzitása a játékunknak meg sem közelíti az elképzelést, de 3! meccs után előrébb vagyunk, mint Carloval. Aki amúgy ha akarta volna, eléri ugyan ezt, de győzőtt a makacs oldala. Számomra már csak 2 dologra van szükség, egy ügyesebb balos védőre és hogy lássam az utánpótlás játékosokat Garciahoz hasonlóan kipróbálva a védelemben. Úgy hiszem ott is van bőven aki megállná a helyét és akkor készen vagyunk a következő szezonra, minden más már csak a játékosoktól függ.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 27., péntek 14:10

Pedig Gulernek nagyon is jol all a melysegi iranyito szerepkor. Amikor Fenerben jatszott rengetegszer visszalepett a kozeppalya kozepere, (akar sajat 16 osaig is visszahuzodva) es onnan adta az egesz csapat sebesseget, utemet. En ott figyeltem fel a jatekara, igazi karmester tud lenni mind a 8 as, mind a 10 es poszton is. Rengeteget kell dolgoznia meg, de nem feltem ot.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 27., péntek 14:00

RaúlCF írta:
ELSiete írta: De ez miért baj, ha Ceballos jobb és érettebb játékos nála? Szerintem sem fix kezdő a török, de amit eddig láttam tőle, az nem volt rossz, tavaly ebből semmi nem derült ki, mert a kedvenc edződ nem játszatta. Miért kellene 20 évesen hátára vennie az egész Realt? Persze fontos pozícióban van, de várjuk még ki az igazolás szezon végét, lehet jönni fog még oda egy név, úgy már elég kell, hogy legyenek Cebalossal együtt. Ha te nem látod a fejlődést a játékban alig pár meccs alatt, az a te bajod. Modricrol, Kroosrol, Xabirol beszélsz, értsétek már meg, hogy ilyen kaliberek már nincsenek a piacon, akik esetleg lényegesen többet adnának, mint pl egy Ceballos vagy egy 20 éves Güler, azok meg elérhetetlenek. Trent és a jó labdák... Ezért is igazoltuk. Szükség lesz az ő labdaira is, Huijsen labdaira is, és reméljük a KPn is lesz ilyen ember, de Guler most először kap stabilan perceket, miért akarod, hogy ennyi sztár mellett egyből kiugró legyen? Szerintem nem rossz és még van benne. Persze nem vilagklasszis, de nem is egy nulla perceket erdemlo jatekos. Szerencsére ezt Xabi is látja.
nem nekem akadt be Carlo hanem neked mert itt sincs és még rúgdosod. lehet pihenned kéne mert nagyon megviselt ezek szerint.
Oh ha te azt tudnád. :lol: Remélem idén lesz miért TV elé ülni, tavaly minden masodperce fájt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 27., péntek 13:47

BlancoMark írta: Azert ne felejtsd el, hogy Guler 20 eves es az utobbi ket szezonban folyamatosan jegelve volt. Egyreszt ritkan ernek be 20 eves korukra a hasonlo jellegu kozeppalyasok, masreszt nezzuk meg mit hoz egy olyan szezonban ahol normalisan megkapja a bizalmat. Ez a hoki torna csak arra jo, hogy ne nullarol kelljen majd kezdeni az alapozast a kovetkezo szezonra.
ez meg a másik. tudom tudom, a realban van, teljesítenie kell, de pl egy Modric milyen szinten volt 23 évesen? Ha láttuk volna, azt mondjuk ,hogy aranylabdás lesz? Nem valószínű. De nyílván nem tudom,mert nem néztem horvát bajnokikat. Mivel ő még akkor ott tolta. Szóval sanszosan a törökből is lehet még bármi így,hogy 20 éves. Ráadásul 2 hete kapja meg a bizalmat,meg lehetőséget rendesen. Gyanítom nem véletlen igazol le 18 évesen egy Real Madrid, egy olyan országból ,ahonnan nem szoktak igazolni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 27., péntek 13:42

Pad'em írta:
RaúlCF írta:

semmit. egyszerűen nem tetszik amit látok. az a baj, hogy leragadnak a névnél. ki írja és kiről. a többi játkosról írt részre semmi reakció nem volt csak kicsi Güler. és továbbra is tartom, hogy ez a mélységi poszt kurvára zsákutca. korábban is mondtam ha játszatni akarják akkor biztos, hogy előrébb kell legyen. húha mekkora bűn. itt volt Modric,Kroos, akár Xabi is de a c vonalból még Ceballos is szintekkel jobb ott mint ő. mindegy róla nem szabad írni mert forradalom lesz. mindenki mást el lehet hordani csak golden boyt nem. szerintem a legerősebb felállásunkban nincs helye és kész. ha valakinek ő az omega egészségére, mások vagyunk. sokkal jobban tetszett amit Jude és Fede csinált a kp-n. Trent jhvből jobb labdákat osztott de ő ugye angol szar. mindegy. :shutup:
No offense, általában egyet értek veled meg hasonlóan látom a dolgokat, de ha Gülerről van szó nagyon érződik, hogy elfogultan ítéled meg. Szerintem egyáltalán nem volt rossz, melózott becsülettel amíg el nem fáradt, az meg hogy vesztett labdát necces szituban, többiek is. Bellingham is elvesztette a védők elött aztán vihették rá lendületből a védőre miatta. Valverde, Huijsen is szórt el labdákat bőven, a szezon ezen szakaszában, új edzővel, taktikával simán benne van.

Szerintem ez a Jude, Güler, Fede hármas fasza együtt, úgy, hogy ennyire fent játszik mellettük Trent és Fran, folyamat tudunk emberelőnyt kialakítani a kp-n, ehhez hozzávéve hogy Gonzalo folyamat letámadt és Vini is együttmozgott velük az első 45 perc konkrétan az egyik legkomplettebb csapatmeló volt ebben a szezonban.

Rég volt, hogy vártam a következő meccset, végre ilyen is van. Nem egy prime Pedri, Youngest kox-flix csapat, szomorú valóban két hét után, de azért kezdetnek elég jó.
Már mikor leírtam hogy így kell kiállni, Jude támadáskor feljebb lép szinte csatárnak, Güler középen támadásban már már 10-es és egy embert erőnek, nem kell a Fede-Tchou kettős a kp-ra egyszerre. Ebből viszont hosszútávon Cama fog nagyon sokat veszíteni, aki ha nem képes szintet lépni akkor neki itt lefő a következő szezonban

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. június 27., péntek 13:39

Azert ne felejtsd el, hogy Guler 20 eves es az utobbi ket szezonban folyamatosan jegelve volt. Egyreszt ritkan ernek be 20 eves korukra a hasonlo jellegu kozeppalyasok, masreszt nezzuk meg mit hoz egy olyan szezonban ahol normalisan megkapja a bizalmat. Ez a hoki torna csak arra jo, hogy ne nullarol kelljen majd kezdeni az alapozast a kovetkezo szezonra.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. június 27., péntek 13:39

Pad'em írta:

Szerintem ez a Jude, Güler, Fede hármas fasza együtt, úgy, hogy ennyire fent játszik mellettük Trent és Fran, folyamat tudunk emberelőnyt kialakítani a kp-n, ehhez hozzávéve hogy Gonzalo folyamat letámadt és Vini is együttmozgott velük az első 45 perc konkrétan az egyik legkomplettebb csapatmeló volt ebben a szezonban.

Rég volt, hogy vártam a következő meccset, végre ilyen is van. Nem egy prime Pedri, Youngest kox-flix csapat, szomorú valóban két hét után, de azért kezdetnek elég jó.

Nagy-nagy +1.

A jelenlegi keretből egyértelműen ennek a három embernek adnám a kp-t. Aztán meglátjuk, hogy hozunk-e valakit oda, és kit.

Az egész tavalyi szezonban fel nem keltem volna éjjel háromkor azért a játékért, de most megtettem, és megérte. És már most számolom a napokat a kövi meccsig. Jó az irány, nagyon tetszik, minden percét akarom látni, hogyan alakul.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 27., péntek 13:35

ELSiete írta: De ez miért baj, ha Ceballos jobb és érettebb játékos nála? Szerintem sem fix kezdő a török, de amit eddig láttam tőle, az nem volt rossz, tavaly ebből semmi nem derült ki, mert a kedvenc edződ nem játszatta. Miért kellene 20 évesen hátára vennie az egész Realt? Persze fontos pozícióban van, de várjuk még ki az igazolás szezon végét, lehet jönni fog még oda egy név, úgy már elég kell, hogy legyenek Cebalossal együtt. Ha te nem látod a fejlődést a játékban alig pár meccs alatt, az a te bajod. Modricrol, Kroosrol, Xabirol beszélsz, értsétek már meg, hogy ilyen kaliberek már nincsenek a piacon, akik esetleg lényegesen többet adnának, mint pl egy Ceballos vagy egy 20 éves Güler, azok meg elérhetetlenek. Trent és a jó labdák... Ezért is igazoltuk. Szükség lesz az ő labdaira is, Huijsen labdaira is, és reméljük a KPn is lesz ilyen ember, de Guler most először kap stabilan perceket, miért akarod, hogy ennyi sztár mellett egyből kiugró legyen? Szerintem nem rossz és még van benne. Persze nem vilagklasszis, de nem is egy nulla perceket erdemlo jatekos. Szerencsére ezt Xabi is látja.
most megint miért kell személyeskedned? enélkül nem megy? hogy jön ide Carlo? paranoid figura vagy. olyan dolgokat akarsz belelátni amikről nem is írtam. nem nekem akadt be Carlo hanem neked mert itt sincs és még rúgdosod. lehet pihenned kéne mert nagyon megviselt ezek szerint.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 27., péntek 13:34

RaúlCF írta:
Pad'em írta: Mit tett Güler ellened? :D
semmit. egyszerűen nem tetszik amit látok. az a baj, hogy leragadnak a névnél. ki írja és kiről. a többi játkosról írt részre semmi reakció nem volt csak kicsi Güler. és továbbra is tartom, hogy ez a mélységi poszt kurvára zsákutca. korábban is mondtam ha játszatni akarják akkor biztos, hogy előrébb kell legyen. húha mekkora bűn. itt volt Modric,Kroos, akár Xabi is de a c vonalból még Ceballos is szintekkel jobb ott mint ő. mindegy róla nem szabad írni mert forradalom lesz. mindenki mást el lehet hordani csak golden boyt nem. szerintem a legerősebb felállásunkban nincs helye és kész. ha valakinek ő az omega egészségére, mások vagyunk. sokkal jobban tetszett amit Jude és Fede csinált a kp-n. Trent jhvből jobb labdákat osztott de ő ugye angol szar. mindegy. :shutup:
No offense, általában egyet értek veled meg hasonlóan látom a dolgokat, de ha Gülerről van szó nagyon érződik, hogy elfogultan ítéled meg. Szerintem egyáltalán nem volt rossz, melózott becsülettel amíg el nem fáradt, az meg hogy vesztett labdát necces szituban, többiek is. Bellingham is elvesztette a védők elött aztán vihették rá lendületből a védőre miatta. Valverde, Huijsen is szórt el labdákat bőven, a szezon ezen szakaszában, új edzővel, taktikával simán benne van.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 27., péntek 13:26

nzooli93 írta:
RaúlCF írta:

Bocs,hogy kozbeszolok, alapjáraton ezeket el is fogadnam,hogy igy gondolod,de ha jol emlékszem te mar akkor elhordtad a gyereket mindennek,mikor 4 percre beallt elsonek,szóval valami brutal ellenszenv megy reszedrol azóta,hogy pályára se lepett kb,amivel megint nincs baj, csak ha mar felhozod ,hogy sokan vedjuk,talan elfogultan,te meg ugyanilyen elfogultan kb utalod miota itt van.
Csak igazolni akarja, hogy Carlo joggal nem játszatta.

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 27., péntek 13:26

RaúlCF írta:
De ez miért baj, ha Ceballos jobb és érettebb játékos nála? Szerintem sem fix kezdő a török, de amit eddig láttam tőle, az nem volt rossz, tavaly ebből semmi nem derült ki, mert a kedvenc edződ nem játszatta. Miért kellene 20 évesen hátára vennie az egész Realt? Persze fontos pozícióban van, de várjuk még ki az igazolás szezon végét, lehet jönni fog még oda egy név, úgy már elég kell, hogy legyenek Cebalossal együtt. Ha te nem látod a fejlődést a játékban alig pár meccs alatt, az a te bajod. Modricrol, Kroosrol, Xabirol beszélsz, értsétek már meg, hogy ilyen kaliberek már nincsenek a piacon, akik esetleg lényegesen többet adnának, mint pl egy Ceballos vagy egy 20 éves Güler, azok meg elérhetetlenek. Trent és a jó labdák... Ezért is igazoltuk. Szükség lesz az ő labdaira is, Huijsen labdaira is, és reméljük a KPn is lesz ilyen ember, de Guler most először kap stabilan perceket, miért akarod, hogy ennyi sztár mellett egyből kiugró legyen? Szerintem nem rossz és még van benne. Persze nem vilagklasszis, de nem is egy nulla perceket erdemlo jatekos. Szerencsére ezt Xabi is látja.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 27., péntek 13:25

nzooli93 írta: Bocs,hogy kozbeszolok, alapjáraton ezeket el is fogadnam,hogy igy gondolod,de ha jol emlékszem te mar akkor elhordtad a gyereket mindennek,mikor 4 percre beallt elsonek,szóval valami brutal ellenszenv megy reszedrol azóta,hogy pályára se lepett kb,amivel megint nincs baj, csak ha mar felhozod ,hogy sokan vedjuk,talan elfogultan,te meg ugyanilyen elfogultan kb utalod miota itt van.
ez az elhordás ez annyi volt, hogy szerintem kevés? mert ezt nem nevezném elhordásnak. amit Vini kap az elhordás. de mindegy valaki a jövő ikonját látja bele, szerintem meg 3 év múlva már nem is lesz itt ha elkezdjük feltölteni a kp-t. majd meglátjuk mi lesz, ezt senki se tudhatja. ha bejön és fasza lesz engem nem fog zavarni mert akkor csak jó a csapatnak mert továbbra sem ellene vagyok csak nem tetszik amit látok ennyi.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. június 27., péntek 13:19

RaúlCF írta:
Bocs,hogy kozbeszolok, alapjáraton ezeket el is fogadnam,hogy igy gondolod,de ha jol emlékszem te mar akkor elhordtad a gyereket mindennek,mikor 4 percre beallt elsonek,szóval valami brutal ellenszenv megy reszedrol azóta,hogy pályára se lepett kb,amivel megint nincs baj, csak ha mar felhozod ,hogy sokan vedjuk,talan elfogultan,te meg ugyanilyen elfogultan kb utalod miota itt van.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 27., péntek 13:11

RealRaúl77 írta:Kíváncsi vagyok, hogy kik.
Én még egy polccal feljebb is merészkednék, mint hehe: Vinicius és Bellingham. Mindkettő szezonja vízválasztó lesz nálam. Két alapkezdő, akik nem igazán lesznek lecserélve, kihagyva, fontos meccseken pláne, és kupák fognak ezen múlni idén is. Mindkettőnél látom a mentális problémák jeleit, Vininél szerintem ezek már nem is annyira csak jelek. Ott a potenciál bennük, vitathatatlan, de pl. az angolt másfél éve csak a hype, a kora és a nemzetisége tartja a top szinten. A teljesítménye nem annyira (egy-két meccset kivéve, de az szerintem kevés), helyette eléggé kopott az korához érett játékos image a szememben.

Plusz van még pár játékos, akiknél szintén vannak kérdőjelek, de azokat épp mások oldják, ahogy látom :D

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 27., péntek 13:09

Vissza: