hehetheoriginal írta:
értsd: nem mi kényszerítettük őket hibára, hanem ők csináltak folyamat ki nem kényszerített hibákat, mi meg köszöntük szépen.
Akkor nézd meg, csak GG az első félidőben háromszor szerzett labdát az ellenfél félpályájának közepén.
De abban egyetértek, hogy ezt kell még tanulni, sokszor még lazán csináljuk a letámadást, de már látszik a pozitív differencia.
Buitre írta:
Az a fontos, hogy látszanak a változás jelei. Az irány jó, de mint XA is nyilatkozta, még hosszú az út. Egy extrán erős ellenfél ellen (psg, city, barca) ez még kevés lesz. De majd lassacskán. Nekem Vini volt a kellemes meglepetés (csak az első félidőt láttam), nem próbált mindent egyedül megoldani, sokat kereste a társakat, nem volt pofázás meg mutogatás (ok, hogy ez nem egy Valencia elien idegenben játszott bajnoki volt...).
Így. A jóhír, hogy rögtön meg is nézzük a következő meccseken, hogy egy erősebb, szervezettebb ellenfél ellen ez mire elég.
És Vininek szerintem kifejezetten jól állt ez a szerepkör, nem a szélén mozgott, hanem sokkal centrikusabban. Gyönyörűen elfuttatták párszor, és így rögtön a kapuval találta magát szemben, nem két védővel és a szögletzászlóval, ami sokat segített neki.
nuevo_ericco írta:
de én is kezdem azt látni, hogy a keretben sok játékos egyszerűen nem üti meg a szintet játéktudásban és/vagy mentalitásban
hehetheoriginal írta:
sztem is sok játékos nem üti meg a szintet, nálam ez a probléma forrása, már ami a játékunkat illeti.
Kíváncsi vagyok, hogy kik.
RaúlCF írta:
Bellingham tolta a kp-t. nagyon feljavult. írjátok, hogy Güler mekkora irányító hát ha ez az irányítónk az évre akkor szarban leszünk. hátrafele pehelysúly előre meg lassú. Jude,Huijsen,Trent szórta a labdákat, GG jól lépkedett vissza, Fede is jól mozgott előre és hátra, Vini is jó meccset hozott. legutóbb leszóltam az osztályozó oldalakat akkor ment a downvote most az oldalak szerint csak Rüdiger kapott szarabb osztályzatot mint Güler. Zsákutca ez a mélységi szerep. egyszerűen súlytalan. Courtois passzát elveszti hátul mert a bal lábára akar fordulni, ellenfél tizenhatos előtt meg mire átveszi a bal lábára blokkolják a tiszta lövőhelyzetet. a csapat javul, az emberek javulnak de a kp még mindig gyenge. Ilyen hoki ellenfelek ellen elmegy de elkezdődik a szezon lesznek kellemetlen dolgok. Majd többet kell lőni mint kapunk.
Nem tudok egyetérteni. Szerintem remek volt. Hátra is rengeteg labdát szerzett, becsúszva, megelőzve, odalépve. Előre is jól forgatott. Gól közelébe nem került, de sokat volt játéban, jól adta tovább, jól szervezett. Ide is érvényes, ami a letámadáshoz, hogy nyilván, van hova fejlődnie, ez volt a srácnak a 2. meccse ebben a szerepkörben 20 évesen. Sokat kell tanulnia, és sok tapasztalatot kell még szereznie, nem egy világklasszis, de olyat most nem is tudsz hozni. A felmerülő opciókért meg inkább nem adnék ki 60 milliót, ha már van itt is egy hasonló kaliberű/potenciálú alternatívánk ingyen.