ugyanezt akartam, sztem a decembert sem eri meg.
aztan lehet kiderul, hogy o a zseni a csaladban
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 7., hétfő 9:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. július 7., hétfő 9:01
November~KarácsonyPad'em írta: Davide a Botafogo edzője lett.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 7., hétfő 8:52
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. július 5., szombat 13:47
Tényleg jó olvasni. Nagyon intelligens, szimpatikus ember.nzooli93 írta:Nagyon jo olvasni, remélem sikeres lesz nálunk
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. július 5., szombat 9:31
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 5., szombat 6:51
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 1., kedd 6:22
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. június 27., péntek 14:03
Munka az van még, de azt láttam ilyenkor, hogy nagyon szépen tolódtak. Nem ideális, persze, de pillanatok alatt megoldották, Rüdi ment ki jobbra, középen maradt Dean és Tchou, balon meg Fran. És Fede is figyel. Megvannak erre is az intézkedések.RealMadridFanatic írta:Egyetertek, de ha ez a paros lesz a szeleken, akkor az ilyeneket csapatszinten kell megoldani, oda kell zarni vagy egy kozeppalyasnak, vagy ha 3 (5) vedos rendszer lesz eleve kevesebb a hely a szelsoknek.hehetheoriginal írta:
így, és ott meg pont nagy hátrány a robbanékonyság hiánya. utolsó harmadban, 16-os körül nem a nagy végsebesség a mérvadó.
Mondjuk az tegnap is latszott, hogy Trent is hajlamos fentebb ragadni, sokszor eleg uresnek hatott a vedelem jobb oldala, vagy Valverde hozta (szokas szerint) az extrat es segitett be.
Van meg munka az biztos, de egyelore a jelek tetszenek alapvetoen.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. június 27., péntek 13:52
Egyetertek, de ha ez a paros lesz a szeleken, akkor az ilyeneket csapatszinten kell megoldani, oda kell zarni vagy egy kozeppalyasnak, vagy ha 3 (5) vedos rendszer lesz eleve kevesebb a hely a szelsoknek.hehetheoriginal írta:így, és ott meg pont nagy hátrány a robbanékonyság hiánya. utolsó harmadban, 16-os körül nem a nagy végsebesség a mérvadó.RealMadridFanatic írta: Mondjuk Youngest sem lefutni fogja oket, nem extra a vegsebessege, abbol el, hogy 1-2 jo huzas utan utan mar utemet nyert.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 13:40
így, és ott meg pont nagy hátrány a robbanékonyság hiánya. utolsó harmadban, 16-os körül nem a nagy végsebesség a mérvadó.RealMadridFanatic írta: Mondjuk Youngest sem lefutni fogja oket, nem extra a vegsebessege, abbol el, hogy 1-2 jo huzas utan utan mar utemet nyert.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. június 27., péntek 13:05
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 27., péntek 12:54
Egyebkent a vegsebessege nem lassu, meg erovel sokat tud kompenzalni, lehet azert parszor legyalulna Yamalt.hehetheoriginal írta:az egy álom nap lesz gyamal számára, mikor nekimegy a gyöklassú carreras-hujszi balszélünknek, sztem ott azt igenis elbasszuk, ha nem kompenzáljuk hujszi sebességét egy kibaszottgyors szélsőhátvéddel... nem lehet mindig mindent helyezkedésből megoldani, valamikor egyszeruen szukseg van a tiszta sebességre.realmadrid95 írta:
Azert kiharcolt rola egy 11 est, meg vagy 2 szer elfektette a Spanyolt, viszont igen, sok parharcot megnyert ellene. Mondjuk ennek a tobbsege ivelt labda volt.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 12:43
az egy álom nap lesz gyamal számára, mikor nekimegy a gyöklassú carreras-hujszi balszélünknek, sztem ott azt igenis elbasszuk, ha nem kompenzáljuk hujszi sebességét egy kibaszottgyors szélsőhátvéddel... nem lehet mindig mindent helyezkedésből megoldani, valamikor egyszeruen szukseg van a tiszta sebességre.realmadrid95 írta:Azert kiharcolt rola egy 11 est, meg vagy 2 szer elfektette a Spanyolt, viszont igen, sok parharcot megnyert ellene. Mondjuk ennek a tobbsege ivelt labda volt.KAG írta:
The Dzsangeszt mondjuk faszan leszedte pont.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 27., péntek 12:36
Azert kiharcolt rola egy 11 est, meg vagy 2 szer elfektette a Spanyolt, viszont igen, sok parharcot megnyert ellene. Mondjuk ennek a tobbsege ivelt labda volt.KAG írta:The Dzsangeszt mondjuk faszan leszedte pont.hehetheoriginal írta: carrerasszal nekem a bajom a fizikalis adottsagai, borzaszto darabos, lassucska.... mikor rafut egy szalah, gyamal, dembele, dué, doku, lesznek bajok sajnos.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 27., péntek 12:30
6 meccse volt kozephatvedkent baratom, 5 a Benficaban, egy Mu u18 ban. En emiatt favorizalnam sokkal jobban Hatot, mert o mar tenyleg bizonyitott azon a poszton.Pad'em írta:Több volt az 6-nál, de a lényeg, hogy egy sokoldalú több poszton bevethető játékos.realmadrid95 írta:
Azert abbol a 6 meccsbol nem indulnek ki, amit o kozephatvedkent jatszott. Ebbol az egyik raadasul egy 4 eves meccs, ahol u18 ban jatszott meg az Munal. Hatonak azert van 70 meccse kozepen megbizhato teljesitmennyel, valamint 88 meccse balhatvedkent.
Azert azt kizartnak tartom, hogy a Castillaban van olyan jo jatekos, mint Pepelu, aki az egyik legmegbizhatobb kozeppalyas volt a Ligaban. Ez meg apro erte, foleg, ha Bellingham kiesik 3 honapra, Ceba es Cama serulekenyseget nezzuk. Bar Jim lehet tudna mondani egy ket nevet, az elmult ket evben nem nezek mar Castilla meccseket, miota limitalt a fogadasiesemeny rajuk.
Vannak az utánpótlásunkban jó lehetősegek középre, Cesar Palacios (sajnos volt tavaly egy ACL-je most tért vissza nem rég), Chema, de tavaly Mario Martin is elég fasza volt mikor előszezonban végig játszotta a meccseket az USAban.
Majd ránézek Pepelura, nekem annyi rémlik Valencia meccsekről belőle, hogy egy ütnivaló fejű köcsög![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. június 27., péntek 11:50
Nem lassú, csak a magassága miatt nem túl dinamikus a mozgása, de ja, mozgékony szélsők ellen bajban lehet. Mondjuk ez Huijsenre is igaz, Trentre meg főleg. Balra mondjuk Mendesen kívül nem is nagyon tudok olyan védőt mondani, aki kellően gyors ilyen szintű játékosok ellen és előre sem suta, talán Baldé, de védekezésben szerintem Ő is közepes.hehetheoriginal írta:carrerasszal nekem a bajom a fizikalis adottsagai, borzaszto darabos, lassucska.... mikor rafut egy szalah, gyamal, dembele, dué, doku, lesznek bajok sajnos.Mindez Carrerasról is elmondható, 3 védősben lehozza középen is, balhátvédként és balszélső középpályásként is használható, ő aztán inkább jollyjoker. Spanyol, saját nevelés, fiatal, fejleszthető. Nagyon jó szeme van, stabilan jó passzhatékonysággal játszik, Xabi fociba tökéletes láncszem lesz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 11:49
akkor nem szélsőhátvédnek kell használni, de mi oda nézzük....BlancoMark írta:Felig meddig ertek egyet. Viszont emellett meg Huijseni magassagokban jatsza meg a labdat amennyire ez megallapithato a videokbol.hehetheoriginal írta: carrerasszal nekem a bajom a fizikalis adottsagai, borzaszto darabos, lassucska.... mikor rafut egy szalah, gyamal, dembele, dué, doku, lesznek bajok sajnos.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. június 27., péntek 11:43
The Dzsangeszt mondjuk faszan leszedte pont.hehetheoriginal írta:carrerasszal nekem a bajom a fizikalis adottsagai, borzaszto darabos, lassucska.... mikor rafut egy szalah, gyamal, dembele, dué, doku, lesznek bajok sajnos.Mindez Carrerasról is elmondható, 3 védősben lehozza középen is, balhátvédként és balszélső középpályásként is használható, ő aztán inkább jollyjoker. Spanyol, saját nevelés, fiatal, fejleszthető. Nagyon jó szeme van, stabilan jó passzhatékonysággal játszik, Xabi fociba tökéletes láncszem lesz.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. június 27., péntek 11:41
Felig meddig ertek egyet. Viszont emellett meg Huijseni magassagokban jatsza meg a labdat amennyire ez megallapithato a videokbol.hehetheoriginal írta:carrerasszal nekem a bajom a fizikalis adottsagai, borzaszto darabos, lassucska.... mikor rafut egy szalah, gyamal, dembele, dué, doku, lesznek bajok sajnos.Mindez Carrerasról is elmondható, 3 védősben lehozza középen is, balhátvédként és balszélső középpályásként is használható, ő aztán inkább jollyjoker. Spanyol, saját nevelés, fiatal, fejleszthető. Nagyon jó szeme van, stabilan jó passzhatékonysággal játszik, Xabi fociba tökéletes láncszem lesz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 11:38
carrerasszal nekem a bajom a fizikalis adottsagai, borzaszto darabos, lassucska.... mikor rafut egy szalah, gyamal, dembele, dué, doku, lesznek bajok sajnos.Mindez Carrerasról is elmondható, 3 védősben lehozza középen is, balhátvédként és balszélső középpályásként is használható, ő aztán inkább jollyjoker. Spanyol, saját nevelés, fiatal, fejleszthető. Nagyon jó szeme van, stabilan jó passzhatékonysággal játszik, Xabi fociba tökéletes láncszem lesz.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem